Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

JUMBO BOODSCHAPPEN SHOPLOG #2

JUMBO BOODSCHAPPEN SHOPLOG #2

Een paar maanden geleden had ik een boodschappen shoplog geplaatst, en hier hebben veel lezeressen en kijkers weer steeds naar gevraagd (zelf kijk ik ook graag naar boodschappen shoplogs van anderen). Wij gaan eigenlijk altijd naar de Jumbo supermarkt, en ik heb gekozen het dit keer te laten zien in artikel vorm. Elke week zijn onze boodschappen weer anders, voor de komende week hadden wij nog genoeg fruit/groente/brood dus dat hebben wij niet echt echt gekocht. En een boodschappenlijstje of weekmenu, daar werk ik eigenlijk ook niet echt mee…jullie wel?

boodschap1
Wij eten eigenlijk elke dag vlees (ik eet nog wel eens vlees vervangers voor de afwisseling) of vis. Bij de Jumbo hebben ze vaak drie bakjes vlees voor €6,- en dit keer hebben wij gekozen voor gyrosvlees, hamburgers en slavinken. Roy en Sterre eten samen een broodjes met gyros en ik eet dan een maaltijd salade (die laat ik zo ook zien). Roy eet van de week een keer alleen, en daarom heeft hij een klein pakje met rundervinken mee genomen  voor €1,79,-.

boodschap2
Eigenlijk had ik nog genoeg brood in de vriezer liggen maar toch is er een Boerenwit (prijs €1,29,-) in de wagen terecht gekomen haha. Voor de broodjes gyros heeft Roy Spelt Pita broodjes (prijs €1,19,-) mee genomen. Voor het zondag ontbijt nemen wij meestal diverse soorten afbak broodjes mee dit keer o.a. van die kleine baguette broodjes (prijs €0,39,-).

boodschap3
Roy neemt altijd van die Fruitbiscuits (prijs €1,29,-) mee naar zijn werk in de smaak bosvruchten en appel. In het najaar drinken wij veel meer thee dus ik heb een doosje Pickwick gekarameliseerde peer (prijs €1,46,-) mee genomen, die is echt super lekker! Voor het ontbijt op zondag neem ik meestal ook een magere drink yoghurt (prijs €0,89,-) mee in de smaak limoen.

boodschap4
De pindakaas van Calvé is het lekkerste, maar die vind ik gewoon te duur. Wij kopen dus een pot pindakaas van het merk Bongo (prijs €1,13,-), en die is gewoon net zo lekker. Natuurlijk mag er ook geen halfvolle koffiemelk (prijs €0,77,-). Bij het zondag ontbijt eet ik meestal twee meergranen triangels (prijs €1,39,-), en dan belegd met Maza Hoemoes (prijs €1,69,-) en plakjes komkommer. Qua beleg hadden we nog genoeg liggen behalve de kaas was op, wij kopen altijd plakken jong 48+ (prijs €1,59,-). Maar eigenlijk is het alleen Roy die kaas eet, Sterre en ik vinden het namelijk niet echt lekker alleen op een pizza of tosti haha.

boodschap5
Ook al hadden wij geen fruit meer nodig omdat ik dat al in huis had gehaald, toch heb ik wat extra bananen (prijs €1,89) en peren (prijs €1,39,-) gehaald. Sinds een week of twee zijn wij helemaal gek op smoothies, en daar door vliegt het fruit er wat sneller er door heen. Mochten jullie trouwens nog lekkere combinatie’s/recepten weten…let me know! De halvarine (prijs €0,53,-) was ook aan vervanging toe. Wij doen echt mega lang met zo’n kuipje en ook al was het oude kuipje nog niet op, ik vond dat het tijd was voor een nieuwe.

boodschap7
De maaltijdsalade’s van de Jumbo vind ik het lekkerste, en nu was er een aanbieding twee voor €5,-. Ik heb er één voor mijn werk als ik avond dienst heb (lekker makkelijk om mee te nemen), en één voor thuis als Sterre en Roy een broodje gyros eten (vind ik zelf niet lekker). Ik heb gekozen voor de smaken: Couscous Marokkaanse Kip Salade en de Gegrilde Kip Salade. Voor de afwisseling van vlees heb ik twee bakjes visfilet (prijs €1,69,- per stuk) mee genomen voor in de oven, dit eten wij met rijst en boontjes of gegrilde groente.

boodschap10
Sterre neemt vaak pakjes drinken mee naar school (bekers zijn drama ivm lekken, verkeerd dicht draaien enzovoort). Ze mag dan zelf uitkiezen welke en ze heeft voor de Jumbo fruit drink aardbei(prijs €1,39,-) gekozen. Volgens mij zijn deze nieuw van het Jumbo huismerk en verkrijgbaar in diverse smaken. Roy neemt standaard elke week twee zakjes snoep mee naar zijn werk (lekker snaaien onder werktijd haha) dit keer heeft hij een zakje Tum Tum (prijs €1,13,-) en Groentjes (prijs €1,09,-).

boodschap8
Op zaterdag avond hebben wij meestal een #yolo avond, dat is de enige avond dat er echt wat lekkers op tafel komt i.v.m. gezonder leven en afvallen. Ik zelf had nog wat lekkers in huis (toastjes met brie) en Roy nam een bus Pringles hot & spicy (prijs €1,87,-) mee. Sterre neemt op woensdag en vrijdag een pakje koekjes mee naar school en dit keer heeft ze voor de Melk biscuits (prijs €1,09,-) gekozen. Roy neemt ook altijd een doosje Maggi Opkikker drinkbouillon kip (prijs €0,69,-) mee naar zijn werk, dit neemt hij meestal met een snee brood als lunch. En als beleg gingen er ook nog twee bolletjes Saksische leverworst (prijs €0,42,-) in de winkelwagen.

boodschap9
Qua frisdrank halen wij eigenlijk (bijna) altijd het zelfde namelijk twee flessen cola (prijs €0,79,- per stuk), drie flessen Helder citroen (prijs €0,79,- per stuk) en twee flessen Fresh lemon drink (prijs €0,82,- per stuk). Alle flessen zijn van het Jumbo huismerk, en ik ben zelf gek op de Helder citroen (stuk goedkoper ook dan het bekende a-merk). Doordeweeks drink ik naast water/koffie/thee Helder citroen en in het weekend in de avond wel eens Fresh lemon (goedkopere variant 7up). Roy drinkt cola (zelf vind ik dat niet lekker), maar hij drinkt ook steeds vaker Fresh lemon of gewoon koffie/thee.

Dit zijn de boodschappen die wij voor de komende week hebben gehaald, terwijl ik dit artikel aan het schrijven ben bedacht ik in eens dat ik twee doosjes diepvries fruit ben vergeten (voor de smoothies)…dus die ga ik maandag nog even halen. Hopelijk vonden jullie het leuk om een boodschappen shoplog eens op deze manier te zien in plaats van video vorm.

Zitten hier boodschappen tussen die jij zelf ook wel eens gebruik?

post signature

Volg:

10 Reacties

 1. november 23, 2015 / 8:07 am

  Leuk om te zien! Ik doe ook vaak mijn boodschappen bij de Jumbo.

 2. november 23, 2015 / 8:26 am

  Leuk om ook dit eens te zien! Ik eet ook vaak maaltijdsalades maar één tip, die van de lidl zijn écht het lekkerste en niet eens zo heel duur!

 3. november 23, 2015 / 9:13 am

  Ik doe niet eens de boodschappen (ik woon nog thuis) maar ik vind het wel heel leuk om te zien 🙂 Goed dat je zo goed bezig bent en dan ook geen pakken koekjes en zakken chips koopt! Iets lekkers mag zeker 🙂 Ik drink zelf nooooit frisdrank want dat is natuurlijk ook slecht, dat zou ik zelf alleen kopen voor iemand die langs komt 🙂 Mag ik al uit huis haha…

 4. november 23, 2015 / 9:45 am

  Leuk om te zien! Ik doe meestal wekelijks boodschappen bij de Lidl, al ga ik de laatste tijd ook wel eens naar de Aldi. Ik maak op voorhand een lijstje met welke dingen ik nodig heb, dat scheelt van week tot week. X

 5. november 23, 2015 / 11:14 am

  Ik vind het echt heel leuk om een boodschappen shoplog te zien! Hopelijk ga je het vaker doen 😉

 6. november 23, 2015 / 11:26 am

  Ik koop zeker nu altijd veel fruit. De winter is in het land en dan zijn extra vitamientjes zeker welkom. Ik maak mijn smoothies vaak met yoghurt. Gewone magere ongesuikerde. Ik neem sowieso altijd banaan en appel en dan kies ik dus nog extra fruitje (of twee). Met (bevroren) mango vind ik het superlekker. Dan wordt het heel fluffy 🙂 Dat is zeker mijn favoriet!

 7. Faat
  november 23, 2015 / 2:48 pm

  Leuk om te zien! Wij doen ook meestal onze boodschappen bij de Jumbo.Nee, weekmenu doen wij ook niet aan, boodschappen lijstje soms wel, maar lang niet altijd.

 8. november 23, 2015 / 3:58 pm

  wat leuk om eens te kijken wat een ander nu eigenlijk voor een huishouding aanschaft…zelf maak ik wel altijd een lijstje, want op dat gebied ben ik net de verstrooide professor en dan sta ik in de super en weet ik niet meer wat ik zou moeten kopen…

 9. november 23, 2015 / 9:34 pm

  Leuk voor te zien, lekkere boodschappen 😉
  X

 10. november 26, 2015 / 10:08 am

  Succes iedereen met de boodschappen halen maar er is ook een mogelijkheid om het via internet te doen zo handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge