Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï
 • Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & …

  Vlog: Even gezellig kletsen & come shop with me – Action, Kruidvat & naar de boekhandel
 • Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!

  Op vakantie met het gezin? Neem dit mee!
 • Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten

  Beauty Empties Juni 2024 – Opgemaakte beauty producten
 • Zomer Beauty Essentials 2024

  Zomer Beauty Essentials 2024

KIDS | ONE2TRACK GPS TELEFOON HORLOGE + WIN

KIDS | ONE2TRACK GPS TELEFOON HORLOGE + WIN

Gaat je kindje wel eens ergens spelen, en ben je dan ongerust dat er iets kan gebeuren? Of een onverwacht speelafspraakje, eigenlijk is een GPS telefoon/horloge van One2Track voor heel veel doeleinde super handig en fijn in gebruik. Niet alleen voor kinderen, maar bijvoorbeeld ook voor ouderen. Wij hebben een kids variant uitgetest, en mogen er ook één weggeven!

one2track1Watchwatch connect Touch telefoon horloge WIFI/GPS €94,95,-

“Het nieuwste model met zuivere 3 weg positionering: GPS, WIFI en LBS. Mooi en stevig ontwerp met touchscreen voor de bediening van de functies van het horloge. Bellen, telefoonboek, berichtenservice, SOS, monitorfunctie, activiteitregistratie, intercom en wekker. Bediening via betrouwbare Nederlandse App. Voor kinderen vanaf 8 jaar. Inclusief KPN prepaid Simkaart twv €10,-.”

one2track2
Sterre heeft zelf het nieuwste model ontvangen, dit model is voor kinderen vanaf 8 jaar. Er is ook een Watchwatch connect Micro telefoon horloge met GPS, dit model is voor kinderen vanaf 4-9 jaar. Daar naast is er nog een model Watchwatch connect Swing telefoon horloge met gips, voor kinderen van 8 – 14 jaar. En of dit nog niet genoeg is, zijn er nog meer gave modellen verkrijgbaar!

one2track3
In het doosje zit natuurlijk de One2Track Watchwatch connect Touch telefoon horloge WIFI/GPS, KPN prepaid SIM kaart en een oplader. Als je kindje ’s avonds de GPS telefoon horloge af doet, is het verstandig om deze gelijk weer aan de oplader te leggen voor de volgende keer. Zo weet je zeker dat die gelijk goed is opgeladen.

one2track4
De knal roze kleur valt hier natuurlijk gelijk goed in de smaak, en het bandje is verstelbaar zo kan Sterre er hopelijk nog heel lang plezier er van hebben (en wij natuurlijk ook). Het is de bedoeling dat je de SIM kaart in de GPS telefoon horloge doet, en lees de handleiding even goed door. Als ouder zijnde moet je een gratis app downloaden, zo kan je alles instellen maar ook in de gaten houden. De berichtjes komen namelijk zichtbaar in die app, en op je mobiel.

Er zijn echt veel functies en mogelijkheden zo krijg je een berichtje als de telefoon horloge van de pols af gaat. Mocht iemand deze dus af doen (of je kindje zelf), dan krijg je gelijk een melding op je mobiel. Ook zie je waar je kindje is via een map, het is niet precies gelijk (er zit een kleine afwijking in van een paar meter), maar je weet dan wel ongeveer waar hij/zij is. In het menu van de app kan je er voor kiezen om een paar seconde of één minuut een impuls laten af te gaan, zo weet je 100% zeker waar je kindje is.

one2track5
Daar naast kan je kindje bellen (vanwege de SIM kaart heeft je kindje dus ook gelijk een echte 06 nummer), dit kan handig zijn voor als hij/zij naar huis moet, maar ook voor nood situatie’s. Mocht je kindje in nood zijn dan kan hij/zij een bepaalde knop combinatie inhouden, zodat er bij de ouder in het scherm komt te staan dat er iets aan de hand is. Er zitten echt zoveel functies op, dit noem ik nou eens een goede uitvinding!

Een aantal specificaties:
– Touchscreen voor de functies: Telefoonboek, gesproken berichten en stappenteller
– Geen maandelijkste abonnementskosten
– Volledig geinstalleerd “plug and play”
– GPS positiebepaling buitenshuis (nauwkeurigheid 1-10 meter)
– Spy-functie; in geval van nood de omgeving van het horloge afluisteren
– Gesproken berichten versturen naar het horloge
– Dit model is spatwaterdicht, dus niet mee douchen of zwemmen

one2track6
Het uiterlijk van de One2Track Watchwatch connect Touch telefoon horloge WIFI/GPS is mooi, je kindje kan er op klok kijken en daar naast heeft het veel veilige en vooral ook handige functies. Wij hebben Sterre wel verteld waar voor deze tracker allemaal bedoeld is, zodat ze er niet mee gaat spelen. Dat is misschien ook wel handig en fijn om te doen, zodat je kindje minder snel gaat spelen met de knopjes en functies die erop zitten.

Pinkit.nl mag namens One2Track iemand blij maken met een kids GPS telefoon horloge! Je mag zelf op de website van One2Track een model en kleur uitkiezen, zodat je zeker weet dat het ook bij jouw kindje past.

Hoe maak je kans op een One2Track Kids GPS telefoon horloge
Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres, mee doen kan tot 04-09-2016. Ik neem per e-mail contact op met de winnaar, graag binnen 48 uur terug reageren anders gaat de prijs naar iemand anders. Ben je onder de 18 jaar vraag dan eerst toestemming aan een ouder (dit controleer ik…dus wel even netjes vragen). Ik wens iedereen veel succes!

Extra kansen:
Volg Pinkit.nl op FacebookYoutubeInstagram.

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf, de winactie is een samenwerking.

Volg:

100 Reacties

 1. Sonia Gelmers
  augustus 21, 2016 / 11:39 am

  Gaaf….
  Die zou ik heel graag voor Zoë willen hebben aangezien zij nu vaak alleen buiten gaat spelen…

  • augustus 23, 2016 / 2:29 am

   Wauw gave actie!
   Zou geweldig zijn voor onze bijna 6 jaar ondernemende dochter,wat een uitvinding ? duimen maar….

 2. Els
  augustus 21, 2016 / 11:49 am

  Wat toevallig, hier hadden mijn man en ik het deze week over. Onze oudste zoon van 5 gaat namelijk vaak zo maar ergens heen en dan weten we niet waar hij is. Ik doe dus heel graag mee!

 3. elisabeth maria martina
  augustus 21, 2016 / 11:55 am

  voor een jarige kleindochter een megamooi kado

 4. Priscilla
  augustus 21, 2016 / 12:02 pm

  Ohh wat een leuke actie! Ik zou hem heel graag willen winnen omdat ik altijd in de rats zit bij het buitenspelen en mijn zoon altijd de tijd vergeet! Kom af en toe even je neus laten zien zeg ik dan maar dat gebeurd dus nooit!

 5. Anke
  augustus 21, 2016 / 12:04 pm

  Hey! Wat tof… ik zou deze wel willen winnen voor Job. Dus de variant voor de jongste. Job is 6 en wilt graag zelfstandig fietsen en buiten spelen. Dit zou echt een top oplossing zijn. Ik ga duimen!

 6. elice van den brink
  augustus 21, 2016 / 12:06 pm

  Hoe leuk zou het zijn om deze te kunnen winnen.met een dochter die veel buiten speelt is dit een super horloge..

 7. Anita koekkoek
  augustus 21, 2016 / 12:07 pm

  Wauw wat een geweldige uitkomst zijn deze horloges ?? zou er graag 1 voor mn dochter hebben, op de camping ben ik pas een uur aan het rondfietsen geweest, nergens te vinden. . Toen kwam de brandweer nog met sirenes voorbij toen kreeg ik het helemaal benauwd pffff waar zaten me meiden? Nou ze waren super lief bij iemand in de voortent aan het spelen .. wat zou zo’n horloge fijn zijn zeg ?? mn oudste is 8 en gaat toch steeds verder weg van huis, nu weet ik dan altijd waar ze zou zijn met zo’n horloge ? en hij is nog super mooi om te dragen ook ? ik doe heel graag mee!

 8. Nancy vd kamp
  augustus 21, 2016 / 12:28 pm

  Super handig! Mijn kleine buurmeisje loopt steeds weg , en dan moeten we met de halve straat op zoek, dit is de perfecte oplossing! Is de buurvrouw ook niet steeds in paniek ?

 9. Manon van Leijenhorst
  augustus 21, 2016 / 12:37 pm

  O wow ik doe heel graag mee. Onze dame gaat nu naar de basisschool en hoe heerlijk zou het zijn om haar dit mee te kunnen geven. Geeft toch een beetje extra zekerheid en veiligheidsgevoel!

 10. Fayette
  augustus 21, 2016 / 1:05 pm

  Ja de blauwe voor ons 8 jarige zoontje!

 11. Bianca
  augustus 21, 2016 / 1:16 pm

  Dit gaat het “loslaten” absoluut een stuk makkelijker maken! Zag gisteren en par kindjes arme in de Efteling…en daarbij hele relaxte ouder 🙂 Had het voor ons ook stuk relaxte gemaakt zo een gaaf horloge!!!!

 12. Erika van Koert
  augustus 21, 2016 / 1:19 pm

  Ik die heel graag mee voor mijn zoontje Levi die 9 september 8 word. De laatste maanden krijgt hij meer vrijheid in de buurt maar zo’n horloge zou goed voor mijn onrust zijn

 13. Adrienne Borbas
  augustus 21, 2016 / 1:30 pm

  Wat a leuke winactie! Ik wil graag meedoen voor mijn oudste zoon (9 jaar)… (Maar heb ik totaal 3 kleine zonen ?)…
  Hij gaat steeds meer buiten met vrienden en geeft mij toch onrust dat ik niet altijd weet waar ze zijn… Ik ben ook al een tijdje bezig met zoeken een goede oplossing dus mooi zou zijn…

 14. Ciska
  augustus 21, 2016 / 1:41 pm

  Voor de verjaardag van onze dochter in september! Ze wordt 8 jaar en haar wereldje wordt dus steeds groter..

 15. Tessa Visser-Kok
  augustus 21, 2016 / 1:48 pm

  Ik doe heel graag mee voor mijn jongste dochter, dan kan ik haar met een gerust hart naar de speeltuin laten gaan!

 16. Ingrid
  augustus 21, 2016 / 1:56 pm

  Hoe fantastisch zou dat zijn! Zoon van 8 is fervent buitenspeler en wij zijn hem nog weleens “zoek”. Dit horloge zou de uitkomst zijn, wat een topproduct!

 17. Samantha Fouwels
  augustus 21, 2016 / 1:56 pm

  Jeetje wat een coole watch, handige functies en zo fijn dat je met elkaar kunt communiceren, “mam ik ben onderweg, maar ik ben 5 minuutjes later” dat is toch superfijn….. WOW deze wil iedereen natuurlijk wel winnen <3

 18. claudia wouters
  augustus 21, 2016 / 2:44 pm

  Ow ja te gek deze prijs.. we hebben 4 kids en zeker met een groot gezin heb je ogen te kort.. Dus ik ga duimen

 19. Michael noo
  augustus 21, 2016 / 2:56 pm

  Doe heel graag mee voor mijn dochtertje.. Ze gaat richting de leeftijd dat ze meer zelfstandig wil doen.. Zou dus fijn zijn met dit een wat veiliger gevoel te krijgen..

 20. S.Hagelaars
  augustus 21, 2016 / 3:39 pm

  Heel gerusstellend idee!

 21. Chantal
  augustus 21, 2016 / 4:17 pm

  Super handig voor Kayley ze fiets graag op de camping. En dan hoeven we er niet continue achteraan. Kunnen we haar ook een beetje los laten. Maar toch weten we waar ze is. Ideaal.

