Nieuwe artikelen:

 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

LEKKER BUITENSPELEN MET EEN GAVE SPACE SCOOTER!

LEKKER BUITENSPELEN MET EEN GAVE SPACE SCOOTER!

Je hoort tegenwoordig best vaak dat kinderen alleen nog maar binnen zitten, in plaats van lekker gewoon buitenspelen. Maar gelukkig valt dat bij ons hier in huis en in de straat héél erg mee. Sterre is vooral buiten te vinden met haar nieuwe gave Space Scooter, samen met haar vriendinnetjes hebben ze daar veel plezier mee.

spacescooter2
Toen ik vorig jaar van de Space Scooter hoorde, was ik er zelf een beetje op tegen. Dit komt vooral omdat ik geen idee had eigenlijk wat het precies was, en ik dacht dat het voor oudere kids beter geschikt zou zijn. Maar een Space Scooter is eigenlijk gewoon een hele moderne step, alleen kan dit wel iets sneller gaan. Maar er zijn ook modellen voor jongere kids, wel adviseer ik dan om beschermers erbij te dragen.

spacescooter3
“De Space Scooter is een cool 2-in-1 voertuig, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Steppers gebruiken hem als normale step en als Space Scooter. Door de voetenplank op en neer te bewegen, schieten ze als een ruimteschip vooruit zonder met hun voeten de grond te raken. De step gaat behoorlijk snel, maar met de handige handrem staan steppers zo weer stil. Het is even proberen en oefenen, maar als kinderen het eenmaal doorhebben stappen ze niet snel af!”

Sterre heeft een mat zwarte Space Scooter dit model is voor kinderen vanaf 8 jaar, er zijn ook junior modellen (in bijvoorbeeld knal roze!) dat model is al geschikt vanaf 4 jaar. Het is heel makkelijk om de Space Scooter in elkaar te zetten (dit is wel een taak voor de papa’s, mama’s of andere volwassenen), maar dat is in een paar minuten gedaan. Daarna kan je kindje al lekker buiten spelen.

Hoe werkt de Space Scooter? Ja dat is een beetje lastig uit te leggen in een artikel, maar ik ga mijn best doen haha. Als je kindje met beide voeten erop staat, dan kunnen ze de voeten op het board afdrukken en dan gaat dat gedeelte omhoog/omlaag. Daarmee kan je kindje zelf de snelheid bepalen, maar het kan best snel gaan (vandaar ook mijn tip voor bescherming). Je kindje hoeft dus niet met zijn/haar voet te steppen, zoals bij een “gewone” step.

spacescooter4
Je ziet tegenwoordig veel trends voorbij komen, en de Space Scooter is eigenlijk al maanden hartstikke populair onder veel kids. ik begrijp wel waarom, want het is ook heel gaaf om ermee te spelen. Wat ik vooral een goede bonus vindt, is dat kids sneller en langer buitenspelen en een heerlijke frisse neus halen 😉 Ook volwassenen kunnen de Space Scooter gebruiken, maar hou er rekening mee dat de gemiddelde draagkracht tot ongeveer 90 kilogram is.

Dit model Space Scooter kost €129 en is o.a. te koop bij Stepexpert.nl , er zijn ook andere modellen verkrijgbaar (met een andere prijs).

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf

Advertisement

Volg:

7 Reacties

 1. oktober 29, 2016 / 8:35 am

  Zo leuk!
  Fijn dat een kind nog met dit buiten komt.
  Frisse lucht is belangrijk.

  Xoxo

 2. Beautycutiestyle
  oktober 29, 2016 / 9:24 am

  Het is een klap geld, vind ik, maar hij is erg leuk! Mijn dochter heeft h’m sinds haar verjaardag (afgelopen februari)en kan er echt heel hard mee ∩_∩ Gelukkig nog nooit wat mee gebeurd! Fijn weekend, liefs H ღ

 3. oktober 29, 2016 / 9:34 am

  Dit zou mijn zoon ook erg cool vinden. Leuk en stimuleert echt om meer buiten te gaan spelen.

 4. oktober 29, 2016 / 10:38 am

  Zo leuk al die dingen die ze tegenwoordig bedenken! En inderdaad een goede stimulans om lekker naar buiten te gaan.

 5. Tonnia
  oktober 30, 2016 / 10:09 am

  heel stoer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge