Nieuwe artikelen:

 • 5 tips voor meer comfort in de woonkamer 

  5 tips voor meer comfort in de woonkamer 
 • Nieuwe Parfum o.a. van Marc Jacobs

  Nieuwe Parfum o.a. van Marc Jacobs
 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau

WEEKLY DIARY WEEK 41 2020

WEEKLY DIARY WEEK 41 2020

De weken vliegen voorbij, dat is de reden dat ik niet helemaal door heb dat er niet wekelijks een nieuwe Weekly Diary online komt. Of ik ben mega druk en chaotisch in mijn hoofd of ik maak gewoon niks bijzonders mee om te delen. Gelukkig was het vorige week weer een leuke week en heb ik tussendoor ook weer foto’s gemaakt.

Maandag

Online had ik de nieuwe Toffee Nut Latte limited edition gespot van Starbucks, voor de Dulce Gusto. Daar bestelde ik drie doosjes van en inmiddels zijn ze ook bijna allemaal weer op…tja dat krijg je als je met zijn drieën (Sterre vind deze smaak ook erg lekker) koffie drinkt.

Dinsdag

Er komt weer een perspakketje uit het buitenland binnen, namelijk van Pixi! Daarin zat deze grote flacon van de Glow Tonic, met mijn naam erop. Ik heb al zo’n grote fles in gebruik, handig dus om weer een backup in huis te hebben.

Woensdag

In de ochtend loop ik een stuk met Sterre mee en daarna ga ik naar de Aldi, om te kijken naar de Living Art geurkaarsen met houten lont. Inmiddels heb ik er zes in huis en schreef ik er ook een artikel over. Deze tip werd goed ontvangen en ik heb diverse foto’s ontvangen van lezeressen, die ook deze geurkaarsen hebben gekocht.

In de middag ben ik bezig met het maken van productfoto’s en ondertussen komt mijn Notino bestelling binnen. Ik had weer wat basics nodig zoals shampoo & conditioner en kocht ook gelijk weer een aantal producten, die ik weer kan gebruiken voor Pinkit.nl.

Woensdag

Sterre (mijn dochter van 12) wilt graag leren koken, dus daar zijn mijn vriend en ik af en toe mee bezig. Zo mag Sterre 1-2 keer per week bepalen wat wij gaan eten en mag zij het ook zelf maken (met natuurlijk een beetje hulp van ons). Dit keer stond er een taco ovenschotel op het menu, met heel veel groenten en het was heerlijk!

Donderdag

Omdat ik voor Pinkit.nl nog best veel artikelen af moest maken, zat ik voornamelijk achter mijn laptop geplakt. In de middag kwam mijn MyMuesli bestelling binnen, hier kunnen wij weer een aantal weken (of maanden zelfs) lekker van genieten.

Bij de Jumbo lag mijn Colourpop bestelling, deze ben ik gaan halen en daar kon ik dus ook gelijk €25 douanekosten betalen. Ik wist van te voren dat ik iets moest betalen, maar het is best een flink bedrag in vergelijking met de producten die ik bestelde…

Vrijdag

Voor de verandering heb ik onze boodschappen door de AH weer eens laten thuisbezorgen. Deze waren al op tijd bezorgd, tijd dus om alles netjes op te ruimen. Omdat ik het de komende weken flink wat drukker ga krijgen, ga ik misschien weer vaker van deze service gebruik maken.

Zaterdag

Even naar het tuincentrum Borghuis, zo kom je gelijk in een kerststemming toch? Het was er voor een zaterdag mega rustig (anders waren wij ook weer gelijk naar huis gegaan), zo kon ik even rustig kijken bij de geurkaarsen. Ik wilde iets kopen van Lampe Berger, maar wat ik wilde was er helaas niet.

Eenmaal thuis ga ik met Sterre gezellig een potje kaarten en komt er een super mooi perspakket van The Body Shop binnen. Er zijn dit jaar weer drie geurlijnen en diverse toffe giftsets.

Op de zaterdagen dat Sterre bij ons thuis is (zij is om de week bij haar vader), hebben wij bijna altijd wel een film-avond. Ook Fee kwam er gezellig bij zitten <3

Zondag

Misschien niet het leukste klusje om te doen, maar het was weer tijd om flink schoon te maken en opruimen. Ondertussen gooi ik een wasmachine aan, start ik de vaatwasser. Sterre en Roy zijn ondertussen samen een boterkoek aan het bakken, lekker voor bij de koffie.

Verder was het een rustige dag, ik ben vooral voor Pinkit.nl aan het werk. De komende weken ben ik privé wat drukker en daardoor kan het voorkomen dat ik niet elke dag een nieuw artikel online heb staan. Gelukkig staan er genoeg artikelen online die je altijd op dat soort dagen kan gaan lezen 😉

Ik wens jullie allemaal een fijne week toe!

Misschien ook interessant om te lezen:
Collistar Pure Actives Vitamin C
Unboxing Estée Lauder Blockbuster 2020
Morphe 35C Everyday Chic Artistry Palette

Volg:

4 Reacties

 1. oktober 12, 2020 / 9:42 am

  Heerlijk al die kerst beauty producten die weer uit komen.;) Krijg al helemaal zin in de feestdagen.

 2. oktober 13, 2020 / 9:27 am

  Leuk dat jullie ook fan zijn van MyMuesli, wij bestellen ook altijd een heleboel in een keer, vanwege de verzendkosten. Ik vind het echt jammer dat dat winkeltje in Utrecht weg is. Wat een verwennerij hè, van The Body shop, ik hou het allemaal bijna niet meer bij, al die nieuwigheden. Ah die lieve Fee, fijn zo op schoot, ik vind het ook altijd zo leuk om met Sketch te kroelen op de bank.
  bychristiana onlangs geplaatst…L’Occitane adventskalender premium 2020 unboxingMy Profile

 3. oktober 13, 2020 / 11:20 pm

  Leuk om te zien en leuk al die beauty spulletjes 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge