Nieuwe artikelen:

 • Waterproof make-up aanraders voor deze zomer

  Waterproof make-up aanraders voor deze zomer
 • Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging

  Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging
 • Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry

  Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry
 • Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30

  Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30
 • Het wachten waard – Chloe Liese

  Het wachten waard – Chloe Liese
 • GUESS Bella Vita Rosa

  GUESS Bella Vita Rosa
 • Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging

  Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging
 • The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN

  The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN
 • CK One Summer Daze

  CK One Summer Daze
 • Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!

  Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!

HOME | EVEN FANTASEREN OVER ONZE NIEUWE BADKAMER

HOME | EVEN FANTASEREN OVER ONZE NIEUWE BADKAMER

In andere artikelen heb ik al wel eens genoemd dat wij onze badkamer gaan aanpakken en stiekem kan ik niet meer wachten. Elke keer als ik onze badkamer in stap denk ik dat we weer in 1980 zijn, die rode tegels kunnen echt niet meer. En dan zit ik weer op internet te zoeken naar mooie badkamer inspiratie…dan kan ik helemaal niet meer wachten tot het klussen gaat beginnen!

Omdat wij volgend jaar op vakantie gaan, komt het klussen op een iets lager pitje te staan…maar ik kan er wel vast naar uit kijken en over fantaseren. De rode tegeltjes zijn trouwens nog niet eens het ergste, maar de ruimte zelf is ook redelijk klein (daar kan zelfs na de verbouwing helaas niks aan gedaan worden). Als ik dan soms van die prachtige moderne badkamers voorbij zie komen, dan hoop ik dat wij ooit ook zoiets hebben. Misschien wel over een paar jaar in onze volgende woning?!

Een bad is helaas niet mogelijk, maar een regendouche gaat er zeker komen. Dat is al één ding wat echt vast staat, maar verder is er nog genoeg ruimte om te fantaseren wat er nog meer gaat komen. Het liefst een mooie wastafel met een kast, zodat ik ook genoeg ruimte heb voor mijn beauty/douche spullen (en dat zijn er nog al wat #oops). Mijn vriend en ik zijn ook aan het rondkijken voor de vloer, wat voor tegels dat gaan worden daar zijn we het nog niet met elkaar over eens geworden.

Het klussen gaat hopelijk begin 2018 gebeuren, maar omdat wij dus ook met de zomervakantie twee weken weggaan (en misschien ook nog eerder dat jaar een paar dagen) moeten mijn vriend en ik eerst even kijken naar het budget en de mogelijkheden.

Op mijn laptop heb ik ook een mapje staan met allemaal inspiratie foto’s, alleen zijn die badkamers vaak wel een stuk groter. Mochten jullie nog tips hebben voor een wat kleinere badkamer dan hou ik mij daar zeker voor aanbevolen.

Hoe ziet jullie droombadkamer eruit?

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. Nienke
  december 8, 2017 / 8:39 pm

  Ik vind een bad wel erg fijn. Lekker relaxen als je thuis komt van een (zware) werkdag. Maar ja het moet inderdaad wel in je badkamer en je budget passen.

 2. december 8, 2017 / 11:20 pm

  Ik vind het ook heerlijk om op Pinterest inspiratie op te doen en weg te dromen bij interieur plaatjes. Stel me dan voor hoe manlief en ik het gaan aanpakken als we een eigen koophuis hebben. Wij hebben nu een regendouche en dat is erg lekker!
  Jouvence onlangs geplaatst…Win: Balea – No drama lama limited edition productenMy Profile

 3. december 9, 2017 / 8:13 am

  Wauw zo leuk is Pinterest om inspiratie op te doen….
  Maak een moodboard.

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge