LEUK UITJE | ATTRACTIEPARK DUINRELL IN WASSENAAR

LEUK UITJE | ATTRACTIEPARK DUINRELL IN WASSENAAR

Dit jaar hebben we een vakantie in eigen land gehouden met diverse dagjes uit. Op één van deze dagen zijn we naar Wassenaar gereden, voor het Attractiepark Duinrell. Eenmaal onderweg begon het kei hard te regenen, maar bij aankomst (en na een lekkere lunch) hadden we gelukkig mooi weer…

Eenmaal gearriveerd, parkeren we de auto en lopen we zo snel mogelijk (vanwege de regen) naar de ingang. Ons plan? Eerst lekker te lunchen bij La Place! Na het eten is het gestopt met regenen en kunnen we rustig van het park genieten.

Duinrell in het kort!

Duinrell heeft meer dan 40 attracties, bevat een eigen vakantiepark en natuurlijk het bekende Tikibad (grootste waterpark van de Benelux) niet te vergeten.

Wij hadden ook onze zwemspullen meegenomen, maar vanwege het hoogseizoen…was het nog al druk. Er was een lange wachtrij om het Tikibad in te komen en in het zwembad zelf, stonden de mensen wel heel dicht op elkaar. Ik had niet zoveel zin in deze drukte, dus daar komen we op een rustiger moment zeker nog een keertje voor terug!

Leuk nieuwtje: Er komt een nieuwe oval slide bij het Tikibad; oftewel een ovaalvormige, gesloten glijbaan waar meerdere personen tegelijk vanaf kunnen glijden!

Het attractiepark is voor jong en oud, zo is er een diversiteit aan attracties en speeltuinen (dit is vooral voor de jongere kinderen erg leuk). Er zijn attracties zoals de Aquaswing, Waterspin, Schip Ahoi (schommelschip), Bumperfrogs, Schaduwhuis (dit is redelijk simpel, maar wel leuk zelfs mijn vriend heeft hier de grootste lol gehad), Kikkerrad en ga zo maar door. Ondanks de drukte waren er bijna geen wachttijden en zag het park er ook netjes uit.

Naast de attracties is er ook een soort speelhal met diverse “gok” automaten (hier moet je vanzelfsprekend apart voor betalen). Het is wel een wat oudere plek, maar Sterre vind dit soort games helemaal leuk om te doen, vooral het soort voetbal-sjoelen (geen idee hoe dit spel heet, maar ik ben meestal haar tegenstander).

Duinrell heeft ook een aantal winkeltjes zoals een heuse snoepwinkel en tsja daar moesten we natuurlijk ook naar binnen. Sterre heeft er (van haar eigen zakgeld) twee grote lolly’s gekocht, eenmaal buiten kwam de vraag “Roy wil je een foto maken van mij en mijn lolly’s”.

Richting de uitgang ontdekken we nog een sprookjes gebied. Dit ziet er schattig uit en ook hier hebben we de grootste lol gehad. Ik had namelijk niet door dat bij een stuk water omhoog komt (Sterre en Roy wel en dan waarschuwen ze mij ook even niet haha) en zo was mijn broek dus op een bepaalde plek nat…gelukkig waren we al bijna bij de uitgang 😉


Voor ons was het middagje Duinrell zeker geslaagd en heel gezellig. Helaas hebben we niks gezien van het Tikibad, maar daar komen we zeker nog een keer voor terug (alleen dan niet in het hoogseizoen). Als je de tickets online gaat boeken ben je goedkoper uit dan aan de kassa, ook is er een speciaal tarief vanaf 16.00 uur. Check voor meer informatie en prijzen zeker even de website van Duinrell.

*Wij hebben de toegangskaartjes van Duinrell gekregen.

Misschien ook interessant om te lezen:
Tips om te besparen op een dagje pretpark
Op deze streamingdiensten ben ik geabonneerd
Nieuwe parfum lanceringen van dit moment #1

Volg:

6 Reacties

 1. Tonnia
  september 16, 2019 / 8:24 am

  leuk park me zoontje gaat er ook graag heen

 2. Marilene
  september 16, 2019 / 9:51 am

  Airhockey! Zeer geliefd bij meiden van die leeftijd, weet ik uit ervaring 😂🙈

 3. september 17, 2019 / 12:41 am

  Wat een leuke foto’s!! Ziet er leuk uit daar.

 4. Lenny Wibbelink
  oktober 23, 2019 / 8:09 pm

  Jeugdsentiment! In mijn jeugd ging ik jarenlang op vakantie naar Duinrell. Een week of twee op de camping en dan van smorgens vroeg tot savonds laat het park. Wat was dat genieten.
  Volgend jaar willen we het huidige Duinrell gaan bekijken. Ik denk niet dat ik er na 30 jaar nog iets van herken. Duinrell daar kikker je van op, klap voor je kater klap voor je kop, was toendertijd de slogan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
5 toffe gift sets om te geven of te krijgen!
TIP | 5 TOFFE GIFT SETS OM TE GEVEN OF TE KRIJGEN!

De feestdagen lijken nog zo ver weg, maar op het gebied van beauty lanceringen zijn er zoveel leuke gift sets...

Sluiten