Nieuwe artikelen:

 • Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging

  Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging
 • Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry

  Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry
 • Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30

  Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30
 • Het wachten waard – Chloe Liese

  Het wachten waard – Chloe Liese
 • GUESS Bella Vita Rosa

  GUESS Bella Vita Rosa
 • Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging

  Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging
 • The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN

  The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN
 • CK One Summer Daze

  CK One Summer Daze
 • Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!

  Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!
 • Neem mij mee – Sarra Manning

  Neem mij mee – Sarra Manning

TRUSSARDI THE NEW FEMININE FRAGRANCE

TRUSSARDI THE NEW FEMININE FRAGRANCE

Deze lente heeft Trussardi een nieuwe geur gelanceerd, dit is ook gelijk mijn eerste parfum van dit merk. Zowel de omschrijving als de flacon zijn voor mij gelijk al een goede eerste indruk. Inmiddels test ik deze nieuw geur al eventjes en kan ik er eindelijk wat meer over vertellen.

Trussardi – The New Feminine Fragrance

“De vrouw van vandaag moet geëmancipeerd, sterk en onafhankelijk zijn. Gebaseerd op deze waarden van moderne vrouwelijkheid, heeft Trussardi Parfums een nieuwe klassieker gecreëerd. Een object van hoogstaand Italiaans design, dat wordt gekenmerkt door aandacht voor detail gelijk aan het DNA en de traditie van Trussardi. ”Trussardi” is een parfum voor vrouwen door vrouwen met liefde voor stijl en elegantie.”

De flacon zit in een ronde koker, dit is al anders dan de typische verpakkingen. Ook voelt de flacon vrij zwaar aan en bevat prachtige zachtroze gemixt met goudkleurige details. Voor het oog is het al een plaatje! Maar is de geur net zo lekker en goed?

Topnoten: Neroli & Italiaanse Mandarijn
Hartnoten: Lavendel, Jasmijn & Witte Dahlia
Basisnoten: Suede-akkoord, Viooltjes & Patchoeli

De Trussardi-vrouw

Is een vrije geest. Ze is een onafhankelijke denker, ze vormt zelf een mening en ze laat zich niet beïnvloeden. Ze is niet afhankelijk van het oordeel van anderen. Ze leeft het leven en de liefde. In haar zoektocht naar het ultieme gevoel van geluk wil ze alles ervaren en voelen. Ze omringt zich alleen met mensen van wie ze houdt.

Trussardi behoort tot de bloemige, cypre-familie. Vanaf de eerste spray ruik ik vooral de mandarijn gecombineerd met diverse bloemen. Het is een hele mooie, vrouwelijke en vooral zachte geur. De sillage is medium en Trussardi blijft ongeveer 6 uur goed aanwezig. Perfect voor deze mooie lente (én zomer) dagen.

De campagne

De boodschap is duidelijk: Trussardi is de nieuwe iconische geur voor de zelfstandige, zelfbewuste vrouw die de regie van haar leven in eigen hand heeft. Op de visuals van deze campagne pronkt supermodel Noel Berry met het Comomeer op de achtergrond. Haar gezicht straalt een verleidelijke en sexy vastberadenheid uit. Haar natuurlijke glamour wordt versterkt door de sensuele leren top.

Prijzen & verkrijgbaarheid

Trussardi Eau de Parfum kost €55 (inhoud 30ml), €82 (inhoud 60ml) & €95 (inhoud 90ml) en is o.a. te koop bij Douglas.nl.

Volg:

2 Reacties

 1. juni 3, 2021 / 11:48 pm

  Nog nooit gehoord van dit merk. Maar het klinkt wel als een goede parfum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge