NIEUWE BEAUTY LANCERINGEN:

BE Creative
NYX
Narciso
Smashbox
Guerlain
Lancome
Flowerbomb
Charlotte Tilbury
Jimmy Choo
Clarins
BE Creative
NYX
Narciso
Smashbox
Guerlain
Lancome
Flowerbomb
Charlotte Tilbury
Jimmy Choo
Clarins

Nieuwe artikelen:

 • MARIA NILA PURE VOLUME SET

  MARIA NILA PURE VOLUME SET
 • 4711 REMIX COLOGNE LEMON

  4711 REMIX COLOGNE LEMON
 • NIEUW | KRUIDVAT SKIN SCIENCE HUIDVERZORGING

  NIEUW | KRUIDVAT SKIN SCIENCE HUIDVERZORGING
 • HET REINIGEN VAN JE HUID

  HET REINIGEN VAN JE HUID
 • VIER NIEUWE PARFUM LANCERINGEN

  VIER NIEUWE PARFUM LANCERINGEN
 • MISTERO MILANO GELLAK STARTERSET EXPLORER REVIEW

  MISTERO MILANO GELLAK STARTERSET EXPLORER REVIEW
 • 100BON AMARETTO & FRAMBOISE POUDRÉE

  100BON AMARETTO & FRAMBOISE POUDRÉE
 • WEEKLY DIARY WEEK 8 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 8 2021
 • GARNIER FRUCTIS HAIR FOOD PLUMPING WATERMELON

  GARNIER FRUCTIS HAIR FOOD PLUMPING WATERMELON
 • MARK BUXTON THE FREEDOM COLLECTION

  MARK BUXTON THE FREEDOM COLLECTION

EEN JAAR LANG OP KAMERS GEWOOND + TIP VOOR GOEDKOPER INRICHTEN

EEN JAAR LANG OP KAMERS GEWOOND + TIP VOOR GOEDKOPER INRICHTEN

Ik heb vroeger (heel wat jaartjes geleden alweer inmiddels) de opleiding Verzorgende Niveau 3 gevolgd in Tiel. Dit was voor mij een super leuke tijd, want ik deed het werk waar ik gek op was en werd nog goed betaald ook. Ik ging 1 dag in de week naar school en werkte fulltime in het verzorgingstehuis. Omdat ik veel ochtend en avonddiensten draaide kwam er toen een opties om voor ongeveer een jaar een kamer vlakbij het verzorgingstehuis te krijgen.

Dat vond ik wel spannend! Ik was 17 jaar en ging elke werk dag met de fiets of taxi heen en weer (van Eck en Wiel naar Tiel), omdat ik gewoon best wel onmogelijk uren werkte. Er kwam een kamer vrij, en er werd gelijk aan mij gedacht. Voor een periode van bijna één jaar had ik mijn eigen studentenkamer…en wat vond ik dat gaaf! Ik ging wel gewoon ook tussendoor naar mijn ouderlijk huis toe, maar als ik van die late of vroege diensten had, maakte ik gebruik van mijn eigen kamer.

Het is natuurlijk heel gaaf om zoiets mee te maken, maar het moest ook ingericht worden. Sommige mensen sparen daar jaren voor, ik had nog helemaal geen uitzet. Gelukkig bestaan er meerdere opties om zo goedkoop mogelijk een studentenkamer in te richten, zoals Marktplaats. Ik heb via diverse advertentie’s en oproepjes mijn studentenkamer voor een zo groot mogelijk deel ingericht. Ik woonde er maar een jaartje, dus wilde ook niet alles nieuw kopen (en dat kon ik toen qua budget ook helemaal niet).

Via Marktplaats heb ik bijvoorbeeld een hele gave -zo goed als nieuw bank- op de kop getikt voor €35…score! De bank was alleen in een oerlelijke kleur, maar daar heb ik gewoon een plaid overheen gelegd. Ook heb ik veel gratis gekregen via Marktplaats, er zijn namelijk genoeg mensen die andere toch graag willen helpen (super lief). En van mijn familie kreeg ik soms ook wat items zoals bestek, borden enzovoort.

Ook heb ik toen via Marktplaats een tafeltje gekocht, voor een paar euro. Hij was zo goedkoop omdat die echt even goed opgeknapt moest worden. Zo heb ik het blad vervangen, en het tafeltje een likje verf gegeven. Zo zag je eigenlijk helemaal niet meer, dat het een ouder tafeltje was.

marktplaatsmok
Omdat ik graag van alles wat bewaar als een soort herinnering, heb ik mijn eerste Blond Amsterdam mok. Deze heb ik samen met nog wat borden gekocht via Marktplaats (helaas heb ik de borden niet meer), om te vieren dat mijn kamer helemaal klaar en ingericht was. Nu bijna 11 jaar verder heb ik hem nog steeds. Ook al is die al best oud, en heeft de mok al wat barstjes deze gaat niet meer weg.

Ik kijk eigenlijk met veel plezier op deze tijd terug, mijn eigen studentenkamer en een hele leuke opleiding. Na ongeveer een jaar ging ik naar een andere afdeling (en locatie) en moest ik ook uit de studentenkamer. Omdat ik weer gewoon bij mijn ouders ging wonen, heb ik alle items weer terug op Marktplaats gezet. Mensen konden de spullen allemaal gratis afhalen, zodat ik met de items weer andere kon helpen…

Heb jij ook wel eens op kamers gewoond of woon jij dat momenteel? Hoe heb je jouw studentenkamer ingericht?

post signature
*Dit is een gesponsord artikel

Volg:

3 Reacties

 1. Linda
  augustus 19, 2016 / 2:13 pm

  leuk ik koop heel veel op MP

 2. Tonnia
  augustus 19, 2016 / 2:16 pm

  Klinkt als een leuke tijd, ik heb nooit in een studentenkamer of flat gewoond. Maar ik gebruik wel regelmatig Marktplaats om spullen te kopen en verkopen ideaal.

 3. augustus 19, 2016 / 8:13 pm

  Goede tips! Ik verkoop zelf vooral veel Via marktplaats 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
BEAUTY | KIKO WATER EYESHADOWS 202 220 & 208

In mijn laatste geshopt artikel heb ik een aantal items van het mooie merk Kiko laten zien, en vooral de Water...

Close