Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

Alvast fijne feestdagen & mijn nieuwjaarsvoornemens voor 2024

Alvast fijne feestdagen & mijn nieuwjaarsvoornemens voor 2024

Zo zitten we nog Sinterklaas te vieren en zo is het alweer bijna kerst en einde van 2023, hoe snel vliegen deze dagen toch steeds weer voorbij?! In dit artikel geef ik even een soort van kleine persoonlijke update, een terugblik van mijn 2023 en ook mijn nieuwsjaarsvoornemens voor 2024. Met het schrijven van dit artikel ben ik ondertussen al met mijn eerste nieuwe voornemen begonnen, met behulp van mijn nieuwe waterfles want ik drink gewoon veelte weinig op een dag.

Mijn terugblik op 2023

Het is voor mijn vaste volgers en lezeressen allang opgevallen dat ik dit jaar een stapje terug online heb gedaan. Dit had ik oprecht even nodig, niet alleen voor mezelf maar ook voor meer nieuwe inspiratie en motivatie. Na bijna 10 jaar lang elke dag bloggen en social media, was mijn eigen batterij even helemaal leeg. Inmiddels voel ik mij weer bijna helemaal “mezelf” en heb ik weer nieuwe energie om beauty content te gaan maken. Zo heb ik nu mijn oog laten vallen op een beauty gadget van het merk Beautify, een apparaat om je oog en lip contouren te masseren (klinkt al fijn toch?!).

Mijn hoogtepunt (of eigenlijk ons als gezin) was twee weken heerlijk zomervakantie in Kroatië. Er is helaas ook een dieptepunt dit jaar en dat was het overlijden van ons hondje Fee, nog steeds missen wij haar elke dag…Fee was al bijna 12 jaar bij ons, maar haar laatste dagen zal ik nooit meer vergeten ze kwam gewoon letterlijk steeds bij mij afscheid nemen en tot haar laatste adem was ze ook bij mij <3

Ik krijg trouwens ook regelmatig de vraag en uitnodiging of en wanneer ik naar een beauty event ga. Maar ik heb voor mijzelf besloten, dat ik pas weer op stap ga als ik mij weer helemaal top voel en zover ben ik nog niet. Het is voor mij wel 2 uur reizen heen en 2 uur terug, dan nog een paar uur sociaal helemaal “aan” staan en minimaal een dag bijkomen van alle drukte, dat trek ik gewoon nog even niet en dat is oké…

Nieuwjaarsvoornemens voor 2024

Eerlijk is eerlijk normaal ben ik niet zo van de nieuwjaarsvoornemens, maar voor 2024 ga ik er toch aan beginnen. Zo wil ik weer regelmatig nieuwe content maken, op het gebied van beauty, lifestyle en boeken. Op persoonlijk gebied wil ik aan mijn gezondheid gaan werken, want daar heb ik dit jaar met de pet naar gegooid. Met alleen meer water drinken ga ik er natuurlijk niet komen, ik moet dagelijks gezonder gaan eten en meer gaan bewegen. Vanuit huis kan ik natuurlijk gebruik maken van Youtube video’s en sporttools, maar ik wil ook weer gaan kijken naar een sportschool hier in de omgeving.

Zoals elk jaar vieren wij kerst met onze families, al moet ik dit jaar wel nog even afwachten wat Sterre (mijn dochter) haar werkrooster is. Ohja dat is ook nog een nieuwtje, Sterre is inmiddels 15 (sinds mei) en sinds twee maanden heeft ze haar eerste baan 🙂

Hopelijk gaan jullie tijdens de feestdagen ook nog wat leuks doen. Of dat nou gezellig met familie is, je eigen gezin of dat je het thuis alleen gezellig maakt met wat lekkers en een goed boek. Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en alvast al het goeds voor 2024.

Lees ook: Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

Volg:

2 Reacties

 1. december 15, 2023 / 7:14 pm

  Wat fijn dat het al weer een stuk beter met je gaat! Nog gecondoleerd met het verlies van Fee. Jij ook al het beste voor 2024!

 2. december 22, 2023 / 10:50 pm

  Ach, gecondoleerd met jullie hondje! Ik wens jullie heel fijne feestdagen en een goed en gelukkig 2024!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge