Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

DE LEUKE KANT VAN BLOGGEN

DE LEUKE KANT VAN BLOGGEN

Een paar weken geleden heb ik een artikel geschreven over de minder leuke kant van het bloggen, en vandaag is het tijd voor de leuke kant! Er zijn namelijk ook genoeg leuke punten, anders zouden er niet zoveel bloggers zijn toch? Ik heb zelf mijn leukste punten opgenoemd, maar er zullen vast nog meer punten zijn. Mocht jij nog een punt weten laat die dan vooral ook even achter in een reactie. De leuke kant van bloggen…

Nieuwe mensen leren kennen
Door het bloggen heb ik redelijk wat nieuwe mensen zowel online als offline leren kennen, en daar ben ik enorm dankbaar voor. Sommige meiden heb ik al een paar keer gezien zoals Agneta & Jamey, en zonder het bloggen had ik dat natuurlijk gemist. Ook de online contacten en via whatsapp (shoutout naar De Granny’s, Mama Blogger Klets & Blogbizz).

Het bloggen zelf
Het is heerlijk om uren bezig te zijn met foto’s maken, bewerken en artikelen schrijven. Artikelen lezen van anderen en nieuwe blogs ontdekken, of leuke reacties krijgen. Ik kan soms uren bezig zijn op een dag, maar dat vind ik helemaal niet erg. Soms neem ik ook wel eens een dagje pauze, maar dat kan vaak gelukkig ook door een “goede” planning.

Artikelen die goed worden gelezen
Of je nou uren aan het bloggen bent of maar een paar minuten, het is altijd gaaf om te zien als een artikel heel goed word gelezen. Ik maak mij de laatste helemaal niet meer druk om bezoekersaantallen enzovoort, maar dit blijft gewoon een soort kick geven. Vooral als het een artikel is waar van je het eigenlijk niet zo had verwacht (soms heb je namelijk wel eens het gevoel dat een artikel nog al vaak gelezen kan gaan worden…toch?).

PR pakketjes
Ja dit is zeker een héél leuk onderdeel van het bloggen, maar niet het aller belangrijkste. Ik ontvang regelmatig producten van merken/bedrijven en dat is super leuk! Sommige mensen vinden dit gratis producten, maar daar tegenover staat dus wel gewoon werk (zie vorige punt). Door deze PR pakketjes leer ik nog meer producten en merken beter kennen, en kan ik die delen aan mijn lezeressen. En soms mogen wij een dagje uit naar bijvoorbeeld een pretpark, echt onwijs tof!

Shoppen
Ik kan eindelijk zeggen dat shoppen een onderdeel is van mijn werk #shopverslaafd haha! Ondanks dat ik regelmatig producten krijg, koop ik zelf ook nog onwijs veel producten. De enne maand alleen net wat meer dan de andere maand, dat ligt een beetje aan mijn budget & voorraad. Het blijft heerlijk om opzoek te gaan naar mooie toppers, onbekende merken, grappige maskertjes enzovoort. Dit is ook iets wat ik gewoon altijd zelf zou blijven doen <3

Naast deze punten verdien ik soms wat geld met bijvoorbeeld een advertorial, of een banner. Sinds iets langer dan een jaar is Pinkit.nl ook officieel ingeschreven bij de KVK. Ik vind het vooral super dat ik soms wat geld verdien, zodat ik mee kan betalen in ons huishouden, voor Sterre (mijn dochtertje) kan zorgen en haar wat meer kan bieden dan vroeger (toen ik helemaal niks had…). Plus dat ik soms ook een gave winactie kan opzetten speciaal voor mijn lieve lezeressen.

Zoals ik al eerder aan heb gegeven zijn er vast nog wel meer leuke punten te benoemen, ik ben vooral benieuwd wat jullie de leuke kant van bloggen vinden?

post signature

Volg:

23 Reacties

 1. juli 29, 2016 / 2:06 pm

  Ik vind ook zoveel dingen leuk aan het bloggen! De contacten, maar ook lekker mijn eigen ding doen, lekker bezig zijn en vooral ook dat ik merk dat ik er persoonlijk door gegroeid ben 🙂

 2. juli 29, 2016 / 2:28 pm

  Leuk om te lezen! Ik vind bloggen ook ontzettend leuk om te doen en ik kan er ook uren mee bezig zijn. Daarnaast word ik ook heel blij als artikels goed worden gelezen. En pakketjes ontvangen is natuurlijk ook superleuk, dat is iets waar ik heel dankbaar voor ben X

 3. juli 29, 2016 / 2:29 pm

  Mooie punten noem je en ik herken het ook wel! Ik vind bloggen echt heel tof en een verrijking van mijn leven.

 4. juli 29, 2016 / 2:34 pm

  Leuk! Ik vind het bloggen zelf en de lieve reacties ontzettend leuk aan het bloggen.

 5. juli 29, 2016 / 2:39 pm

  Ook al zijn wij lang niet zo groot als jij, die cijfers aan het eind van de maand of bij een goed gelezen artikel zijn zo leuk!

 6. juli 29, 2016 / 3:11 pm

  Ik lees lang niet alle artikelen op je blog, maar ik vind het altijd zo leuk hoe enthousiast je bent. Je merkt echt dat jij heel veel plezier in het bloggen hebt. X

  • Bianca
   Auteur
   juli 29, 2016 / 4:18 pm

   Dankjewel <3

 7. juli 29, 2016 / 3:31 pm

  Dit zijn zeker de voordelen van het bloggen! Jammer dat je uit de No regio weg bent, maar evengoed leuk om je in de blogbizz weer te spreken?

 8. juli 29, 2016 / 3:36 pm

  Ik zou dit niet zo snel zeggen, maar het is jou ontzettend gegund om bij te verdienen met je blog! Geniet van alles dat het bloggen je brengt! x

  • Bianca
   Auteur
   juli 29, 2016 / 4:17 pm

   Ahh dankjewel, jij natuurlijk ook! x

 9. juli 29, 2016 / 4:44 pm

  Hoe leuk om te lezen! Bloggen heeft inderdaad een heleboel mooie kanten. Ik heb nu ook een paar zaken mogen ontvangen en dat maakt me altijd heel gelukkig. Net als een leuke reactie of zoals jij zegt: nieuwe mensen leren kennen! Liefs en geniet van je weekend 🙂

 10. juli 29, 2016 / 5:19 pm

  Ik vind de connecties onderling ook zo leuk. Leuke post!

 11. juli 29, 2016 / 5:47 pm

  Hey Bianca,

  Super leuk artikel en zeer herkenbaar! 😀 Bloggen is echt super leuk! De contacten, de bloggers waarmee je een connectie hebt, de samenwerkingen, de reacties en mails van lezers, nieuwe producten uitproberen en lekker knutselen aan je blog, echt heerlijk! Ik hou van bloggen haha.

  Liefs!

 12. juli 29, 2016 / 7:03 pm

  Leuk om te lezen! Ik vind vooral de contacten met collega bloggers ook heel leuk!

 13. Sylvahna
  juli 29, 2016 / 9:22 pm

  Ja, ik vind dat je helemaal gelijk hebt!
  Ik kan heerlijk mijn ei kwijt.
  Inderdaad is shoppen onderdeel van het bloggen.
  “Ja, sorry. Maar ik moest er een artikel over schrijven!”
  Haha die MOET ik onthouden!

  Inderdaad ook de andere bloggers die je ermee leert kennen.
  Dat maakt het allemaal zo extra leuk! 🙂

 14. juli 29, 2016 / 9:23 pm

  Zo leuk om te lezen! vooral nieuwe mensen leren kennen via bloggen vind ik altijd heel leuk.

 15. juli 29, 2016 / 10:39 pm

  Leuk om te lezen! Ik ben zelf ook erg blij met alle leuke contacten die het bloggen nog leuker maken.

 16. juli 29, 2016 / 11:15 pm

  Ik vind vooral de contacten leuk, ik heb geleerd dat ik niet met iedereen door 1 deur kan, maar dat mag er zijn. En soms ook de ontmoetingen met andere bloggers is zo gezellig ?

 17. juli 30, 2016 / 10:49 am

  Shoppen voor de blog met gesponsordshoptegoed is het allerleukste, maar verder inderdaad precies wat jij zegt: de contacten, de foto’s het nadenken over een leuke invulling van een onderwerp, regelen en organiseren, heerlijk!

 18. juli 31, 2016 / 10:43 am

  Foto’s zijn niet mijn hobby, maar schrijven is mijn passie. Klinkt natuurlijk bloedsaai, maar dat vind ik het allerleukste van het bloggen. Plus de kansen die je krijgt. Als ik niet zou bloggen, was ik erg leuke mogelijkheden misgelopen en smeerde ik mij elke avond nog steeds in met Oil of Olaz. Waar niks mis mee is, maar je snapt me vast wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge