Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

LIFESTYLE | AAN DE SLAG MET DE FIT METHODE

LIFESTYLE | AAN DE SLAG MET DE FIT METHODE

Zoals sommige van jullie vast wel weten, ben ik een jojo qua gewicht. Ik ben ook altijd bezig (tenminste dat gevoel heb ik inmiddels) met lijnen en afvallen. Vorig jaar was ik super goed op weg, maar door prive omstandigheden gooide ik alweer de handdoek in de ring. Een paar weken terug kreeg ik een e-mail of ik het boek De Fit Methode wilde proberen en ik dacht “yes dat ga ik proberen!”.

De FIT Methode boek €29,95 is o.a. te koop via de FIT webshop

“Steeds meer mensen streven een gezonde(re) leefstijl na. Maar wie met vragen zit over fitter worden, raakt al snel verstrikt in een wirwar van adviezen. Je weet niet altijd zeker of je de juiste informatie te pakken hebt, of dat je echt op de juiste weg zit. Dit is natuurlijk cruciaal wanneer je wilt werken aan je fitheid. Wat is bijvoorbeeld nu de beste aanpak voor vetverlies of spieropbouw? Wat is voor jou de optimale voeding? En waarom eigenlijk? Hoe kom je met zekerheid van doel naar resultaat? Zie hier de reden waarom wij de FIT Methode hebben uitgebracht: om een einde te maken aan ál je vragen”.

De FIT Methode is te volgen via dit boek, maar er bestaat ook een FIT Methode plan en een online coaching pakket.

Inmiddels heb ik al redelijk wat ervaring qua lijnen, maar zodra ik in een flinke dip zit…is eten toch weer mijn troost voer. Het sporten waar ik zo fanatiek (voor mij doen is 3-4 keer per week redelijk wat) heb ik laten versloffen, echt zonde! Steeds probeerde ik het weer opnieuw, maar met de FIT Methode heb ik een nieuwe motivatie gekregen. Naar het sporten zijn er zoveel andere dingen belangrijk zoals je voeding. Ook krijg ik regelmatig (ongevraagde) tips en veel spreken elkaar tegen, heel fijn om nu een soort handdoek in huis te hebben.

De FIT Methode (samengesteld door personal coaches, sportdiëtisten & professionals) is opgedeeld in 10 stappen, elke stap word uitvoerig besproken en wat ik vooral vind zijn de tips. Het zijn geen abracadabra tips en informatie waar je niks van begrijpt…alles is gewoon goed en duidelijk afgelegd.

Ik wil niet te veel verklappen qua inhoud van dit boek, maar om jullie een impressie te geven:

– Je kan bijhouden hoeveel je verliest aan gewicht, omtek & vetpercentage.
– Uitleg over (een gezond) BMI & vetpercentage
– Tips om het vol te houden en dat je realistisch blijft qua doelstelling

Dit is maar een beknopte samenvatting want de FIT Methode is veel meer. Vooral de hoofdstukken over je mindset, informatie over je voeding (wat is gezond en welke voeding kan je beter laten staan enzovoort) en de diverse tips daar heb ik persoonlijk heel veel aan.

Voor mij is de FIT Methode echt een verfrissende motivatie die ik gewoon nodig had. Ik kan wel in de put blijven zitten, maar ik wil weer lekker aan de slag gaan met mezelf. Natuurlijk om een kledingmaat kleiner te krijgen, maar vooral om weer beter in mijn vel te zitten en fitter te worden. Ik ga dit boek zeker regelmatig gebruiken en juist door het sporten en de tips ben ik in vier weken iets meer dan 3 kilo afgevallen #goedbegin.


Zijn jullie al bekend met de FIT Methode?

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.
Volg:

3 Reacties

 1. april 19, 2019 / 9:37 am

  heel veel succes! ik ben ook bezig met wat afvallen en fitter worden. ik ga 1 a 2 keer per week naar dr sportschool en let op mijn voeding. dit gaat goed. ik ben bijna 3,5 kg kwijt geraakt. mijn doel is 5 kg kwijt raken voor eind mei
  Tessa onlangs geplaatst…Preview: ‘this is me’ en zomer 2019 update essenceMy Profile

 2. chucky1012
  april 20, 2019 / 11:23 am

  Wat een leuk en zeer handig boek.

  -Xoxo

 3. april 23, 2019 / 8:13 am

  Interessant dit. Ik denk dat het zeker belangrijk is om iets te vinden wat echt goed bij jou en in jouw dagelijks leven past. Wat ik vooral altijd zo lastig vind is gevarieerd (gezond!) eten, want ik vind dat daar vooral zoveel tegenstrijdige informatie over te vinden is. Volgens de ene persoon is dit weer gezond / beter en dan lees je in het volgende boek of op de volgende website weer totaal het tegenovergestelde.
  bychristiana onlangs geplaatst…My style | Feeling floralMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge