Nieuwe artikelen:

 • Hoe kun je meer van jezelf houden?

  Hoe kun je meer van jezelf houden?
 • Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders

  Droge handen en/of lippen + nieuwe product aanraders
 • Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love

  Douglas Collection Beautiful Stories Feel the Love
 • Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een …

  Nieuw Estrid Onyx: Hét luxe scheermes dat het alledaagse naar een hoger niveau tilt
 • Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn

  Hallmark lanceert unieke hamstercollectie in samenwerking met Albert Heijn
 • Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz

  Kleur van het jaar 2024: Peach Fuzz
 • 5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen

  5x de beste alcoholische drankjes voor vrouwen
 • Tip | Geef een glimlach cadeau

  Tip | Geef een glimlach cadeau
 • Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)

  Mile High by Liz Tomforde (Windy City Series)
 • Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

  Een stap-voor-stap voorbereiding voor uw bezoek aan DB Keukens

HUISHOUDELIJK | SCHOONMAKEN MET HG

HUISHOUDELIJK | SCHOONMAKEN MET HG

Persoonlijk vind ik het schoonmaken niet het aller leukste wat er bestaat, maar het moet natuurlijk wel gedaan worden. Toen ik nog geen werk had, maakte ik elke dag best veel schoon (puur uit verveling). Tegenwoordig doe ik in het weekend alles een wat grotere beurt geven (badkamer, wc, alles stoffen en stofzuigen, keuken enzovoort). Zodat het doordeweeks alleen maar even goed bij gehouden hoef te worden. Van het merk HG heb ik wat producten opgestuurd gekregen, om te kijken of ik ze fijn vind om te gebruiken tijdens het schoonmaken.

hg2
Over HG (bron)
“De letters HG vinden hun oorsprong in de naam van een Zweedse ondernemer, Hågan Gip. Deze liet begin zestiger jaren van de vorige eeuw een aantal reinigingsmiddelen van zeer hoge kwaliteit ontwikkelen door de universiteit van Stockholm. Deze reinigingsproducten waren in eerste instantie primair bedoeld voor zwembaden.”

PicMonkey Collage
De vier producten die ik o.a. de afgelopen weken heb gebruikt tijdens het schoonmaken zijn: HG Hygiënische Koelkast Reiniger (prijs €3,59,- 500ml), HG Kalk Weg Schuimspray Origineel (prijs €3,89,- 500ml) en ook de 3x sterker variant (prijs €5,69,- 500ml), HG Oven-Grill & Barbecue (prijs €6,95,- 500ml).

Hier in huis gebruiken wij wel eens producten van HG, voor ons staan ze vooral bekend voor het grondige en hardnekkige reinigen. Voor de gewone dagelijkse klusjes gebruik ik gewoon allesreiniger, afwasmiddel enzovoort. Omdat onze koelkast echt even goed onder handen genomen moest worden, de oven en de badkamer komen deze producten van HG met de juiste timing.

Met de HG Oven-Gril & Barbecue, heb ik onze oven weer bijna weer helemaal schoon gekregen (er zijn wat plekjes die gewoon niet meer weg te krijgen zijn), de koelkast is weer grondig schoon door de HG Hygiënische Koelkast Reiniger. En de badkamer ben ik gaan aanpakken met de Kalk Weg Origineel en 3x sterker, het zijn prima producten alleen merk ik het verschil niet echt. Kalk Weg Schuimspray werkt al goed en snel, en de 3x sneller variant doet dat ook het is dus meer de keuze aan jezelf welke variant jij zou kiezen.

Tijdens het werken met deze producten (vooral in de badkamer) heb ik er wel voor gezorgd dat er een raam open staat om te luchten. De producten bevatten namelijk tijdens het gebruik een wat “zwaardere” geur, en daar kan ik zelf niet zo goed tegen dus moet er wel iets open staan om te ventileren (dat heb ik ook als ik bijvoorbeeld met chloor aan de slag ga). De producten hebben wel een goede en vooral krachtige werking. De producten van HG zijn o.a. te koop bij Huishoudplein.nl (op dit moment zijn deze producten ook verkrijgbaar met korting).

Maak jij tijdens het schoonmaken wel eens gebruiken van HG producten?

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

3 Reacties

 1. november 29, 2015 / 3:36 pm

  Hey Bianca,

  Wat een fijne producten zijn dat he van HG. Wij gebruiken ze zelf ook wel eens, vooral voor onze badkamer. Ik zou ook voor de oven nog wel de HG willen gebruiken, daar ben ik ook wel benieuwd naar 🙂 .

  Liefs!

 2. november 30, 2015 / 12:24 pm

  Ik gebruik HG producten voor onze wc en badkamer. Ze zijn iets duurder maar doen wel prima hun werk!

 3. december 4, 2015 / 8:56 pm

  Eigenlijk ben ik altijd een beetje bang dat het enorme chemicaliënbommen zijn, maar ik moet toegeven, de rvs reiniger en schimmelreiniger werken toch wel heel effectief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge