Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

PLOG | ZATERDAG 16 APRIL EEN RITJE NAAR DE BETUWE

PLOG | ZATERDAG 16 APRIL EEN RITJE NAAR DE BETUWE

Zaterdag ochtend werd ik wakker, en ik dacht het is weer eens tijd om gezellig een dagje te PLOGGEN. Aangezien Roy en ik samen een dagje naar de Betuwe terug zijn gegaan, wilde ik jullie ook een soort van mee nemen. Op de planning stond een verjaardag en familiebezoek, kijk je gezellig mee?


plog
Om 8 uur gaat mijn wekker, en spring ik eerst even heerlijk onder de douche. Normaal zorg ik dan voor het ontbijt enzovoort, maar omdat Sterre dit weekend bij haar vader was kon ik alles heel rustig aan doen. Dus ben ik eerst verder gegaan met lekker tutten en make-up! Mijn favoriete oogschaduw palette is van Too Faced, namelijk het Chocolate Bon Bons palette. Wat een pareltje!

plog1
En ik probeer een nieuwe geur uit die ik pas heb ontvangen, deze is van 4711. Ik ga er nu nog niks over verklappen, er komt namelijk nog een aparte review over online…
plog2
En dan is het toch voor een ochtendwandeling samen met Fee. Ze is pas naar de trimsalon geweest, en ze ziet er nu zo anders (mager) uit zonder haar grote bos haar/vacht. Ik twijfelde om een soort trui voor haar te bestellen (voor de kou), alleen werd ik hier thuis voor gek verklaard “dat doe je een hond toch niet aan?”.

plog3
Voor Judith haar verjaardag heb ik wat cadeautjes gekocht, en die moesten natuurlijk nog wel even ingepakt worden.

plog4
Met een kaartje erbij! Ik heb haar gefeliciteerd met haar 18e verjaardag (oké ze is iets ouder geworden, maar wij zijn met 18 gestopt met tellen haha).

plog5
Nog even snel naar de AH daar zijn de treinkaartjes namelijk in de aanbieding, zo kocht ik deze dagkaart voor €16,-. Ik ga namelijk zeer binnenkort op pad met de trein, en ik vind dat echt heel erg spannend (mijn eerste keer, en dan ook nog eens alleen).

plog6
Ik moest ook nog een powerbank hebben, zodat ik onderweg mijn mobiel kan opladen. Wil namelijk niet dat ik straks ergens ben, en dat mijn mobiel leeg is. Aangezien dat typisch iets voor mij zou zijn, ben ik naar de Action gegaan en heb ik een leuke roze powerbank gekocht. Plus mijn favoriete crackers en notenpasta…jummie!

plog7
Op weg naar de Betuwe! Judith woont zelf in Tiel (vlakbij waar ik vroeger heb gewoond), en wij kennen elkaar al jaren door mijn opleiding (zij was mijn stage begeleidster). Het was zo gezellig op haar verjaardag, dat ik eigenlijk vergeten ben om foto’s te maken. Wij zien elkaar maar een aantal keer per jaar, dus de tijd die wij samen hebben besteden we goed door lekker veel te kletsen <3

plog8
En aangezien Roy en ik toch in de buurt waren, zijn we ook nog even gezellig langs mijn ouders geweest. Ik merk de laatste weken heel erg dat mijn moeder mij mist, dat ze niet zomaar even langs kan komen enzovoort. Dus wederom lekker gekletst over van alles en nog wat. Mijn moeder vertelde over een marathon bingo die over een paar weken is, en ik ga proberen om samen met haar daar naar toe te gaan.

plog9
Mijn ouders hadden twee van zulke weekendtassen gekregen, en omdat wij binnenkort een lang weekend weg gaan kregen wij er één mee. Ik zeg niet precies wanneer we weg gaan of waar heen, ook daar lezen jullie van zelf wat meer over. Ik kan al wel verklappen dat ik er onwijs veel zin in heb, en merk ook dat ik er echt wel even aan toe ben. Eventjes lekker er tussen uit!

plog10Liefde is….

plog11
Onderweg naar huis zie ik in eens een regenboog, hup daar moet ik dan wel een foto van maken! Waar zou ergens die grote pot met goud staan?

plog12
Eenmaal thuis ging Fee lekker haar eigen mandje in, en was ze zo in slaap gevallen. Ik dacht maak even snel stiekem een foto, maar mevrouw had het door en kijkt mij echt zo aan van “wat moet jij nou weer?”.

plog13
Roy en ik hebben beneden nog even een drankje gedaan, maar ik was helemaal gaar. Het was een gezellige, maar ook een vermoeiende dag. Dus ik ging alvast naar boven voor mijn avondritueel (make-up verwijderen, tandenpoetsen enzovoort).

plog15
Ik wilde ook mijn huid even goed verzorgen en daar voor moest ik in mijn werkkamer zijn, jeetje wat een bende! Steeds probeer ik alles netjes te houden en goed op te ruimen, maar het lijkt wel een onmogelijke missie (net zoiets als de was, dat komt ook elke dag weer terug).

plog17
Tegen elf uur lig ik lekker in bed, kijk ik nog even op mijn social media…en val ik heerlijk in slaap!

Ook al heb ik het heel erg naar mijn zin hier in Hengelo, met dit soort dagen heb ik toch wel een beetje heimwee naar de Betuwe. Dan mis ik mijn familie en vrienden, waar ik niet zo 123 even snel langs kan gaan. Dit gevoel zal denk ik altijd wel blijven, maar ik ben erg dankbaar voor zoveel lieve mensen in mijn leven.

post signature

Volg:

9 Reacties

 1. april 18, 2016 / 8:08 am

  Vind de bende nog best meevallen hoor 😛 Fee is zo’n schatje! Dieren kunnen er echt zo anders uitzien met kortere/andere vacht. Je favoriete palette is heel mooi!

 2. Marion
  april 18, 2016 / 9:49 am

  Leuk een plog! Tiel is hier vlakbij. Ik kan me best voorstellen dat je de Betuwe mist 😉 Ga je binnenkort voor het eerst met de trein? Begrijp ik dat goed? Heb je angst voor het OV? Ik vind het juist heerlijk. Liefst ga ik alleen. Lekker opgaan in de massa. Niet hoeven praten. Lekker naar buiten kijken naar de omgeving. Ik hoop dat je ervan kan genieten, meis. Dapper dat je het gaat doen. Ik ga in ieder geval ook even bij de Appie een kaartje halen.

  • Bianca
   Auteur
   april 18, 2016 / 10:10 am

   Dankjewel 🙂 Ik ben vroeger wel eens met de trein weggeweest, maar dat is jaren geleden. Heb er een soort angst fobie aan over gehouden, maar ik heb toch een kaartje gekocht om morgen lekker op pad te gaan met de trein 🙂 xxx

 3. april 18, 2016 / 11:15 am

  Lucky giiiiirl, mooi geurtje! Hopelijk ook lekker;) succes alvast met het OV, stoer dat je wel een kaartje koopt! Eerste stap is gezet toch:D!

 4. Beautycutiestyle
  april 18, 2016 / 11:20 am

  Haha, nou dat open laatje “stoort” mij dan het ergst ;-} Leuke plog! ღ

 5. april 18, 2016 / 1:15 pm

  Leuke plog! Die Chocolate Bon Bons palette van Too Faced ziet er mooi uit. Handig dat je een powerbank hebt gekocht bij de Action. En ik kan me goed voorstellen dat je je familie en vrienden mist. Misschien kan je je voornemen om eens vaker langs te gaan? X

 6. Nikita
  april 18, 2016 / 3:06 pm

  Het is echt een misverstand dat sommige honden niet een beetje hulp kunnen gebruiken met kleding.

  Kortharige honden hebben het met koud weer echt nodig, honden die een enkele vacht hebben maar iets langer haar ook.

  Oudere honden en zieke honden sowieso.

  Al doen wij net pas rond 5 graden en lager.

  Wat een drukke en gezellige dag, kan mij voorstellen dat je helemaal gaar was, maar dat was het vast waard.

 7. april 18, 2016 / 7:47 pm

  Leuke plog, Oo die Palette van Too Faced is zo mooi 😮
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge