Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

HET LEED DAT EEN WEEKENDJE WEG HEET

HET LEED DAT EEN WEEKENDJE WEG HEET

Vorig weekend zijn wij samen met mijn schoonouders, Roy zijn broers en vriendinnen lekker een weekendje weg gegaan. Een familieweekend weg, wat hartstikke gezellig was en zeker voor herhaling vatbaar! Maar wat komt er allemaal bij kijken? Daarom is het weer eens tijd voor een Het leed dat – artikel, ik ben benieuwd welke punten voor jouw herkenbaar zijn.

Inpak stress:
Je gaat van vrijdag t/m maandag weg (een lang weekend) dat zijn maar een paar dagen, dus wat neem je dan allemaal mee? En wat voor weer gaat het worden, of wat als het toch wat kouder is? En dan niet de ongelukjes vergeten die ons allemaal kunnen overkomen. Mijn bedoeling was om twee setjes kleding mee te nemen per persoon, maar uiteindelijk zijn het drie tassen vol geworden…

Dat was het weekendje weg:
Maanden of weken zit je al helemaal te genieten van de gedachten dat je even lekker er tussenuit gaat. Het is dan misschien “maar” een weekendje (wat trouwens vaak duurder is dan een midweek, maar goed daar heb ik het maar even niet over) in deze korte periode kan je wel even bijkomen en veel leuke dingen doen. Het lijkt alleen net of de dagen omvliegen, en het alweer maandag is…tijd om uit te checken.

Kleine wasjes, grote wasjes:
Die drie tassen met kleding (waar van een groot gedeelte niet eens is gedragen), moet natuurlijk ook weer gewassen worden. Dit klusje kan je wel uitstellen, maar je kan beter gelijk ermee beginnen. Een paar uur verder is alle was weggewerkt, en ben je weer opnieuw toe aan een weekendje weg!

Mocht jijzelf nog wat punten hebben ter aanvulling van dit artikel, laat dat dan vooral achter in een reactie. Ik ben ondertussen alweer aan het rondkijken om binnenkort weer even lekker er tussenuit te gaan, stiekem is zo’n weekendje weg namelijk heerlijk en hartstikke gezellig om te doen!

post signature

Volg:

10 Reacties

 1. april 26, 2016 / 1:28 pm

  Leuk artikel, ik neem ook altijd teveel mee als ik een weekendje erop uit ga. Maar als ik thuis kom dan was ik ook alle kleding die ik gedragen heb en ook de kleding die ik niet gedragen heb ;). Zo ben ik er meteen vanaf want anders blijft het maar liggen!
  X

 2. Irene
  april 26, 2016 / 2:38 pm

  Ik had een heel ander artikel verwacht…… Wat is nu het leed? Ik leg de ongedragen kleding zo weer terug in de kast. Is dat het leed? Hoop dat het volgende artikel meer inhoud bevat, groetjes Irene

  • Bianca
   Auteur
   april 26, 2016 / 2:41 pm

   Jammer dat je het artikel niet zo leuk vind om te lezen. Het “leed” (wat grappig bedoeld is en absoluut niet zwaar/serieus) is dat je ergens op verheugd en het zo voorbij is, en dat je na een paar leuke dagen weer druk aan de slag moet met de was enzovoort 🙂 x

 3. Sanne
  april 26, 2016 / 2:43 pm

  dit heb ik ook altijd vooral de was en alles opruimen hihi

 4. Tamara
  april 26, 2016 / 3:35 pm

  Ik heb dit ook steeds teveel aan wasjes bij het thuiskomen. Je vertrekt uit een nettte huis en eenmaal thuis aangekomen is het niet meer zo net. Dan nog mijn huisdieren die helaas niet mee kunnen om de geschikte en betrouwbare oppas ervoor te gaan zoeken. Ook voor de woning in verband met inbraakgolf. Maar ja je bent er eventjes tussen uit geweest ?

 5. Manon
  april 26, 2016 / 3:56 pm

  Leuk artikel om te lezen, je hebt inderdaad weken plantijd en ook stress en dan is die midweek, of weekend weg zo omgevlogen, altijd jammer!

 6. april 26, 2016 / 6:11 pm

  Hihi ik begrijp het wel, maar het er naar uit kijken, het weekend zelf en de herinneringen zijn natuurlijk het mooiste hihi!

 7. april 26, 2016 / 9:34 pm

  Ooooh ik ben dus niet de enige die het ook stressvol vind.

 8. Astrid
  april 28, 2016 / 3:46 pm

  Dé reden waarom wij geen weekendjes meer weg gaan (tenminste niet met de kids… wel eens met zijn tweeën een hotel overnachting ofzo).
  Een weekend is zooooo snel voorbij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge