Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE

NIEUW GIORGIO ARMANI MY WAY INTENSE

Persbericht – Giorgio Armani My Way Intense start een nieuw sensueel hoofdstuk binnen het My Way universum. Met een versterkt bloemig hart en een intens houtachtige parfumspoor, toont My Way Intense Eau de Parfum een krachtige kant van het unieke, verleidelijke signatuur. 

Giorgio Armani My Way Intense start een nieuw sensueel hoofdstuk binnen het My Way universum. Met een versterkt bloemig hart en een intens houtachtige parfumspoor, toont My Way Intense Eau de Parfum een krachtige kant van het unieke, verleidelijke signatuur.

Een nieuwe intensiteit, dezelfde filosofie

My Way Intense is een boeiende nieuwe manier om de My Way filosofie te ervaren, die wordt gedefineerd door het verbreden van je horizon, de vorming van een unieke identiteit door middel van ervaringen en ontmoetingen, maar ook zintuigen laat ontwaken. My Way Intense vangt de manier waarop je uit je comfortzone stapt om je perceptie te versterken. Dit leidt tot momenten die zodoende nog sterker worden beleefd.

Een nieuwe, bloemige intensiteit

De essence van My Way Intense is haar nieuwe intense hart van tuberoos absolute uit India, dat een bloemige, rijke en overdadige kwaliteit bezit. Deze geurnoot versterkt en vergroot het moderne, natuurlijke en zonnige effect van de originele tuberoos absolute akkoord, dat binnen de My Way Eau de Parfum is gevangen. Door het heldere, witte bloemenboeket van de tuberoos uit India als uitgangspunt te nemen, samen met jasmijn, vormen deze samen het kloppende hart van My Way, waarbij voor My Way Intense deze bloemige kwaliteit nog eens versterkt is, waardoor het aanlokkelijke hart als het ware nóg ‘sneller’ klopt.

Gecomponeerd door meesterparfumeur Carlos Benaïm (IFF) die ook het origineel van My Way heeft gecomponeerd, brengt My Way Intense een fusie van culturen over: hij zet enkele van de meest verfijnde natuurlijke extracten uit de hele wereld in de spotlights om de zintuigen op een intense, olfactorische reis mee te nemen. In een enkel ogenblik vangt het parfum de ontmoetingen die je met een nieuwe intensiteit beleeft.

Giorgio Armani My Way Intense start een nieuw sensueel hoofdstuk binnen het My Way universum. Met een versterkt bloemig hart en een intens houtachtige parfumspoor, toont My Way Intense Eau de Parfum een krachtige kant van het unieke, verleidelijke signatuur.

My Way Intense opent met een stralende helderheid dankzij geurnoten als bergamot uit Calabrië (Italië) in het hart maar ook oranjebloesem uit Egypte. De geurnoot van oranjebloesem is verkregen door middel van een moderne versie van het ambachtelijke enfleurage extractie proces, exclusief voor Giorgio Armani. Dit herziene proces bestaat ook uit herhaaldelijk infuseren van de Egyptische oranjebloesem met een bittere sinaasappel essence, om een koude extractie van de geur te kunnen bereiken. Dit resulteert in een geurnoot van oranjebloesem met een meer intense, langer aanwezig blijvende bloemige zweem.

In het hart zijn de twee absolute akkoorden van het tuberoos hart verwerkt, samengesteld uit de hand geplukte bloemen in de Indiase regio Mysore. Het hart van tuberoos, dat exclusief voor Giorgio Armani is vervaardigd, wordt geëxtraheerd door middel van een innovatief moleculaire distillatie methode, dat resulteert in een tuberoos geurnoot die uit een romige, fluwelige facetten bestaat. Deze exclusieve vorm zorgt voor een olfactorische ervaring “alsof je een duik neemt in een veld van tuberoos bloemblaadjes”.

De basisnoten onthullen ondertussen een sensueel aura. De suggestieve en romige sandelhout wordt gewonnen in een gebied van het Zuidelijke Stille Oceaan eiland Nieuw-Caledonië, en wordt ook speciaal voor Giorgio Armani vervaardigd. De Warme basis van My Way Intense zorgt voor een geur die zich haast als een talisman gedraagt, een geruststellende aanraking wanneer je op één van je vele reizen bent, en een herinnering aan de ontmoetingen die je daar hebt opgedaan.

Giorgio Armani My Way Intense start een nieuw sensueel hoofdstuk binnen het My Way universum. Met een versterkt bloemig hart en een intens houtachtige parfumspoor, toont My Way Intense Eau de Parfum een krachtige kant van het unieke, verleidelijke signatuur.

Ecoconceptie, in de basis

De flacon van de geur is speciaal ontwikkeld met als doel een verandering in de luxe consumptiepatronen te doorbreken. De flacon biedt hetzelfde innovatieve navulsysteem als bij de originele geur, de eerste in het luxe parfumerie segment. Alle flacons van de sprayflacon kunnen naadloos nagevuld worden, zonder een trechtertje te hoeven gebruiken. Deze makkelijke manier kun je gewoon thuis uitvoeren, zonder naar een winkel te hoeven komen.

Prijzen & verkrijgbaarheid

Giorgio Armani My Way Intense Eau de Parfum is vanaf begin augustus te koop bij o.a. deBijenkorf.nl en kost €78 (inhoud 30ml), €109 (inhoud 50ml) & €152 (inhoud 90ml), de refill kost €159 (inhoud 150ml).

Lees ook: Nieuw Mugler ANGEL NOVA Eau de Toilette

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge