Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

BIJ DEZE SERIES BEN IK AFGEHAAKT

BIJ DEZE SERIES BEN IK AFGEHAAKT

Regelmatig deel ik een lijstje met films en series die ik momenteel kijk, maar niet alles is even leuk of favoriet. Er zijn namelijk genoeg series waar ik aan begin, maar waar ik na een tijdje (soms trouwens al heel snel) afhaak. Let er wel op dat dit artikel spoilers kan bevatten over bepaalde series.

Glee

Begin deze maand is Glee toegevoegd aan het Netflix assortiment. Op Twitter zag ik zoveel enthousiaste reacties voorbij komen, dat ik zelf ook ben begonnen. Natuurlijk heb ik “vroeger” wel eens een aflevering op tv gezien, maar het is nooit echt blijven hangen. En ik snap ook gelijk weer waarom. Na drie afleveringen Glee, was ik er écht klaar mee. Dit is gewoon niet mijn genre, zo zie je maar weer…smaken verschillen.

Riviera

Op Videoland zag ik de serie Riviera tussen mijn aanbevelingen staan, seizoen 1 was ook super om naar te kijken #bingewatchen. Tot de laatste aflevering, die sloeg gewoon naar mijn mening helemaal nergens op. Inmiddels staat seizoen 2 ook op Videoland, maar het lukt mij maar niet om door de eerste aflevering heen te komen.

Grey’s Anatomy

De eerste 5 á 6 seizoenen heb ik meerdere keren gezien en zelfs op DVD. Daarna heb ik ook nog wat losse afleveringen gezien, maar deze serie voelt voor mij niet meer hetzelfde (haha deze serie zit diep, merk je het?!). Na het vertrek van o.a. Katherine Heigl, Eric Dane, T.R. Knight, Chyler Leigh en later zelfs Patrick Dempsey, was ik er helemaal klaar mee. Ik blijf wel de eerste seizoenen steeds opnieuw kijken, maar daar blijft het ook wel bij.

Charmed – Reboot 2018

Richting mijn puberteit was Charmed mijn eerste serie waar ik echt gek op was, vele jaren later pak ik nog regelmatig de DVD’s er bij. Bij het nieuws van een nieuwe Charmed serie was ik ook gelijk enthousiast, helaas duurde dit gevoel maar eventjes. De reboot van Charmed lijkt totaal niet op het origineel (ik stem voor de oude cast), het is gewoon lachwekkend. Na het zien van de tweede aflevering, had ik echt een WTF-moment. Wie heeft deze reboot ooit goedgekeurd?

Het is volgens mij wel te merken, dat ik redelijk gepassioneerd ben over bepaalde series. Natuurlijk kan niet elke serie voor iedereen even leuk/goed zijn, daarom is het ook goed dat iedereen zijn eigen smaak en/of mening heeft.


Zijn jullie ook wel eens afgehaakt bij een serie? En zo ja, wat was de reden?

Misschien ook interessant om te lezen:

Goldfield & Banks Velvet Splendour
Deze apps heb ik van mijn mobiel verwijderd
L’Oréal Magic Retouch Precision Instant Root Concealer Spray

Volg:

6 Reacties

 1. Nikita
  juli 11, 2019 / 10:00 am

  The Walking Dead and Game of Thones.

  TWD heb ik 1,5 seizoen volgehouden en vind het toen echt al mega eentonig en snap de ophef dus echt niet.

  GoT was nog erger, keek alleen vanwege Sean Bean hij trok mijn interesse als acteur, hij werd snel doodgemaakt en ik haat zwaarden series/films… zie liever scifi dan het verleden.

  Zit nu wel the Vampire Diairies te binge watchen, nig 1 seizoen te gaan en dan The Originals er achteraan.

 2. juli 11, 2019 / 11:41 am

  Game of thrones. 2 afleveringen geprobeerd te kijken maar ik kon het gewoon echt niet vinden die serie. Ik dacht gewoon naar wat ben ik aan het kijken??

 3. Jouvence.nl
  juli 11, 2019 / 5:52 pm

  Russian Doll, The Walking Dead & The 100.

 4. juli 14, 2019 / 2:58 pm

  Wij zijn laatst (bijna) afgehaakt bij Walking dead. Seizoen 7 begint echt MEER DAN gruwelijk. Halverwege de eerste aflevering KON ik gewoon niet verder kijken. Maar ik vond het zo jammer, want de eerste zes seizoenen vond ik tof. Ik heb dus overal reviews gelezen en daaruit bleek dat inderdaad vooral die eerste aflevering zo gruwelijk was. De rest daarvan hebben we dus overgeslagen en zitten we weer volop in seizoen 7;-) Verder weet ik vaak snel genoeg of ik iets leuk ga vinden of niet. Dus echt halverwege een seizoen iets stoppen heb ik nog nooit gedaan.
  bychristiana onlangs geplaatst…Eén jaar geleden…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge