Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

MOMMY TALK| TANDENFEE SPROOKJES

MOMMY TALK| TANDENFEE SPROOKJES

S’morgens aan de ontbijt tafel begon Sterre te huilen, haar tand zat in eens hartstikke los en er was bloed…paniek! Na even kijken zei ik tegen haar dat die tand er van zelf uit gaat, en ik had gelijk ze kwam uit school met een tand minder in haar mond. De juf had het heel leuk op een roze memo papiertje geplakt met de tekst “Sterre haar 4e tand”. Natuurlijk moest die tand bewaard worden voor de Tandenfee. Omdat ik zelf die avond migraine had en die dag er op nachtdienst heeft het even geduurd voor het Tandenfee ritueel kon gebeuren, maar dat vond Sterre gelukkig helemaal niet erg.
tandenfee2

Afgelopen nacht was het zo ver, ik had de euro al in mijn broekzak zitten dus er kon niks mis meer gaan toch? Ik schrok s’nachts rond half vier wakker door Sterre “mama de Tandenfee is nog niet geweest”, oh shit vergeten! Ik heb tot vier uur wakker gelegen omdat ik hoopte dat Sterre alweer heerlijk lag te slapen. Ben stiekem haar kamer ingeslopen en deed net of ik kleren aan het klaar leggen was voor later die ochtend (goh en dat om vier uur s’morgens haha). Ik lag net weer veilig in bed staat Sterre op de gang, heel sneaky zei ze dat de Tandenfee in eens wel was geweest en een centje had neergelegd, ik deed natuurlijk enorm verbaasd en enthousiast.

Om half zeven ging de wekker weer en deed ik mijn ochtend ritueel zoals wassen, tandenpoetsen enzovoort…en toen gebeurde het. Mama kan je even naar mijn kamer komen? Tuurlijk ik dacht dat het voor een goede morgen-kus was, nee hoor ze zat te lachen in haar bed (heb die goede morgen-kus btw nog wel gehad haha). En toen kwam het “mama ik heb je betrapt! Ik lag niet te slapen ik deed als of en zag dat jij het centje er neer had gelegd, de Tandenfee bestaat helemaal niet”. Ik had echt even een OOPS moment, maar ik dacht nu word het tijd om de waarheid er over te vertellen. Ik dacht dat ze misschien boos zou worden of verdrietig, maar nee ze vond het enorm lollig. Ik had namelijk verteld dat ik bezig was met haar ondergoed klaar leggen en toen zei ze heel bijdehand, dat ik bezig was in de bovenste la en die lade er onder daar zit het ondergoed in. Blijkbaar let Sterre om vier uur s’nachts al héél goed op.

Tijdens het ontbijt kreeg ik nog een vraag namelijk waar die andere tanden waren gebleven, en toen vertelde ik haar dat ik die allemaal in een potje heb bewaard voor later. Ze wilde ze gelijk zien en vond het gelukkig helemaal niet erg. Op dit soort momenten besef ik (naast dat ik een chaotisch persoon ben die vaak wat vergeet) dat Sterre al een grote meid is en dat de december-sprookjes dit jaar misschien ook wel voor het laatst zouden kunnen zijn….

Gelooft jouw kindje(s) nog in de Tandenfee of hoe is hij/zij er achter het grote geheim gekomen?

 

post signature

Volg:

7 Reacties

 1. Dewi
  september 28, 2015 / 4:46 pm

  vind sterre zo schattig en lekker slim ook dat ze je gewoon door had hihi

 2. Sammy
  september 28, 2015 / 6:01 pm

  Het lijkt net of ik mijn verhaal aan het lezen ben mijn zoontje had het ook in eens door dat ik het was hoort denk ik ook een beetje bij de leeftijd groetjes

 3. Priscilla
  september 28, 2015 / 7:21 pm

  Wat schattig dat ze er nog in geloofde. Hier is de tandenfee nooit geweest hoor haha en uit de goedheiligman droom heb ik hem ook al geholpen.

 4. september 28, 2015 / 7:24 pm

  Leuk geschreven! En wat is Sterre oplettend dat ze door had dat je in de verkeerde la bezig was zeg!

 5. september 29, 2015 / 12:27 pm

  Haha, leuk geschreven! Ik heb nooit echt in de tandenfee geloofd, het verhaal is me natuurlijk wel verteld, maar al vanaf het begin is me meegegeven dat het eigenlijk mijn vader of moeder was hoor.

 6. Beautycutiestyle
  oktober 9, 2015 / 8:36 am

  ∩_∩ Wat leuk om te lezen(had deze gemist en kwam er via een comment bij je enquete-uitslag) Super! Het is ook best moeilijk om wat onder het kussen te leggen ? (spreek uit eigen ervaring, hihi) Alvast een fijn weekend, liefs H ღ

 7. Nikita
  oktober 16, 2016 / 7:55 pm

  Sterre was hier echt ontzettend cute

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge