Nieuwe artikelen:

 • M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION

  M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION
 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER
 • THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH

  THE COUCOU CLUB – COUCOU ROSE QUARTZ CLEANSING BRUSH
 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021
 • NIEUW CLARINS SELF TANNERS

  NIEUW CLARINS SELF TANNERS

WEEKLY DIARY | GEZELLIGE KERSTDAGEN

WEEKLY DIARY | GEZELLIGE KERSTDAGEN

Happy new year! In deze Weekly Diary speel ik een beetje vals, want ik ben wat eerder gestopt met foto’s maken zodat ik het artikel alvast kan schrijven (vanwege oud en nieuw). Afgelopen week was het natuurlijk kerst, veel gezelligheid en lekker eten.

Maandag


Eerste kerstdag zijn Roy en ik (Sterre was bij haar vader) samen met zijn ouders en broertje naar Preston Palace gegaan. Het was een gezellige middag met lekker eten en muziek, maar of we dit nog een keer daar gaan vieren…dat denk ik niet.

Dinsdag


Tweede kerstdag zaten Roy en ik om 08.00 uur al in de auto onderweg naar mijn ouders. Sterre was al bij mijn ouders (mijn ouders wonen vlakbij haar vader dus dat scheelt weer qua heen en weer rijden). Bij mijn ouders hebben gingen we ontbijten, gezellig kletsen en wat cadeautjes uitpakken. Begin van de middag zijn we weer richting Hengelo gegaan, het was kort maar wel super gezellig <3


Eenmaal thuis gingen we de cadeautjes onder onze eigen kerstboom uitpakken en wat zijn we toch weer verwend 😉 Ik heb mijn favoriete douchegel van philosophy gekregen, een Douglas cadeaukaart, VVV bon en warme fluffy handschoenen. Na de cadeautjes hebben wij ons een beetje opgefrist en zijn we weer naar Marc (Roy zijn broer(tje)) en Lisanne gegaan.


Daar hebben we namelijk met de schoonfamilie lekker gegeten! <3

Woensdag


Woensdag was het vooral een dag van bijkomen en chillen. Judith (vriendin van mij) stuurde mij een appje met deze foto, ze moest aan mij denken omdat ik “vroeger” altijd zo gek was op Flügel.


Sterre en ik beginnen met onze Harry Potter marathon, ze heeft de complete Harry Potter collectie gekregen met kerst en het is een super geslaagd cadeau!

Donderdag


Alweer vroeg wakker omdat Sterre een controle afspraak heeft bij de tandarts…en jippie wat had ze daar zin in 😉


Sterre had één klein gaat en dat heeft de tandarts gelijk gevuld, daarna was het tijd voor een fluor bitje en that’s it! Gelukkig is Sterre totaal niet bang voor de tandarts, ik wou dat ik zo’n held was…


Het was een drukke dag ik moest tussendoor namelijk nieuwe pasfoto’s laten maken en naar het gemeentehuis om een nieuwe ID kaart aan te vragen. Ik vind dit soort pasfoto’s helemaal niet mooi, maar dit exemplaar is wel beter dan de vorige (toen was ik nog wat zwaarder, scheve pony en een hele ongelukkige blik).

Vrijdag


Vrijdag was ik gewoon nog even aan het werk, Roy was wat klusjes in huis aan het doen en Sterre was o.a. Just Dance 2018 aan het uitproberen (kerstcadeau). Binnenkort kunnen jullie wat meer lezen over Just Dance en heel misschien heb ik zelfs nog een leuke verrassing 😉

Zaterdag


Roy en Sterre gaan dit jaar samen wat vuurwerk afsteken en eigenlijk ben ik daar absoluut niet blij mee. Het is “gelukkig” niet heel veel, maar ik heb echt een hekel aan vuurwerk (al vind ik het dan wel weer mooi om te zien…).


Ik ben nog even snel naar de Action geweest voor 10 gebaksbordjes, een nieuw notitieboekje en een geurkaars. Het was zo druk in de Action dat ik van de week nog maar een keertje terug ga.


Na een lange dag wilde ik ons bed induiken en ineens zie ik een tekening op mijn kussen liggen *smelt*.

Zondag


Lekker ontbijten met banaan-ei spelt pannenkoekjes van de AH. Normaal maak ik ze zelf, maar dit is soms ook wel eens makkelijk en net zo lekker.


Tijd voor de grote schoonmaak! Door de feestdagen was het een beetje rommelig, dus tijd om daar iets aan te gaan doen.


In onze koelkast lag een flinke plas met water (geen idee hoe dat komt), dus Roy ging daarmee aan de slag. Ik hoop dat de koelkast nog wel een tijdje meegaat…


Fee mag normaal niet op de bank, maar ze is zo bang voor het vuurwerk dat we voor vandaag een uitzondering maken.

Ik schrijf dit artikel nu op zondagmiddag, omdat ik vanavond natuurlijk oud en nieuw ga vieren en waarschijnlijk morgen als een zombie wakker word 😉 Sterre en ik gaan zo nog een dvd kijken en daarna lekker tutten voor vanavond. Hopelijk hebben jullie allemaal een goede/gezellige avond gehad?

post signature

Volg:

5 Reacties

 1. Tonnia
  januari 1, 2018 / 3:38 pm

  de beste wensen voor 2018

 2. januari 1, 2018 / 7:06 pm

  Hey Bianca,

  Super leuke en gezellige dagen hebben jullie gehad! Een gelukkig nieuwjaar voor jullie!

  Liefs,

  Astrid

 3. januari 2, 2018 / 6:15 am

  Zo leuk om te zien wat jullie de afgelopen wk hadden gedaan!
  Gezellig.

  Xoxo

 4. januari 2, 2018 / 8:19 pm

  Oeh… nee dat lijkt mij ook geen optie voor kerst een ‘vreetschuur’ te bezoeken. Gelukkig had ik samen met mijn moeder gekookt. Op 2e kerstdag had ik helaas pech, er was met mijn allergie geen rekening gehouden. Volgend jaar eet ik dus thuis. Hahahaha het is ook altijd wat!
  Fijn dat je tevreden bent over de foto. Ik vind ze ook altijd vreselijk. Recht in de camera, geen lach… 🤭
  Sonja onlangs geplaatst…After Party | Eyeshadow palette | PrimarkMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
HAPPY NEW YEAR | NIEUWJAARSBLOGHOP MET 20 LEUKE WINACTIES!

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hopelijk hebben jullie gisteravond een leuke/gezellige avond gehad, vanaf vandaag kunnen we weer beginnen met een frisse...

Close