NIEUWE BEAUTY LANCERINGEN:

BE Creative
Flowerbomb
NYX
Lancome
Guerlain
Jimmy Choo
Clarins
Charlotte Tilbury
Narciso
Smashbox
BE Creative
Flowerbomb
NYX
Lancome
Guerlain
Jimmy Choo
Clarins
Charlotte Tilbury
Narciso
Smashbox

Nieuwe artikelen:

 • MARIA NILA PURE VOLUME SET

  MARIA NILA PURE VOLUME SET
 • 4711 REMIX COLOGNE LEMON

  4711 REMIX COLOGNE LEMON
 • NIEUW | KRUIDVAT SKIN SCIENCE HUIDVERZORGING

  NIEUW | KRUIDVAT SKIN SCIENCE HUIDVERZORGING
 • HET REINIGEN VAN JE HUID

  HET REINIGEN VAN JE HUID
 • VIER NIEUWE PARFUM LANCERINGEN

  VIER NIEUWE PARFUM LANCERINGEN
 • MISTERO MILANO GELLAK STARTERSET EXPLORER REVIEW

  MISTERO MILANO GELLAK STARTERSET EXPLORER REVIEW
 • 100BON AMARETTO & FRAMBOISE POUDRÉE

  100BON AMARETTO & FRAMBOISE POUDRÉE
 • WEEKLY DIARY WEEK 8 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 8 2021
 • GARNIER FRUCTIS HAIR FOOD PLUMPING WATERMELON

  GARNIER FRUCTIS HAIR FOOD PLUMPING WATERMELON
 • MARK BUXTON THE FREEDOM COLLECTION

  MARK BUXTON THE FREEDOM COLLECTION

DE VIJF SLECHTST GELEZEN ARTIKELEN

DE VIJF SLECHTST GELEZEN ARTIKELEN

Jaja ik ga vandaag een beetje met de billen bloot, want vandaag laat ik mijn top vijf zien met de slechtst gelezen artikelen. Ik kwam dit een tijdje terug tegen bij een buitenlandse blogger, en dacht wat een leuk idee eigenlijk. Vaak lees je namelijk alleen de goede en positieve dingen, maar helaas zijn er ook wel eens artikelen die niet zo goed scoren. En wie weet worden ze door dit artikel nu wel meer gelezen haha! Omdat Pinkit.nl al een tijdje bestaat heb ik een selectie gemaakt van ongeveer 1 á 2jaar, anders kon ik het heel moeilijk terug vinden qua statistieken.

the-three-things-tagThe Three Things Tag

Oké ik ben zelf ook niet zo van de tags, maar deze wilde ik toch graag invullen. Het artikel heeft wel redelijk wat reactie’s en toch staat die in de top vijf van slechtst gelezen artikelen. Heb jij deze tag zelf ook ingevuld?

schetenjachtSchetenjacht!

Soms heb je als een artikel online gaat al een klein beetje verwachtingen, en stiekem had ik verwacht dat dit artikel best wel zou scoren. Maar dat had ik verkeerd, het hoort bij de vijf slechtst gelezen artikelen. En dat terwijl de concurrent (Het Poepspel) wel mega vaak bezocht word. Schetenjacht is ook écht een leuk spel voor zowel jongens als meisjes.

creasockCrea Koker maak je eigen knuffel

Het is hartstikke leuk om zelf je eigen sok knuffel te maken, vooral een schattige zebra. Helaas is dit dan toch een artikel die niet zo vaak is gelezen. Sophia (dochter van een gastblogger) heeft in ieder geval veel plezier gehad met het maken van de knuffel, en dat is natuurlijk ook erg belangrijk.

foodyboxVideo unboxing Foodybox

In december heb ik een unboxing video gemaakt van de Foodybox, helaas is de video via Pinkit.nl niet zo vaak bekeken. Ik merk dat video artikelen vaak minder vaak bekeken worden via mijn website, in vergelijking met Youtube. Daarom heb ik de andere Foodyboxen in een geschreven artikel verwerkt, en dat werd inderdaad beter bekeken. Daarom plaats ik op mijn website ook eigenlijk veel minder video’s.

orofluidoOrofluido shampoo & Conditioner

Zolang staat deze review eigenlijk nog helemaal niet online, maar toch krijgt die een plekje in de top vijf slechtst gelezen artikelen. Vaak lees ik bij blog collega’s ook geen shampoo/conditioner reviews, maar ik vind het dan wel weer leuk om zelf te testen en er over te schrijven… De shampoo is voor mijn haar helaas té voedend, meer hier over kan je lezen in de review (haha cliffhanger).

Dit zijn op het moment mijn vijf slechtst gelezen artikelen, ze staan trouwens op een random volgorde. Misschien vinden jullie het ook leuk om een keer een top vijf te zijn van de beste gelezen artikelen? Heb jij ook artikelen die helemaal niet zo goed gelezen zijn?


post signature

Volg:

13 Reacties

 1. augustus 1, 2016 / 1:50 pm

  Wat een leuk en origineel idee om de slechtst gelezen artikelen eens op een rijtje te zetten. Ik ben wel benieuwd naar wat jouw best gelezen artikelen zijn, zeker omdat je al een tijdje blogt en al veel artikelen hebt geschreven. X

 2. augustus 1, 2016 / 1:58 pm

  Wat een originele rubriek dit, ik had het nog niet eerder gezien! Het zijn allemaal best wel leuke artikels dus jammer dat ze niet zo goed gelezen worden. Heb je de datums misschien al eens bekeken? Bij mij scoren artikels doorgaans beter op maandag en slechter op zaterdag!

 3. augustus 1, 2016 / 2:06 pm

  Grappig, ik heb het een jaar geleden eens gedaan zo’n fail top 5. Wel leuk om eens te herhalen 🙂

 4. augustus 1, 2016 / 2:35 pm

  Dit vind ik nou een leuk artikel om te lezen , onbewust ga je dan toch weer op die artikelen klikken waardoor je juist meer kijkcijfers krijgt. Video’s vind ik eigenlijk ook niet echt fijn om te kijken op een blog, ik kijk eigenlijk alleen de video’s van mensen die alleen maar video’s maken omdat het nogal onpraktisch is met al dat geklik haha.

 5. manon
  augustus 1, 2016 / 7:01 pm

  Leuk dat je eens een keer een slechtst gelezen artikel doet! ik heb er vandaag een aantal gelezen met best gelezen artikelen haha

 6. Maaike
  augustus 1, 2016 / 8:09 pm

  Wat origineel inderdaad, om een lijstje te maken van slechts bekeken artikelen! Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar mijn eigen, haha. Had trouwens niet verwacht dat de Three Things Tag er in zou zitten!

 7. augustus 1, 2016 / 9:01 pm

  Hey Bianca,

  Wat een leuk en origineel artikel 🙂 . Tags merk ik wel dat die bij mij ook niet erg goed wordt gelezen, maar toch vind ik ze wel leuk om bij anderen te lezen en ze zelf in te vullen hihi. De twee artikelen daarna zijn dingen voor kids, omdat ik nu zwanger ben en nog geen kinderen heb van een bepaalde leeftijd, lees ik dan ook minder snel zulke artikelen.

  Liefs 🙂 !

 8. augustus 1, 2016 / 9:11 pm

  Grappig om ook eens de andere kant van de medaille te bekijken. Als ik wat langer blog ga ik dit ook eens bekijken.

 9. Beautycutiestyle
  augustus 2, 2016 / 8:52 am

  ? Wat apart en grappig (en soms teleurstellend) dat het zo werkt he? Ojee, ik heb die tag ingepland staan, hahaha ∩_∩ Liefs H ღ

 10. augustus 2, 2016 / 12:32 pm

  Haha wat leuk om te laten zien! Niet elk artikel scoort natuurlijk het best. Ik vind het ook wel grappig dat juist de weekoverzichtjes of ‘dagboekjes’ het meeste worden gelezen. Daar moet ik misschien ook maar mee beginnen.

 11. augustus 2, 2016 / 12:51 pm

  Wat grappig dat je het eens andersom doet hihi! Ik houd me hier eigenlijk nooit zo mee bezig, ik zou ook niet weten waar ik het snel kan vinden!

 12. Astrid
  augustus 2, 2016 / 5:48 pm

  Interessant inderdaad om te zien wat minder scoort. Ben benieuwd waar dat dan aan ligt he?

 13. augustus 5, 2016 / 12:19 pm

  Wauw…..
  Dat geeft niets maar het is handig om te weten…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
BEAUTY | CATRICE MATT 6HR LIP ARTIST

Een tijdje geleden heb ik het persbericht van de Catrice It Pieces collectie gedeeld, en ik had daar zelf gelijk al wat...

Close