Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

ONZE VAKANTIE IN NEDERLAND IS GEBOEKT (EN DEZE HULPMIDDELEN GAAN MEE)

ONZE VAKANTIE IN NEDERLAND IS GEBOEKT (EN DEZE HULPMIDDELEN GAAN MEE)

De zomervakantie inmiddels begonnen en binnenkort gaan we ook gezellig een midweekje weg. Dit jaar gaan we niet naar het buitenland, maar we hebben bewust voor Nederland gekozen. Mijn ouders gaan namelijk ook mee en vanwege de gezondheid van mijn moeder zit een lange/verre reis er niet in. Gelukkig zijn er diverse hulpmiddelen, dat er een vakantie in Nederland wél mogelijk is.

Al een paar maanden hebben we het idee om een midweekje er tussenuit te gaan, samen met mijn ouders. Vorig jaar zijn we met Roy zijn ouders naar Kroatië geweest en ik wil ook nog heel graag wat leuks doen met mijn ouders. Qua gezondheid zijn ze beide aan het kwakkelen, zo schrok ik laatst nog van wat de bloeddrukmeter bij mijn moeder aangaf en zo zijn er nog wel meerdere gezondheidsproblemen. En om de vakantie nog leuker te maken, gaat mijn nicht(je) ook mee.

Waar gaan we heen?

Ik ben online gaan zoeken naar de mogelijkheden voor een midweekje in Nederland. De prijzen zijn in het hoogseizoen echt absurd, dat was al bijna de reden dat het niet door zou gaan (ik vond het gewoon zonde van het geld). Serieus ik snap sommige bedragen echt niet en dat voor drie hele dagen en twee halve dagen. Ik zag prijzen voorbij komen tussen de €1000 en €1500, dat is toch niet normaal meer?! Gelukkig zag ik op de Roompot website opties die beter betaalbaar zijn en zo had ik binnen een uur alles geboekt en geregeld.

De keuze is Roompot De Katjeskelder geworden, wanneer we daarheen gaan hou ik online liever privé. Het is een zes persoonshuisje, gerenoveerd en met drie badkamers. Mijn dochter is al helemaal blij dat er een ligbad is, zij is de badbruisballen al bij elkaar aan het verzamelen.

Opzoek naar de juiste hulpmiddelen

Binnenkort kunnen we dus een paar dagen genieten van onze rust, lekker zwemmen en andere leuke dingen doen. Alleen moet ik voor mijn moeder nog wel het één en ander regelen. Voor haar slaapapneu neemt ze een apparaat mee en vanwege de loopafstanden op het park, ben ik aan het rondkijken voor een rollator. Die kan je tegenwoordig namelijk ook online bestellen. Samen gaan we onlineook even kijken naar andere hulpmiddelen, die er voor kunnen zorgen dat de vakantie voor haar zo aangenaam mogelijk wordt.

Het huisje staat waarschijnlijk niet dichtbij de ingang (het park zat tijdens het boeken bijna zo goed als vol) en mijn moeder kan gewoon geen lange afstanden zonder hulp meer lopen (vandaar dus ook de rollator). Ik wil natuurlijk dat zij ook geniet van het midweekje weg en dat ze zich verder geen zorgen daarom hoeft te maken. Mijn moeder maakte zich daar wel eerst een beetje zorgen over, maar gelukkig zijn er genoeg hulpmiddelen die haar kunnen helpen zodat ze toch nog even lekker op vakantie kan gaan.

Onze vakantie is geboekt!

Na vorig jaar heb ik de smaak wel te pakken om naar het buitenland te gaan, maar in Nederland kan je het ook gezellig maken! Nou hoop ik dat de komende weken het weer ook mee zit (het hoeft niet zo warm te zijn als vorige week). Ik ben als een kind zo blij, eindelijk weer even lekker weg en gewoon een paar dagen niks moeten. Lekker ontspannen van een drukke periode, soms heeft een mens dat gewoon even nodig. Dit is wel de eerste keer dat we met mijn ouders op pad gaan, maar ook dat zal vast en zeker wel goed komen 😉


Ik deel eigenlijk bijna alles online, maar de precieze datum van onze vakantie hou ik voor onszelf. Op Pinkit blijven er gewoon artikelen online komen, lang leven vooruit werken 😉 Mochten jullie nog leuke Oosterhout tips hebben, laat die dan vooral even achter in een reactie. Ik weet dat er op het vakantiepark zelf al het één en ander te doen is, maar ik vind het ook altijd leuk om de omgeving een beetje te ontdekken.


Waar gaan jullie dit jaar heen op vakantie?

Volg:

3 Reacties

 1. Beautycutiestyle
  augustus 4, 2019 / 10:19 pm

  🦄 🦋 🐌 Alvast heel veel plezier ღ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge