Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

WEEKLY DIARY | OP BEZOEK BIJ CLARINS

WEEKLY DIARY | OP BEZOEK BIJ CLARINS

Het is even geleden dat er een weekoverzicht online is gekomen, maar afgelopen week heb ik weer een volop foto’s gemaakt. Ik ben voor Pinkit.nl naar Apeldoorn geweest, Sterre was ziek en er was ook nog Black Friday!

Maandag


De week begint lekker…Sterre is ziek! Sterre was die dag er voor ziek thuis gekomen van haar vader en op maandag is de griep nog steeds aanwezig. In de ochtend heeft ze nog even op de bank gelegen, maar de rest van de dag lag ze eigenlijk op bed te slapen.


Ik ben ondertussen wel aan het werk en ben alvast een treinkaartje aan het bestellen voor mijn afspraak in Apeldoorn. Online check ik altijd naar goedkopere treinkaartjes en zo heb ik steeds het geluk dat een retourtje “maar” €19 kost. De rest van de middag ben ik bezig geweest met het verzorgen en vertroetelen van de ziek dame…

Dinsdag


De Kruidvat heeft allemaal nieuwe maskertjes en de Lemon Cake variant moest ik gewoon proberen. Ik ben dus in het weekend naar de Kruidvat gegaan en dinsdag ochtend heb ik het masker geprobeerd. Dit masker ruikt super lekker en het is echt even een verwenmomentje voor jezelf. Na het maskertje was het tijd om mij klaar te maken voor mijn afspraak in Apeldoorn, Sterre is nog steeds ziek thuis maar gelukkig had Roy vrij genomen.


Ik had namelijk een super gave afspraak bij het Nederlandse hoofdkantoor van Clarins & Mugler. Het was even gezellig bijkletsen met de pr dame en ik heb ook een kleine rondleiding gekregen…wat een prachtige producten <3 Op de tweede foto staat het lokaal waar diverse trainingen Clarins trainingen worden gegeven, zo gaaf!


Het reizen met de trein begin ik steeds leuker te vinden en dit was ook de eerste keer dat ik alleen op pad was in Apeldoorn. Alles is gelijk goed gegaan, alleen een beetje jammer van de regen 😉 Door dat mijn trein 10 minuten vertraging had was ik nog op tijd (ik had anders nog 30 minuten moeten wachten). Ik was dus ook gewoon weer lekker op tijd thuis.

Woensdag


Goede morgen…jeetje wat veel vogels!


Sinds een aantal weken ga ik meerdere keren per week naar de sportschool en dit keer vind ik het ook echt leuk. Ook al heb ik nog steeds de conditie van een slak…ik doe tenminste wel mijn best. En het leuke is dat ik inmiddels ook al een aantal kilo ben afgevallen #trots.

Donderdag


Het huishouden en de was moet natuurlijk ook gewoon gebeuren….


Er zijn vandaag ook een aantal leuke perspakketjes binnen gekomen, dat blijft een feestje om uit te pakken! Rimmel London heeft weer diverse nieuwe make-up producten uitgebracht en het ziet er al super uit (vooral de lipsticks) binnenkort komt er natuurlijk een review over online.

Vrijdag


Daar sta je dan om 08.25 uur te wachten tot de Kruidvat open gaat! Het is namelijk Black Friday en er was een leuke actie: alle make-up 1+1 gratis. Omdat ik toch naar de AH moest ben ik ook even langs de Kruidvat gegaan, ook al was ik als één van de eerste binnen de schappen waren al redelijk leeg. Ik heb in de winkel niks gekocht, maar ik heb wel online nog een kleine bestelling geplaatst.

Binnenkort komt er een shoplog online met de items die ik heb gekocht, verder heb ik vooral achter de laptop gezeten om mijn administratie bij te werken (wat een rot klus…).

Zaterdag


Mijn ouders zijn gezellig op visite geweest, ze wilde namelijk gezellig met ons naar de schaatsbaan (die staat de komende weken in het centrum van Hengelo). Normaal zie ik mijn ouders ongeveer 1x per maand, maar door de feestdagen/verjaardagen zie ik ze deze weken wat vaker 🙂


Whoeeeii Sterre is echt gek op schaatsen!!

Zondag


Ik ben voor Pinkit.nl aan de slag gegaan om wat artikelen vooruit te schrijven en flink wat foto’s te maken en Sterre heeft wat video’s opgenomen voor haar Youtube kanaal. Dit is een wat drukkere periode op het gebied van speelgoed en er komt zoveel leuks aan! Jullie kunnen ook nog heel wat beauty reviews gaan verwachten…ik heb dus nog genoeg te doen de komende tijd 😉


Rond 15 uur zijn Sterre en ik begonnen met een potje Monopoly Gamer en wat is dit een leuke editie! Ik ga er nog niet te veel over verklappen, maar we hebben ons hier wel een aantal uur flink mee vermaakt. Daarna was het tijd om te koken, douchen en deze weekly diary in elkaar te zetten….het weekend is weer omgevlogen.

Ik wens jullie een hele mooie week toe! Mochten jullie vaker een Weekly Diary willen zien, laat dat dan vooral even weten in een reactie.

post signature

Volg:

7 Reacties

 1. november 27, 2017 / 8:23 am

  Nu heb ik ook zin om te schaatsen haha!

 2. Tonnia
  november 27, 2017 / 10:52 am

  leuke week heb je gehad

 3. november 28, 2017 / 1:02 am

  Schaatsen is zo Leuk!
  Griep is zo vervelend.
  Hoop dat je dochter flink is opgeknapt….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge