Nieuwe artikelen:

 • Nieuw Kruidvat Power Curls Haircare lijn

  Nieuw Kruidvat Power Curls Haircare lijn
 • Waarom is een autoverzekering verplicht voor iedere bestuurder?

  Waarom is een autoverzekering verplicht voor iedere bestuurder?
 • Leuke tips voor de inrichting van de babykamer

  Leuke tips voor de inrichting van de babykamer
 • Creatieve kerstmarketing voor bedrijven

  Creatieve kerstmarketing voor bedrijven
 • Het is weer tijd voor de cozy fall feelings

  Het is weer tijd voor de cozy fall feelings
 • Is private lease interessant voor mij?

  Is private lease interessant voor mij?
 • Book Haul Unboxing: His Pretty Little Burden & His Pretty Little Queen

  Book Haul Unboxing: His Pretty Little Burden & His Pretty Little Queen
 • Een nette look creëren op koudere dagen

  Een nette look creëren op koudere dagen
 • De voordelen van het hebben van een inloopdouche

  De voordelen van het hebben van een inloopdouche
 • Skincare tips om nog beter met je huid om te gaan

  Skincare tips om nog beter met je huid om te gaan

Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig

Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig

De Aziatische keuken werkt erg vaak met rijst en dit is altijd al zo geweest. Ook in het Westen is rijst de laatste tijd alsmaar populairder geworden en veel mensen hebben ook liever rijst dan aardappelen! Maar als je ooit met dit graangewas hebt gewerkt, weet je hoe belangrijk het is om het eerst goed te koken. Je wilt natuurlijk niet dat je nasi goreng een krokante bite heeft door de rijst. Het is echter wel ontzettend lastig om goede rijst te koken als je alleen maar een pannetje en vuur gebruikt. Je zult moeten blijven opletten dat de rijst niet aanbrandt. Daarom is het erg handig om een goede rijstkoker aan te schaffen. Je vult deze met de rijst, wat water en zet hem vervolgens aan terwijl jij je favoriete serie kijkt en wacht! In dit artikel leer je meer over rijstkokers. Lees lekker verder!

De perfecte rijstkoker voor jou

Omdat alle rijstkokers eigenlijk precies hetzelfde doen, is het belangrijker om goed te letten op de specificaties van de rijstkoker zelf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inhoud, of de binnenpan uitneembaar is en wat de bijgeleverde programma’s zijn. Met een simpele zoekopdracht op Google vind je al duizenden rijstkokers die ieder net wat verschillen. Wil je veel rijst koken of heb je liever maar een kleine portie voor erbij? Let dan goed op de inhoud, zodat je de juiste maat rijstkoker aanschaft! Een andere goede tip is om te letten op de binnenpan van de koker. Als deze uitneembaar is, is het veel makkelijker om de rijstkoker weer schoon te maken. Wanneer je eenmaal hebt besloten wat je nodig hebt qua voorzieningen, kun je beginnen met prijzen vergelijken. Vaak helpt het ook om de reviews erbij te pakken, zodat je zeker weet dat je een goed product koopt!

Moderne rijstkokers zijn van alle gemakken voorzien!

Het is eigenlijk oneerlijk om een goede rijstkoker te vergelijken met het koken van rijst in een pan. Zeker omdat je tegenwoordig het hele proces kunt verdienen met een knop of een hendel! Een rijstkoker is zo handig doordat hij alles zelf doet. Jij levert de ingrediënten en de rijstkoker doet de rest. Veel rijstkokers hebben ingebouwde programma’s, waardoor ze ‘weten’ wanneer de rijst perfect klaar is voor consumptie. Op deze manier hoef je niet een hele tijd het vuur te regelen en de rijst te proeven en kun je ondertussen betere dingen doen!

Lees ook: Notino.nl Black Friday 2022

Volg: