Nieuwe artikelen:

 • ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI

  ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI
 • M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION

  M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION
 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER
 • THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH

  THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH
 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

M.A.C STUDIO RADIANCE FACE AND BODY RADIANT SHEER FOUNDATION

M.A.C STUDIO RADIANCE FACE AND BODY RADIANT SHEER FOUNDATION

De Studio Radiance Face And Body Radiant Sheer Foundation van M.A.C Cosmetics is vernieuwd, een nieuwe naam en er zijn meer kleuren aan het assortiment toegevoegd. Na zoveel goede verhalen gehoord te hebben over deze foundation (die al 20 jaar bestaat), ben ik er zelf ook eindelijk mee aan de slag gegaan. Na wat tips en informatie tijdens een online masterclass, is het testen begonnen!

M.A.C Studio Radiance Face And Body Radiant Sheer Foundation €36 (inhoud 50ml) o.a. te koop bij MACCosmetics.nl

“Geliefd op rode lopers en catwalks wereldwijd, onze Artists’ favoriete foundation belooft jouw echte huid te onthullen – en nooit te verbergen – met een transparante, stralende, ‘mijn-huid-maar-beter’-finish. Deze formule creëert een transparante, opbouwbare dekking met een natuurlijke, stralende gloed. Het zorgt voor een verfrissende, onmiddellijke hydratatie in een ultralichte, waterproof formule die de hele dag comfortabel voelt en blijft. Veroorzaakt geen acne. “

Deze foundation is verkrijgbaar in 30 kleuren:

 • N0, N1, N2, N3, N4, N5, N6, N7, N8, N9 ,
 • C0, C1, C2, C3, C4, C5, C6, C7, C8, C9 ,
 • W0, W1, W2, W3, W4, W5, W6, W7, W8, W9

Vanwege de waterproof, lichtgewicht formule met een opbouwbare dekking begrijp ik heel goed dat deze foundation al jaren een hit is. Ook voor mijn drogere huid is dit eigenlijk precies wat ik zoek, vooral voor dagelijks gebruik. Voor gebruik moet je de foundation wel even goed schudden en het aanbrengen doe ik het liefste met een foundation kwast of met mijn (schone!) vingers. Een vochtige make-up spons “slurpt” te veel product op en dat is zonde. Zoals de naam het al verklapt kan je deze foundation gebruiken voor je gezicht, als je lichaam daar heb ik het overigens niet voor gebruikt.

“The notion that we’re hitting all skin tones has been important to M•A•C since day one,” says Eva Yea, Senior Vice President, Global Product Development. “We are constantly refining and adding to our shade range as a result of conversations with our consumers and Artist community all over the world, as everyone is welcome at M•A•C. Studio Radiance is no different, and we look forward to expanding the offering for both face and body with this all-inclusive shade range.”

Ik heb de kleur C1 ontvangen, het was een online gok maar gelukkig is het voor nu wel een goede match. Al denk ik dat het de aankomende maanden iets aan de lichte kant zal zijn, maar dat ligt er maar net aan hoelang ik in de zon ga zitten 🙂

Eigenlijk komt M.A.C alle beloftes na met de Studio Radiance Face And Body Radiant Sheer Foundation, ik ben ook fan! Het heeft even een aantal jaar geduurd, maar eindelijk heb ik deze “bekende” foundation ook eens geprobeerd. Vooral voor mijn droge huid is deze finish en formule een goede match, aan het einde van de dag zit alles nog netjes. Ik ga nog wel een iets donkere kleur erbij kopen voor de zomermaanden, want dan wil ik ook deze foundation blijven gebruiken.

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Weekly Diary Week 16 2021
Betty Barclay Pure Sun
Tom Ford Beauty Soleil Summer 2021

Volg:

2 Reacties

 1. april 28, 2021 / 10:32 am

  Mijn visagiste gebruikt voor mij ook altijd foundation van Mac, maar zelf koop ik het eigenlijk nooit. Ik was voorheen altijd heel erg fan van de foundations van Chanel, maar ‘mijn lijn’ is nu helemaal uit de collectie. Na wat zoekwerk ben ik nu overgestapt naar een foundation van Lancome waar ik heel blij mee ben. Die geeft ook een heel mooi resultaat als je huid droog is.
  bychristiana onlangs geplaatst…Een onrustige huid verzorgen? Alle dingen die je wel en niet moet doen!My Profile

 2. april 29, 2021 / 10:33 pm

  Momenteel heb ik een foundation van Kryolan, maar ik weet dat die van Mac ook heel goed zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
Weekly Diary week 16 2021
WEEKLY DIARY WEEK 16 2021

Fijne Koningsdag allemaal! Ik heb de afgelopen week weer diverse foto's gemaakt voor een nieuwe Weekly Diary Week 16 2021....

Close