Nieuwe artikelen:

 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

WEEKLY DIARY | HET SPORTEN WEER OPPAKKEN

WEEKLY DIARY | HET SPORTEN WEER OPPAKKEN

Een hele goedemorgen, welkom bij een nieuwe Weekly Diary! Vorige week was het niet een hele spannende week, al had ik genoeg te doen. Ik ben namelijk weer begonnen met sporten en dit is momenteel een belangrijk onderdeel van mijn week. Natuurlijk moest er ook gewerkt worden en vanaf deze week beginnen de events ook weer…

Maandag

Naast het sporten wil ik ook weer meer op mijn voeding gaan letten. Mijn lunch voor deze middag was groenten uit de oven, erg lekker! Omdat ik mij de afgelopen maanden een beetje down voelde, heb ik niet goed voor mijzelf gezorgd en daar wil ik nu weer iets aan gaan doen.

Ook kwam mijn Wehkamp bestelling binnen, bij het sporten hoort namelijk ook een nieuwe outfit. Ik kocht een setje van Adidas en dit zo fijn dat ik twijfel om nog een setje te bestellen.

Dinsdag

In de ochtend loop ik met Sterre mee naar school en daarna fiets ik door naar Basic Fit. Het was fijn om weer te sporten al kon ik héél goed merken, dat ik al een paar maanden niet meer was geweest. Dit moet ik natuurlijk even de tijd geven en gewoon zo goed mogelijk mijn best doen.

Eenmaal thuis zet ik de was aan en spring ik onder de douche. Ik begin vast met een artikel schrijven en maak ondertussen mijn lunch klaar : twee sneetjes geroosterd brood, twee eieren en twee plakjes kipfilet met kruiden.

Woensdag

In de ochtend was er lichte paniek “maaam het maandverband, mijn deodorant en haarspray is op”…tja dan zit er niks anders op dan een bezoekje aan de Kruidvat haha! Ik kocht was basics en zie daar ook weer een té schattige Valentijnscollectie staan voor tieners.

Donderdag

Naast het sporten en gezonder eten, was het ook ein-de-lijk tijd om wat aan mijn haar te gaan doen. Normaal verf ik het zelf, maar dan zit het nooit zo goed/mooi als bij de kapper. In de ochtend fiets ik dus meteen naar de kapper om het te laten verven en knippen. Mijn haar heeft gelijk meer volume en het ziet er een stuk verzorgder uit.

Begin van de middag ben ik weer thuis, net op tijd want er wordt een flink pakket bezorgd. Daarin zit een mooi origineel bosbloemen, met daarin een aantal ingrediënten van een product verwerkt zoals appel en een wortel. Ik moest alleen nog op pad om een vaas te kopen, want tja die hadden we niet in huis haha 🙂

Vrijdag

Ik heb vrijdag eigenlijk voornamelijk achter de laptop geplakt gezeten, er moet natuurlijk ook gewoon gewerkt worden. Ondertussen komen er diverse perspakketjes binnen zoals van philosophy en Floradix Magnesium (van dit merk heb ik die mooie bloemen op donderdag gekregen). Ondertussen ben ik het huis een beetje aan het opruimen, want in de avond kregen we visite.

Zaterdag & zondag

Omdat we elk weekend wel weg zijn, hebben Roy en ik dit weekend vooral thuis doorgebracht (Sterre was bij haar vader). Roy is de hele week al grieperig, dus zo kon hij ook een beetje uitzieken en tot rust komen. Ik ben ondertussen de was aan het wegwerken, bedden aan het verschonen en andere huishoudelijke klusjes. Omdat we op vrijdagavond visite hadden, kijken we via NPO Start naar een nieuwe aflevering van Flikken Maastricht.

Ik heb ook nog wat productfoto’s gemaakt en looks, zodat ik voor de komende week dat al voor het grootste gedeelte af heb. Vanwege het sporten en een event, moet ik ook wat meer gaan vooruitwerken om alles af te krijgen en netjes bij te houden.

Ik wens jullie allemaal een mooie/gezellige week toe!

Misschien ook interessant om te lezen:
Lush Nana & Prince Charming Shower Gel
Beauty trends voor 2020
Pink Gellac Premium Vogue Dynamic Starterset

Volg:

5 Reacties

 1. januari 27, 2020 / 7:49 am

  Wat goed dat je het sporten weer hebt opgepakt! Leuk om te zien dat jij de groenten uit de oven als lunch hebt gegeten. Ik ben nooit zo creatief met lunch eigenlijk, en ik wil dat eigenlijk wel graag zijn, want ik ben nooit zo gek op brood.
  bychristiana onlangs geplaatst…5 Echt goede redenen om elke dag vroeg op te staanMy Profile

 2. Tonnia
  januari 27, 2020 / 1:10 pm

  goed bezig hoor bianca

 3. januari 29, 2020 / 10:06 am

  Wat goed dat je weer meer bent gaan sporten! Ik ben ook weer actiever begonnen. En nu volhouden wij allebei 😀 . Xx

  • Bianca
   Auteur
   januari 29, 2020 / 10:14 am

   Thanks en jij ook succes, wij kunnen het! 🙂 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge