Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

EVEN KLETSEN | ZIN IN DE HERFST, REIZEN MET DE TREIN & HOE GAAT HET MET STERRE?

EVEN KLETSEN | ZIN IN DE HERFST, REIZEN MET DE TREIN & HOE GAAT HET MET STERRE?

Soms verbaas ik mij er over hoe snel de dagen voorbij vliegen, en dat het inmiddels alweer eind september is! Ik vind dat het weer tijd is om even gezellig met jullie te “kletsen”, want ik moet toegeven dat ik dit soort artikelen in blogland toch soms wel een beetje mis. September is voor mij een leuke maar ook een drukke maand, met veel verjaardagen en zakelijke afspraken. En ik ben ook erg benieuwd wat er in oktober allemaal voor leuks gaat gebeuren…

Zin in de herfst!

Ondanks de spinnen die ik de afgelopen tijd al ben tegen gekomen (aaaa!!!), heb ik super veel zin in de herfst. Het is een gezellige periode en na deze flut zomer, ben ik wel toe aan verandering. Ik heb zelfs al een paar keer de verwarming aan gehad, pantoffels weer te voorschijn getoverd. Stiekem ben ik al aan het shoppen voor de december maand, dit jaar focussen wij ons vooral weer op kerst (aangezien Sterre al even het grote december geheim weet…). En ook daar heb ik zo’n zin in, niet vanwege de cadeautjes…maar vanwege de gezellige tijd met onze familie’s.

Reizen met de trein

Ik heb al eens in een artikel verteld, dat ik mijn angst voor trein reizen wil over winnen en volgens mij is dat wel een beetje gelukt. In september ben ik al 3x met de trein weggeweest en dat is voor mij wel een soort van persoonlijk record. Alles ging ook goed en ik ben daarom ook stiekem wel een beetje trots op mezelf. De komende weken heb ik weer verschillende afspraken in Amsterdam, maar ik probeer het ongeveer op 1-2 keer in de maand te houden. Zo ben ik er toch even uit, en overwin ik ook nog eens met angst 😉

Outlet

Hoe gaat het nu met Sterre?

De laatste weken krijg ik regelmatig de vraag hoe het met Sterre gaat, dit omdat zij een paar maanden geleden een nierbekkenontsteking heeft gehad. Inmiddels zijn we een paar ziekenhuisafspraken verder, en in november moet Sterre weer terug komen op controle. Niet alleen vanwege de nierbekkenontsteking en dat ze heel vaak last heeft van blaasontstekingen, maar vanwege nog een paar redenen (die ik niet online ga plaatsen). Ik hoop dat dit voorlopig de laatste afspraak is, want tot nu toe gaat het al enkele weken super goed! Mochten jullie nog tips hebben voor een blaasontsteking tegen te gaan, zouden jullie die dan willen achterlaten in een reactie?

Het gaat ook een wat drukkere periode worden, omdat mijn vriend en ik bezig zijn met het plannen van eventuele verbouwingen aan onze woning. Wij gaan van de week kijken naar nieuw laminaat voor in onze slaapkamer, en verder met ons badkamer project. Dus mocht ik qua blog planning soms een dagje geen artikel online hebben, of wat later…dan weten jullie ook een beetje waar door dat komt.

post signature

Volg:

8 Reacties

 1. september 28, 2017 / 6:54 am

  Goed van jou dat je nu toch soms met de trein reist 😉
  Leuk zo een verbouwing….

  Veel succes Xoxo

 2. Beautycutiestyle
  september 28, 2017 / 7:32 am

  (◠‿◠) Niet stiekem trots zijn! Gewoon trots! Superfijn dat het goed gaat met Sterre ☆ Liefs H ღ

 3. september 28, 2017 / 8:20 am

  Fijn dat de angst voor de trein steeds minder wordt. Wij hebben ook al een keer de verwarming aan gedaan. Heerlijke tijd waarin de kaarsjes weer aan gaan en we lekker op een dekentje/plaid op de bank zitten.

 4. september 28, 2017 / 1:20 pm

  Mensen overschatten vaak angst. Aanstellerij, is het meest gebruikte woord. En achter je rug om kletsen ze nog erger over je. Weet je, niemand is baas over jouw angst en ik ben supertrots hoe je er stap voor stap mee omgaat!
  Sonja onlangs geplaatst…Een oogcontour crème met Syn-Ake | NaturSwissMy Profile

 5. Britt
  september 28, 2017 / 4:02 pm

  Wat goed van het vaker met de trein gaan! Gaat zeker de goede kant op, en gelukkig ook met Sterre! Ik ga duimen voor de komende afspraak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge