Nieuwe artikelen:

 • ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI

  ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI
 • M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION

  M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION
 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER
 • THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH

  THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH
 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

WEEKLY DIARY WEEK 16 2021

WEEKLY DIARY WEEK 16 2021

Fijne Koningsdag allemaal! Ik heb de afgelopen week weer diverse foto’s gemaakt voor een nieuwe Weekly Diary Week 16 2021. Iets later dan normaal komt deze editie online, aangezien de schoolvakantie is begonnen en het al een paar dagen heerlijk weer is. Ik neem dan ook altijd een beetje vrij en ben daarom dan ook iets minder (nog steeds veel haha) online dan normaal.

Maandag

De week begin ik weer met een wandeling en daarna ga ik aan de slag met productfoto’s maken. Ik zoek eerst mijn te-reviewen mand uit, daar liggen namelijk al maanden producten in die ik nog steeds graag wil testen. Zo ook bovenstaande producten van Charlotte Tilbury...zonde! Daar ben ik dus ook gelijk mee aan de slag gegaan.

Dinsdag

De ochtend begon al vroeg met een online event van Max Factor, super leuk en gezellig. Na het informatieve gedeelte was er een yoga sessie, dat had ik dus nog nooit eerder gedaan. Ik heb zo goed mogelijk mee gedaan, maar kwam er al wel vrij snel achter dat ik daar absoluut niet lenig genoeg voor ben haha! De review van de vernieuwde Max Factor Facefinity Lasting Performance Foundation staat inmiddels ook online.

In de middag kwam er o.a. nog een perspakket binnen van NIVEA met daarin de nieuwe Magnesium Dry anti-transpirant voor hem & haar (prijs €5,49 per stuk).

Woensdag

In de ochtend ga ik aan de slag om weer flink wat stappen te zetten, daarna ga ik weer aan het werk. Van de webshop Beauytasting.com (met de kortingscode Pinkit20 krijg je 20% korting op je gehele bestelling) had ik een pakket met mooie producten ontvangen. Daar heb ik vorige week ook gelijk een leuke winactie mee online gezet.

Donderdag

Na het huishouden ga ik weer aan de slag met foto’s maken, zoals van deze limited edition Hermès lipstick.

Vrijdag

Tegen de middag ga ik richting Enschede om op visite te gaan bij een vriendin (Mariska), ondertussen doen we samen een poging tot bloggen (mislukt haha).

Zaterdag

Het was echt een rommeldagje, eerst de auto wassen en boodschappen halen. Daarna rijden Roy en ik (Sterre was druk met haar vrienden) naar Borne om daar een stuk te gaan wandelen. Zo komen we beide op een gezellige manier aan de 10.000 stappen 🙂

Zondag

Het weekend sluiten we af bij Roy zijn ouders met een Griekse maaltijd 🙂 We hadden nog genoeg over, dus daar hebben Roy en Sterre de volgende dag nog lekker van gegeten.

Dat was alweer onze week – Weekly Diary week 16 2021! Wat hebben jullie de afgelopen dagen zoal gedaan? Ik wens jullie een fijne week toe <3

Misschien ook interessant om te lezen:
Clay and Glow Straw-Jelly Cleanser
Polaar Polar Night Face Cream
Glow Recipe Watermelon Glow Ultra-Fine Mist

Volg:

1 Reactie

 1. april 28, 2021 / 10:30 am

  Oh lekker zeg, Grieks eten, ik hou daar ook altijd van! Ik ben ook wel benieuwd naar de foundation van Charlotte Tilbury, ik heb zelf nog nooit een foundation van het merk geprobeerd. Dat is trouwens echt zo’n luxe-probleem als blogger; dat je producten pas kunt gebruiken als ze op de foto gezet zijn, zeker met make-up;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Een onrustige huid verzorgen? Alle dingen die je wel en niet moet doen!My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Clay and Glow Straw-Jelly Cleanser
CLAY AND GLOW STRAW-JELLY CLEANSER

Inmiddels heb ik bijna alle producten van het toffe, Nederlandse merk Clay and Glow in mijn collectie en getest. De...

Close