Nieuwe artikelen:

 • Mijn ervaring met Kobo Plus

  Mijn ervaring met Kobo Plus
 • Tips voor het verwijderen van mee-eters

  Tips voor het verwijderen van mee-eters
 • Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer

  Waarom tegels de beste keuze zijn voor in de badkamer
 • Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?

  Wanneer moet ik op zoek gaan naar een trouwjurk?
 • Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine

  Handige gadgets voor je huidverzorgingsroutine
 • Atelier des Ors Pink Me Up

  Atelier des Ors Pink Me Up
 • Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te …

  Last van droge handen? Hier een aantal tips om je handen te verzorgen
 • Een vakantiehuis kopen in Spanje

  Een vakantiehuis kopen in Spanje
 • Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)

  Tip | Clay And Glow Multi-Masking Set (limited edition)
 • Populaire parfum van modemerken + mijn favorieten

  Populaire parfum van modemerken + mijn favorieten

PERSONAL | EVEN GEZELLIG KLETSEN #6

PERSONAL | EVEN GEZELLIG KLETSEN #6

Goedemorgen! In plaats van een nieuwe Weekly Diary, wilde ik gewoon een artikel schrijven om even gezellig met jullie te kletsen. Is er een speciale reden? Niet echt, maar toch wil een aantal onderwerpen bespreken en gewoon lekker van mij af tikken…moet toch iets hé tijdens deze hittegolf 🙂

De schoolvakantie van Sterre

Ik weet nog goed dat Sterre haar schoolvakantie begon, zes weken heerlijk genieten en inmiddels is de laatste week helaas alweer begonnen. Waarom vliegen zulke leuke weken toch altijd zo snel voorbij? Dit weekend is ze weer thuisgekomen van twee weken bij haar vader en deze laatste week is het standje chill modus. Vanaf volgende week maandag begint het groep 8 avontuur (ja ik weet dat Sterre 12 is, maar ze is een jaartje blijven zitten en daar is niks mis mee). Aankomend jaar is het niet alleen tijd voor groep 8, maar ook om rond te gaan kijken naar een middelbare school en moet ik leren haar nog meer los te laten.

Kroatië was genieten!

De eerste twee weken van onze vakantie hebben wij doorgebracht in Kroatië. Deze reis stond al geboekt en het reisadvies was ook positief. Gelukkig waren we net twee dagen thuis toen ineens alles veranderde vanwege het virus. Het is nog steeds mijn bedoeling om een verslag te schrijven over onze vakantie, maar aan de andere kant weet ik niet of mensen hier überhaupt op zitten te wachten?

Eenmaal thuis hadden Roy en ik nog één weekje samen vakantie en was het voor hem ook weer tijd om te gaan werken. Mijn batterij is weer helemaal opgeladen en ik heb weer genoeg inspiratie voor Pinkit.nl.

Laatste week een kleine pauze

Omdat dit de laatste week is van Sterre haar schoolvakantie, wil ik niet voor 100% aan het werk zijn. Dat is voor ons beide niet gezellig, als ik alleen maar achter de laptop geplakt zit. Er moet natuurlijk wel gewerkt worden, maar er zal niet elke dag een artikel online komen. Daarnaast is het ook veelte warm om nu nieuwe make-up te testen (al zijn er amper nieuwe lanceringen) of om looks te maken voor reviews. En elke dag een parfum review online gooien, daar zitten jullie misschien ook niet op te wachten?

2020 is een bijzonder en vreemd jaar, ik zit zoveel mogelijk binnen maar mis de gezelligheid van events en collega’s wel enorm. Mijn wereldje is een stuk kleiner geworden en ook al ben ik vaak graag alleen…het voelt soms wel een tikkeltje eenzaam. Gelukkig bestaat social media en kan ik online contact houden met diverse collega’s, maar het is natuurlijk wel anders. Maar ik denk dat dit voor heel veel mensen wel herkenbaar is, we moeten er maar het beste van proberen te maken toch?!

Ik ga mijn warme laptop weer uitzetten en zo samen met Sterre genieten van een waterijsje. Binnenkort ga ik weer beginnen met de rubriek Weekly Diary en komen er ook weer regelmatiger/dagelijks nieuwe artikelen online.

Misschien ook interessant om te lezen:
The Body Shop Hair & Body Mist
Mugler Angel Nova review
Max Factor Lipfinity Rising Star Collection

Volg:

3 Reacties

 1. Marieke
  augustus 10, 2020 / 11:50 am

  Gewoon over je vakantie schrijven hoor. Ook voor mensen die tips willen voor eventueel volgend jaar. Veel plezier deze laatste vakantieweek met je meisje!! Geniet ervan in de hittegolf (waar ik echt niet tegen kan…)
  Liefs Marieke

 2. augustus 11, 2020 / 9:13 am

  Jeetje ja, ik heb nog aan jullie gedacht!! Wat een geluk dat jullie net op tijd weer thuis waren, en gewoon schrijven hoor, over je vakantie, alleen maar leuk om te lezen. Dat het al weer Sterre haar laatste week schoolvakantie is. Wat een raar jaar hè? Geniet er samen nog even van hoor;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…Sisley Express flower gel hydrating and toning maskMy Profile

 3. augustus 15, 2020 / 10:16 pm

  Wow, wat gaat dat snel de zomer vakanties. Aan de andere kant is dat een heel goed teken 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge