Nieuwe artikelen:

 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!

WEEKLY DIARY | SHOPPEN & SINTERKLAAS

WEEKLY DIARY | SHOPPEN & SINTERKLAAS

Goedemorgen! Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe Weekly Diary en wat is de week weer omgevlogen. De eerste dagen waren redelijk rustig, maar zoals bijna elke week was het weer een gezellig druk weekend <3

Maandag


Fee had een afspraak bij de trimsalon en dat was ook echt wel weer nodig! Onze diva ziet er nu weer lekker schoon en fris uit voor de komende feestdagen 😉 Omdat de afspraak bij de trimsalon altijd minimaal 3 uur duurt plan ik voor die dag niks anders in, ik heb dus verder alleen maar achter mijn laptop gezeten en artikelen geschreven.

Dinsdag


Op zaterdag halen wij altijd onze weekboodschappen, maar natuurlijk vergeten we dan altijd wel iets. Dinsdag ga ik al vroeg naar de Emté en haal ik wat we vergeten waren (plus wat extra’s). Ik ga het eens bijhouden hoevaak ik tussendoor nog naar de winkel ga, want eigenlijk is dat helemaal niet nodig en zonde van het geld.


Als Sterre thuis is van school drinken we altijd een lekkere kop thee en ga ik haar werkjes doornemen. Sterre doet dit jaar groep 5 opnieuw en het gaat stukken beter! Ik merk ook dat ze veel rustiger is geworden en weer plezier heeft in alles! Ook deze werkjes zijn weer super (natuurlijk vind ik alles wat ze doet super #proudmom).


Voordat ik begin met koken gaan Sterre en ik eerst nog even achter de Nintendo Switch, Mario Kart 8 spelen. Stiekem vind ik dit spel net zo leuk als Sterre…dus helemaal geen straf om mee te doen 😉

Woensdag


Grrr mijn mooie kerstornament van Vondels.com tref ik aan in twee stukken en het gekke is…niemand heeft het gedaan?! Blijkbaar hebben we ook al kabouters in huis die soms wat omstoten of zou het een verdwaalde piet zijn geweest… Ik baal wel een beetje want ik was hier super blij mee, maar ik vind het nog erger dat “iemand” niet durft te zeggen dat er een ongelukje is gebeurd.

Op woensdagmiddag is er altijd een vriendinnetje bij Sterre aan het spelen en zij had de 3DDoodler Start mee genomen. Sterre mocht daar ook even mee en ze was er zo geconcentreerd mee aan het werk. Wat Sterre niet weet is dat dit cadeau onder de kerstboom ligt 😉

Donderdag


Donderdag begin ik de ochtend met sporten en daarna is het weer een rustige werkdag. Er komt een pakketje binnen van de Kruidvat met daarin twee parfums, binnenkort kunnen jullie hier meer over lezen in een apart artikel.

Vrijdag


Rond 09.00 uur zit ik al in de trein naar Utrecht centraal, ik ga namelijk een dagje shoppen met een vriendin die ik inmiddels al 15 jaar ken (Judith). Het was alleen zo koud dat ik eerst naar de Starbucks ben gegaan om koffie te halen.


En net tijdens onze shopdag is er een nieuwe Lush filiaal geopend op Hoog Catharijne en daar zijn wij dus onze dag begonnen. Echt een heerlijke winkel, alles ruikt zo lekker! Het was er behoorlijk druk, maar ik heb toch mijn favoriete Snow Fairy producten geshopt.


Even een lunchpauze bij de Bijenkorf en na dit lekkers zijn we naar de beauty afdeling gegaan! Ik hoop dat er ooit een Bijenkorf hier in Hengelo of Enschede komt, want jeetje wat een mooie winkel <3 Ik heb wat producten gekocht van NARS & Tom Ford, deze laat ik binnenkort zien in een shoplog.


Rond 19 uur ben ik weer thuis en ligt er een pakketje op mij te wachten van Leifheit. In het pakketje zitten twee voorraadbussen met allemaal lekkers, het lekkers is voor Sterre en Roy en ik ben blij met de voorraadbussen (die zijn zo handig voor bijvoorbeeld koffiepads, suiker, pasta enzovoort).

Zaterdag


Zaterdag beginnen Roy en ik (Sterre is bij haar vader) onze dag bij Bauhaus, Roy zijn favoriete winkel! Er moesten nog wat cadeaus gekocht worden voor het Sinterklaas dobbelspel en daarvoor was er ook een tripje naar de DM & Rewe nodig (daar heb ik alleen geen foto’s van).


Tussendoor is de auto ook nog even gewassen en dit is waarschijnlijk de laatste keer dat we dat doen. Hopelijk komt deze maand namelijk Roy zijn nieuwe auto binnen bij de dealer…#nogevenwachten


Eenmaal thuis ruim ik eerst alle boodschappen op en begin ik met de cadeaus inpakken. Roy heeft mij daarna ook even geholpen, want het waren der best wel veel. Enne die Leifheit voorraadbus is alweer bijna leeg 😉

Zondag


Ik begin de ochtend goed door naar de sportschool te gaan en heerlijk 1.5 uur even lekker te sporten (wie had ooit gedacht dat ik dit écht leuk zou vinden?). Thuis spring ik onder de douche en ga ik samen met Roy het huis kerstproof maken.

En de kerstboom staat! Alle eer gaat naar Roy, want ik hoorde hem bezig met de lampjes (ik zal de woorden maar niet herhalen haha) en dacht dat ik maar beter even uit zijn buurt kon blijven. We missen alleen nog een piek, maar die haal ik van de week wel bij de Action.


Zondagavond zijn we naar Roy zijn broertje gegaan en daar waren ook zijn andere broers/schoonzussen en anders. Kevin (zijn broertje) vierde zijn verjaardag en we vieren er gelijk soort van Sinterklaas (met het bekende dobbelspel). De tafel ligt vol met allerlei cadeaus die we kunnen winnen.


Hier was de tafel nog een soort van leeg, maar na een uur lag alles vol met cadeautjes. Het was een super gezellig avond en Roy, Sterre en ik hadden weer genoeg leuks om mee naar huis te nemen. Rond 21.30 uur waren we thuis en ben ik eigenlijk gelijk naar bed gegaan.

Ik wens jullie een mooie/gezellig week toe, vieren jullie nog Sinterklaas?

post signature

Volg:

6 Reacties

 1. december 4, 2017 / 10:54 am

  haha, die Fee, wat een verschil hè! Oh, die lampjes in de boom , ik vind dat ook altijd vréselijk. Wat ik dus altijd doe is de boom klaarzetten en ik laat andre de lampjes er in doen, want hij heeft écht een engelen-geduld. Versieren doe ik dan wel zelf, daar vind hij dan weer niks aan. Wij vieren geen sinterklaas, alhoewel we wel een verrukkelijke tony chocolonely pepernoten-letter hadden dit weekend, en die was lékker!
  bychristiana onlangs geplaatst…10 Tips voor het inpakken van je kofferMy Profile

 2. december 4, 2017 / 4:40 pm

  Leuk zeg dan ook gelijk sinterklaas vieren. IK vind dat altijd wel heel erg gezellig.

 3. december 5, 2017 / 9:13 am

  Wat een gezellige week! Op de kabouters die je kerstornament hebben gesneuveld na dan 😉 Wij hebben zondagmiddag pakjesavond gehouden, hartstikke gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge