LEUKE UITJES | WINTER SLAGHAREN IS VAN START GEGAAN

LEUKE UITJES | WINTER SLAGHAREN IS VAN START GEGAAN

Vorige week zaterdag zijn wij met zijn vieren (Sterre heeft een vriendinnetje meegenomen) naar Attractiepark Slagharen geweest. Vanaf begin november is namelijk Winter Slagharen begonnen en vorige week waren Sinterklaas met zijn pieten ook nog op bezoek…

Over Winter Slagharen:

Er is een gezellige wintersfeer gecreërd in het attractiepark, de attracties zijn geopend en er zijn verschillende kampvuren om op te warmen. Is het weer wat minder? Dan zijn onze overdekte attracties de ideale oplossing. Een ritje in de Monorail, klimmen en klauteren in de overdekte speeltuin Phileas Fun House, varen tussen cowboys en bizons in de Wild West Adventure en genieten van de nieuwe 4D-film Polar Expres. Het park is de weekenden van november en december geopend en tijdens de kerstvakantie dagelijks. 

Om 10.00 uur stonden wij al bij de kassa en was het nog redelijk rustig in het park. Sommige attracties waren al wel open, zo konden de meiden gelijk al in hun favoriete achtbaan Gold Rush (daar zijn ze een stuk of 7 keer in geweest). Het was wel een koude dag, maar het zonnetje was ook aanwezig en er waren geen lange wachtrijen. Omdat het bijna 5 december is waren er ook diverse pieten en we hebben Sinterklaas ook nog voorbij zien komen.

Als je bij Gold Rush iets verder naar achter loopt, kom je bij de ijsbaan in Winter Western Village. Hier kan je schaatsen huren voor €5 per paar (het is ook toegestaan om meegebrachte kunst- en ijshockeyschaatsen te gebruiken) en de schaatsen kunnen dan de hele dag gebruikt worden. Je krijgt een bonnetje en die kan je dan op het gewenste moment weer laten zien. De meiden hebben zich hier ruim 1,5 uur prima vermaakt en daarna was het tijd voor warme chocolademelk met slagroom en mini marshmallows. Er is ook genoeg lekkers te eten zoals een broodje Unox rookworst, erwtensoep en boerenkool…heerlijk winters! Voor de Winter Western Village is er een kampvuur waar je gezellig kan zitten en kan opwarmen.

Miracle of Lights

Zodra de zon gaat slapen en de attracties sluiten verandert het attractiepark in een betoverende omgeving. Tijdens de lichtjesparade maken verlichte voertuigen en western figuren hun opmars door de Main Street richting het Fonteinplein. Daar eenmaal aangekomen is het tijd voor het avondspektakel. Ga mee met Randy & Rosie tijdens hun zoektocht naar het magische licht. Maar, pas op voor de Red Bandits! Deze zoektocht is een spektakel van lasers, fontein, projecties en vuurwerk. Zo wordt de dag afgesloten met een knal! 

Er is ook een gedeelte wat diverse speelautomaten, hier moet je wel apart nog voor betalen (wat natuurlijk logisch is). En door het hele attractiepark heen zijn er genoeg kraampjes met eten en drinken, er is zelf een Subway!

Waterpark Aqua Mexicana

Maak van een koude winterdag een tropisch avontuur! Kom spetteren en spelen in waterpark Aqua Mexicana. Glij van de spannende glijbanen of speel in de waterspeeltuinen. Kom even helemaal tot rust in de grootste whirlpool van Nederland! 

Van 1 november t/m 19 december is op vrijdagmiddag alleen waterpark Aqua Mexicana geopend en het attractiepark gesloten. Van 2 november t/m 15 december zijn geldige tickets voor het attractiepark inclusief gratis tickets voor Aqua Mexicana. 

Wij zijn zelf helaas niet gaan zwemmen, maar ik wilde deze informatie natuurlijk wel met jullie delen. Mocht je naar Slagharen gaan, neem dan ook jullie zwemkleding mee 🙂

Na ruim vijf uur lopen en diverse attracties in te zijn gaan, was het voor ons helaas alweer tijd om naar huis te gaan. Het was een hele gezellige dag en er hing ook een fijne sfeer in het attractiepark. Alles was ook netjes schoon en wij hadden gelukkig ook niet echt last van wachtrijen. Dat is sowieso het voordeel van de herfst/winter periode, als je naar een attractiepark gaat. Wel een tip: kleed je lekker warm aan en vergeet je handschoenen niet (zoals wij haha!).

Meer informatie over Winter Slagharen zoals de entreeprijzen & openingstijden vind je op Slagharen.com.

Misschien ook interessant om te lezen:
4711 Acqua Colonia Season Editions Fall/Winter 2019
FOREO Black Friday deals + Win een FOREO Luna 3
GIGI Cosmetics Nutri Peptide Vitality Serum

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
4711 Acqua Colonia Pomegranate & Eucalyptus - Cotton & Almond
4711 ACQUA COLONIA SEASON EDITIONS FALL/WINTER 2019

De avonden worden korter, de lucht wordt koeler, de bladeren vallen van de bomen - het is herfst en de...

Sluiten