 22. Anna
  augustus 21, 2016 / 5:10 pm

  Oooh wow wat gaaf!! Ik doe mee☺️☺️

 23. Jacqueline
  augustus 21, 2016 / 7:04 pm

  Wow dat zou echt wel wat rust geven hoor, dus ik doe heel graag mee

 24. Ingrid
  augustus 21, 2016 / 10:25 pm

  Wat fijn om deze blog te lezen over ervaring met het one2track horloge. Wij zijn juist aan het oriënteren voor één van deze horloges voor onze dochter. Na jaren samen op de tandem heeft ze nu een driewielfiets gekregen. Dit horloge zou haar helpen zelfstandiger te kunnen zijn, zonder dat wij haar stiekem fysiek op afstand moeten ‘volgen’. Vrijheid voor haar en… loslaten voor ons. Zou super zijn voor onze pittige, nieuwsgierige en slimme 10-jarige dochter met downsyndroom.

 25. Kim
  augustus 22, 2016 / 8:04 am

  Oh wat onwijshandig en leuk! Mijn zoontje loopt heel makkelijk bij ons vandaan zonder zich zorgen te maken. “Papa en mama houden mij toch wel in de gaten”. In een fractie van een seconde is hij weer eens uit zicht verdwenen. Vooral met onze vakantie nog voor de boeg zou dit fantastisch uitkomen. We gaan duimen.

 26. Beautycutiestyle
  augustus 22, 2016 / 8:08 am

  ?? Wauw, dit had ik nog nooit eerder gezien! Super handig, ook voor wanneer plotseling klassendienst is ;-} ik doe graag mee ∩_∩ Liefs H ღ

 27. lieke fronik
  augustus 22, 2016 / 1:13 pm

  Wat een tof product! Mijn zoon is autistisch en voor ons zou het super tof zijn om hem op deze manier wat meer vrijheid te geven met buiten spelen. We kunnen hem gewoon in de gaten blijven houden. Dus jaaaa, ik wil winnen!!!! Groetjes Lieke

 28. Nynke B
  augustus 22, 2016 / 1:14 pm

  Dit komt als geroepen. Mijn dochter mag dit jaar voor het eerst zelf naar turnen. Ik vind het wel spannend, maar dit maakt het toch wel iets makkelijker. Ik volg je via FB en youtube.

 29. Anita te Gussinklo
  augustus 22, 2016 / 1:21 pm

  Ideaal, dit systeem. geeft een heel veilig gevoel.

 30. Jolijn
  augustus 22, 2016 / 1:43 pm

  Ik maak graag kans en heb ook alle extra stappen gedaan.

 31. augustus 22, 2016 / 8:55 pm

  Wat een coole gadget. Mijn dochter heeft vaak geen zin om haar telefoon mee te nemen, dit zou de oplossing zijn voor haar én mij. Ik doe graag mee!

 32. augustus 22, 2016 / 9:50 pm

  Wat een super horloge! Ik denk dat ik er zelf ook wel eentje zou willen hebben 😀

 33. augustus 22, 2016 / 10:47 pm

  ik doe graag mee voor mijn dochter! Ze loopt vaak weg en dat zou toch echt een verademing zijn!!

 34. Ilse Koppenhol
  augustus 23, 2016 / 6:55 am

  Klinkt goed, ik fluit en roep wat af geef zelfs wel eens de kookwekker mee want tijd om op haar horloge te kijken heeft ze niet 😉

 35. Arjen
  augustus 23, 2016 / 11:08 am

  Hier zijn we naar op zoek! al 2 keer de politie moeten inschakelen omdat mijn zoon met autisme nergens te bekennen was. Met dit horloge kunnen we hem vast snel vinden zonder de hulp van de politie!

 36. Teresa (pinkTlady.com)
  augustus 24, 2016 / 6:26 pm

  Zag een foto voorbij komen op insta en net maar dan ook nog met verloren we Lyona die buiten aan spelen was en nergens te vinden was, na 20minuten lopen zoeken vonden we haar samen met een vriendinnetje. Dus ik nam een kijkje op je blog en wilde wat info erover hebben en wat komt het hoed uit dat je ook een winactie hebt dus daar doe ik aan mee…..

 37. Bodil
  augustus 24, 2016 / 10:20 pm

  Handig! En je kan er ook nog op zien hoe laat het is 😉
  Ik maak graag kans voor mijn ondernemende meid, die meestal goed luistert (maar dus niet altijd…), en heel graag een eigen mooi horloge wil!

 38. Maaike
  augustus 27, 2016 / 9:25 pm

  Echt wat voor mijn nichtje die in oktober haar achtste verjaardag viert!
  Ik volg je overal.

 39. corinne de graaf
  augustus 28, 2016 / 8:23 pm

  Handig voor mijn kinderen van 9 en 7 jaar.

 40. Saskia
  augustus 29, 2016 / 1:45 pm

  GEWELDIG! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van 7; ze gaat steeds verder buiten en dat ‘loslaten’ is toch wel een dingetje. Zou heerlijk zijn om mijn kleine grote dame dit cadeau mee te mogen geven. Zij helemaal stoer en ik wat meer rust. Ik ben ENTHOUSIAST!! Hopelijk worden wij binnenkort heeeeeeeel blij… Alle stapjes gevolgd, nu hard duimen. Liefs van Saskia ??

 41. Gerrie vdw
  augustus 29, 2016 / 1:58 pm

  Ik zou er graag 1 voor Selena (11) willen winnen aangezien ze nu naar de middelbare school gaat en mama steeds meer moet los laten ?

 42. Rewana
  augustus 30, 2016 / 12:17 am

  oh gaaf, dan voel je je als mams zijnde toch wat fijner, wetende dat ik mijn grote kleine vent in de gaten kan houden zonder hem gelijk op zijn nek te zitten;)
  We wagen een gokje

 43. augustus 30, 2016 / 7:08 am

  Supergaaf! Ik zou deze graag willen winnen voor mijn dochter van 5 jaar. Ze wil nu vaak buiten spelen en binnenkort ook eens boodschapjes halen of naar oma toelopen die in de buurt woont. Hiermee zou ik haar met geruster hart laten gaan so fingers crossed!

 44. Maria
  augustus 30, 2016 / 8:32 am

  Je kan deze meteen omdoen en proberen, dat is wat ik het allerleukst vind aan dit horloge!

 45. Leontien
  augustus 30, 2016 / 8:54 am

  Onze kleine meid (5) gaat nu al naar groep 3. Die wil dus mee doen met de iets oudere kindjes. Vandaar dat het me heerlijk lijkt om te kunnen weten waar ze is…. Ideaal apparaat vrienden van ons hebben deze ook en ik wil er al zo lang eentje hebben…..

 46. Mirjam Hellingman
  augustus 30, 2016 / 3:50 pm

  Dit zou geweldig zijn voor mijn dochter Sterre van 10 die sinds ze ons een keertje op de camping is kwijtgeraakt niet meer van ons weg durft. Het zou voor haar goed zijn om weer een beetje meer zelfvertrouwen te krijgen. Deze One2Track Kids GPS telefoon horloge kan haar net dat beetje geven zodat ze ook weer zonder ons op pad kan.

 47. Linda Raaijmakers
  augustus 30, 2016 / 9:29 pm

  Voor onze tweeling Lucas & Eva graag de watchwatch connect Mini telefoon horloge WIFI/GPS 😀
  Hiervoor heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg)

 48. Romy
  augustus 31, 2016 / 12:40 am

  Zo leuk voor mijn nichtje! En mijn tante zal er nog blij mee zijn ook. Ik zou hem graag winnen!

 49. Nina Mol
  augustus 31, 2016 / 7:18 am

  Ik doe heel graag mee! Geweldig deze horloges!!

 50. augustus 31, 2016 / 8:56 am

  Dat loslaten en vertrouwen blijft toch een ding. (en nu heeft dat niet alleen met het “helikopteren” van ouders te maken maar ook met de maatschappij want laten we eerlijk blijven die is nu eenmaal ook veranderd) Nu wil ik deze geweldige uitvinding/prijs niet denigrerend een ding noemen dus deze gadget zou mij echt een paar jaar extra leven geven haha. En dat bedoel ik dan in de vorm dat ik toch wat stressattack’s hoop over te slaan. Ook de wetenschap dat ze mij makkelijk en snel kunnen bereiken als er iets is zou mij iets relaxter maken. Dus we zetten in op alleen naar de speeltuin! (op de hoek 🙂

 51. augustus 31, 2016 / 9:04 am

  Niks voor kinderen,voor mijzelf! Mocht ik ergens weer liggen stuiteren door de epilepsie,ben ik in ieder geval niet meer onvindbaar! Veiligheid voor alles,wat een super-uitvinding! 🙂

 52. Anne Dierselhuis
  augustus 31, 2016 / 9:39 am

  de nachtmerrie van elke ouder even je kind uit het oog verliezen, verschrikkelijk lijkt mij dat, zou graag willen weten waar hij op zon moment is, doe graag mee zodat ik met een gerust hart mijn kindje in de buurt kan laten spelen

 53. Sandra Benedick Elzinga
  augustus 31, 2016 / 1:10 pm

  Zou wel mooi zijn voor onze zoontje van 6 jaar
  Ik ben erg beschermend tegenover mijn kinderen, dan kan hij zijn zelfvertrouwen ook wat boosten
  Kan hij eindelijk eens alleen op zn fietsje weg

 54. Joyce
  augustus 31, 2016 / 1:36 pm

  Ik doe graag mee voor mijn kleine prinsesje!

 55. Brit Weijers
  augustus 31, 2016 / 2:08 pm

  Een bezorgde oma zou een stuk meer rust vinden als haar kleinzoon weer eens aan de aandacht is ontsnapt, hij kan er wat van moet ik zeggen, de belhamel.

 56. Oma Will
  augustus 31, 2016 / 2:32 pm

  Geweldig ! Echt iets voor mijn oudste kleindochter.
  Zou ze heel erg blij mee zijn
  Alleen jammer, ik ben na 4 september 14 dagen op vakantie, dus kan dan niet tijdig reageren.

 57. J. Roeten
  augustus 31, 2016 / 3:08 pm

  Hele mooie actie, aangezien onze dochter (7) veel buitenspeelt en ook in de buurt steeds verder wil spelen, lijkt ons zo een horloge ideaal om contact met haar te houden.

 58. John
  augustus 31, 2016 / 3:15 pm

  Wat een uitvinding super handig en nog leuk ook.

 59. Marjan
  augustus 31, 2016 / 6:49 pm

  Wat een superleuk ding, mijn kleinzoon zal dit helemaal top vinden

 60. Bianca Jurriens
  augustus 31, 2016 / 7:46 pm

  Maar dit is dan handig en vertrouwd de kinderen naar de speeltuin sturen 🙂
  En ook buiten op de stoep spelen of op de camping wordt vertrouwder. Dus ik doe graag mee voor mijn kinderen 😀

 61. Bianca van den Heijkant
  augustus 31, 2016 / 8:01 pm

  Zou mij een goed/beter gevoel geven, op vakantie/pretpark, of gewoon thuis, als de kids niet in het speeltuintje zijn zoals beloofd. Ja graag!

 62. Cindy A
  augustus 31, 2016 / 9:32 pm

  Wat handig en ook een mooi design! Ik zou m graag winnen voor mijn dochter!

 63. Tamara V
  augustus 31, 2016 / 9:33 pm

  Dit jaar voor het eerst op een camping gestaan.Vriendjes en vriendinnetjes in overvloed.Maar als ouder zou je toch willen dat je in een vreemde omgeving je kleine mannetje heerlijk zijn gang kon laten gaan en door de one2track toch een oogje in het zeil kunt houden.

 64. Janneke
  augustus 31, 2016 / 11:55 pm

  Doe mee voor m’n nichtje.

 65. melissa
  september 1, 2016 / 10:52 am

  Ik doe graag mee voor dochter elise, zo kan ik haar toch in de gaten houden nu ze wat vaker rondjes fietst en afspreekt met vriendinnetjes

 66. SophiaG
  september 1, 2016 / 11:19 am

  Superhandig met GPS zo kunnen we onze kleine meid toch een beetje in de gaten houden als ze buiten gaat spelen

 67. Nina Haven
  september 1, 2016 / 11:21 am

  Ook al zijn we nu weer terug van vakantie, toch zou het hier thuis in de buurt ook heel handig zijn! Onze dochter wil de tijd wel eens vergeten als ze bij een vriendinnetje speelt….

 68. Marian
  september 1, 2016 / 11:25 am

  Hartstikke tof voor mijn dochter!

 69. J.J.
  september 1, 2016 / 12:27 pm

  Ze speelt veel buiten maar ik wil deze prijs vooral winnen omdat er een behoorlijke kans is dat ze over 2 jaar dagelijks de trein zal pakken. Op een flinke afstand.

 70. Susanne van Stralen
  september 1, 2016 / 12:28 pm

  Met 2 avontuurlijke jonge kinderen lijkt het mij heel handig!

 71. Wendy
  september 1, 2016 / 12:55 pm

  Wat een mooi en handige horloge voor mijn kleine meid. Doe graag mee en roze is ook nog is haar lievelings kleur. Ga heel hard hopen dat deze mooie en handige horloge onze kant op mag komen??

 72. Lottie
  september 1, 2016 / 1:23 pm

  Mooi, modieus, handig en veilig!

 73. Marian
  september 1, 2016 / 2:00 pm

  Wat een leuk en handig horloge! Mijn zoontje zal het stoer vinden en mij zal het een veilig gevoel geven, een echte win-win situatie!

 74. september 1, 2016 / 2:17 pm

  Wat een leuke en handige horloge voor mijn kleinzoon.
  Hij is super mooi en modieus , handig en veilig .

 75. Sabrina H
  september 1, 2016 / 2:28 pm

  Wat een toffe actie. Dit is super handig!

 76. martine klaassen
  september 1, 2016 / 2:39 pm

  Wouw dit zou een uitkomst zijn voor mijn dochter van 9. Ideaal als ze in de speeltuin is. Geeft misschien toch net een wat veiliger gevoel.
  Heel graag zou ik deze winnen!!!

 77. Ilse Koppenhol
  september 1, 2016 / 3:59 pm

  Geweldig voor mijn dochtertje van 8, die graag het dorp aan het verkennen is en geen tijd heeft om op haar horloge te kijken dus regelmatig zoek is

 78. Cas
  september 1, 2016 / 4:51 pm

  Ideaal voor mijn dochter van 8 die regelmatig even naar een vriendinnetje een paar huizen verderop gaat maar daar soms niet aankomt omdat ze dan opeens een ander vriendinnetje tegenkomt.

 79. Diny Gijsberts
  september 1, 2016 / 5:37 pm

  Een kind met autisme begrijpt niet waarom mamma ongerust word als zij hem/haar niet meer kan zien/vinden, en andersom het kind in de paniek positie schiet

 80. Aniek
  september 1, 2016 / 7:23 pm

  Ik doe graag mee. Je kinderen loslaten heeft zijn grenzen.

 81. Corine N
  september 1, 2016 / 7:49 pm

  Wat een fijn ding! Wil bijna iedere ouder toch wel…ik wel in ieder geval!

 82. anja
  september 1, 2016 / 7:57 pm

  leuke actie voor mijn kleine meid

 83. anica aarts
  september 1, 2016 / 8:29 pm

  Doe heel graag mee!! Veiligheid is alles en helemaal in deze digitale tijd… Zou super zijn om deze te mogen winnen

 84. Nancy
  september 1, 2016 / 10:53 pm

  Voor mijn zoontje zou het een perfecte cadeau zijn zo dat hij altijd bereikbaar kan zijn wanneer hij weer eens op 1 van zijn avonturen is.

 85. Esther
  september 2, 2016 / 10:28 am

  Lijkt mij heel geruststellend zo’n horloge! En ze zien er ook nog eens leuk uit. Ik doe graag mee voor mijn zoon van 5 jaar.

 86. Ruby Walker
  september 2, 2016 / 10:38 am

  Onze Sem wordt op 7 September 5 jaar. Wat een super gaaf cadeau zou dit zijn voor hem. Grote broer van 9 wil als hij buiten speelt vaak nog even naar een vriendje lopen in de wijk, waardoor ik Semmie altijd huilend hier achter hou omdat ik hem niet in de gaten kan houden als hij mee loopt en ik grote broer, Kevin, niet de verantwoordelijkheid wil geven om op hem te letten, mocht er iets gebeuren. Hoe handig zou het zijn als Sem wel mee kan lopen op zo’n moment en ik dat op afstand in de gaten kan houden en een bevestiging van hemzelf kan krijgen dat ze goed aangekomen zijn?
  Wat zal hij trots zijn als hij nu op zijn 5e met zijn stoere horloge ook wat meer bewegingsvrijheid krijgt zeg. Hij zou zeggen “VET COOL”!?

 87. Stacey
  september 2, 2016 / 1:55 pm

  Had er nooit eerder van gehoord. Geweldig idee!

 88. ilse biemans
  september 2, 2016 / 2:21 pm

  Mijn dochter Lisa van 9 jaar wil al 2 jaar een telefoon. Ik vond haar tot op heden jong voor en als ze het kwijt zou raken. Een gps/horloge/telefoonfunctie is echt top. Roze is haar lievelingskleur. ZE zou het niet meer van haar pols doen ?. Ik hoop zo dat ze de gelukkige is ? Ik heb geen facebook of instagram en youtube anders zou ik zeker like. Hopelijk werkt het niet in m’n nadeel.

 89. van erum maria
  september 2, 2016 / 3:05 pm

  daar zou mijn kleindochter blij mee zijn

 90. Karin
  september 2, 2016 / 7:28 pm

  ik doe graag mee met deze leuke actie

 91. diana jansen
  september 3, 2016 / 6:58 am

  wauw wat een geweldige winactie van Pinkit.nl ! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje van 11 jaar die niet meer naar buiten durft , omdat hij al een paar keer in de speeltuin in elkaar is geslagen door een paar jongens . Ik vind het diep triest dat je kinderen niet eens veilig buiten kunnen spelen , ik doe heel graag mee voor deze super gave ONE2TRACK GPS TELEFOON HORLOGE ! Dat geeft ons allebei een veiliger gevoel .

 92. Centine Blaakman
  september 3, 2016 / 12:22 pm

  Ik heb een tweeling, gaan alle kanten op. Kan ik er in ieder geval eentje altijd terugvinden 🙂

 93. Mireille
  september 3, 2016 / 1:52 pm

  Ik doe graag mee voor mijn zoon! Hij gaat graag op ontdekkingstocht door de wijk. En hiermee kan ik hem veel makkelijker opspeuren! 😉

 94. Anneliese de Waal
  september 3, 2016 / 2:40 pm

  Ik doe graag met voor mijn dochtertje Sam van 7 jaar oud, zou ze prachtig vinden !! 🙂

 95. Gabrielle Kwist
  september 3, 2016 / 4:22 pm

  WWWAAAOOOWWW…..wat een uitvinding. Dit is echt dé uitkomst voor onze ondernemende dochter Leann. Ze is 7 jaar en al flink zelfstandig. We wonen in een redelijk nieuwe wijk met heel veel speelgelegenheden en ook veel schoolvrienden. Klok leren kijken heeft ze nog niet veel zin in, maar ja wat als het tegen bedtijd aanloopt en madammeke is nog niet thuis. Je raad het al dan wordt de wijk weer te voet doorgeakkert en na 10 speeltuinen verder of aanbellen by best friends levert het vaak wat frustie op……sjaa want ze was net aan de andere kant van de wijk……kortom, we hopen het gps horloge te winnen……

 96. Julie v. H.
  september 3, 2016 / 8:35 pm

  Oh wow, dit is echt gaaf. Mijn dochter gaat graag om met oudere kinderen die al veel meer mogen. met haar 8 jaar vind ik het zelf nog spannend als ze er met vriendinnen op uit gaat in de omliggende straten in Amsterdam. Zo blijven we toch een beetje in de buurt en hebben we een veel geruster gevoel…

 97. petra
  september 15, 2016 / 12:10 am

  we hebben veel bos om ons heen..fijn idee om zo toch meer controle kunt hebbn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge