Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

NIEUW | AROMASTICK – NATUURLIJKE INHALATOR

NIEUW | AROMASTICK – NATUURLIJKE INHALATOR

Niets is zo krachtig én persoonlijk als de invloed van geuren. Ze doen wat met ons brein en wekken een bepaalde emotie op. Ons zogeheten ‘limbisch systeem’ gaat ermee aan de haal zodra de geurmoleculen de neusgaten bereiken. Specifieke en zorgvuldig uitgekiende samenstellingen van geuren en dan met name biologische etherische oliën kunnen de geest echter ongelooflijk snel positief beïnvloeden. Nieuw verkrijgbaar in Nederland is de AromaStick, een natuurlijke inhalator te koop in maar liefst 6 varianten verkrijgbaar.

AromaSticks €8,99 per stuk of €19,99 voor een set met 3 stuks o.a. te koop bij diverse drogisterijen en Vedax.nl

“De handige AromaSticks zijn afkomstig uit Zwitserland. Twee jonge Zwitserse ondernemers kwamen op het idee van een persoonlijke inhalator met geuren van 100% biologische etherische oliën. Ze ontwikkelden verschillende geuren en lieten deze ook wetenschappelijk testen, met positieve uitkomsten. Belangrijk was daarbij de hoge concentratie van de geuren. Want als je geur gewoon in de lucht spuit, is het niet meer dan aangenaam, het doet echter verder niets met je. Zo ontstond het idee van AromaStick. Als je het inhaleert via de neus middels de stick inhalators, komen de geurmixen direct bij het limbisch systeem, om daar hun positieve werking te doen.”

Dat geuren een positief effect kunnen hebben op bijvoorbeeld je gevoelens & humeur, daar ben ik het volledig mee eens. Bij het zien van de deze AromaSticks werd ik ook gelijk enthousiast! Sowieso vanwege de diversiteit aan geuren, maar ook omdat het een leuk betaalbaar product is.

AromaStick RELAX

Voel je de dagelijkse druk en wil je af en toe gewoon even lekker ontspannen? AromaStick Relax helpt je daarbij. Deze stick bevat een mix van biologische lavendelolie, mandarijnolie en vetiverolie. Deze combinatie zorgt voor positief denken, kalmte en innerlijke rust. Deze AromaStick is ook ideaal om vlak voor het slapen te inhaleren. Je wordt er rustiger van en het helpt daardoor bij het sneller inslapen.

AromaStick CALM

Er zijn van die dagen dat je tussendoor wel wat kalmering en rust kunt gebruiken. Daarvoor is de AromaStick Calm perfect geschikt. Deze bevat biologische bergamotolie, citroenolie, cederhoutolie, Clary sage olie en vetiverolie. Door het kalmeren en gerust stellen van je geest, zorgt AromaStick Calm ervoor dat je onder alle omstandigheden rustig en beheerst blijft.

AromaStick BALANCE

Voel je je uit balans? AromaStick Balance helpt je lichaam en geest om als eenheid te functioneren en zo je innerlijke balans te bewaren. Deze mix met biologische pepermuntolie, cypresolie, geraniumolie en gemberwortelolie werkt tegelijkertijd stimulerend én ontspannend. Het zorgt voor rust, controle en evenwicht. Aanvankelijk overheerst de pepermuntolie, maar deze maakt je hoofd al snel fris, helder en daardoor meer ontspannen.

AromaStick ENERGY

Ben je futloos en heb je dus geen energie? Of wil je een extra boost tijdens het sporten? AromaStick Energy geeft je die extra stimulans dankzij biologische pepermuntolie, grapefruitolie en rozemarijnolie. AromaStick Energy zorgt ook voor meer energie, motivatie en mentale kracht.

AromaStick REFRESH

Niets verfrist de zintuigen meer dan de melange van eucalyptus en menthol in AromaStick Refresh. Deze AromaStick is ideaal in benauwde omgevingen, bij verkoudheid of bij koud weer. Het zorgt direct voor een gevoel van een koele, vrije ademhaling. De stick werkt verfrissend op de geest en verkoelend als deze oververhit is op drukke dagen.

AromaStick FOCUS

Sommige momenten of activiteiten vragen je volle concentratie. Dan komt AromaStick Focus dus goed van pas. Deze stick met biologische pepermuntolie, rozemarijnolie en kaneelschorsolie helpt je om je aandacht aan te scherpen en je geest weer helder te krijgen. Hiermee houd je ze goed op een rijtje als het gaat om aandacht, helderheid en concentratie.

De AromaSticks zijn makkelijk in gebruik, je draait de verpakking open en houdt de witte stick onder je neus. Met één neusgat dicht inhaleer je de geur. Je kan de AromaStick meerdere keren per dag gebruiken, hou er wel rekening mee dat dit product niet geschikt is voor kinderen onder de 6 jaar. Mijn persoonlijke favorieten zijn: Focus, Fresh & Calm.

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Scotch & Soda Island Water EdP
Gucci Beauty Poudre de Beauté Mat Naturel
Nivea Hyaluron Cellular Filler 3 in 1 Care Cushion

Volg:

3 Reacties

 1. Tonnia
  juni 7, 2020 / 2:07 pm

  fijne tip ga ik zeker van de week even naar kijken kan dit wel gebruiken

 2. Iris Bakker
  juni 9, 2020 / 12:37 pm

  Grappig zeg, ik maak ze echter zelf met de eterische olieen van De Groene Linde via Lotus Diffusers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge