Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

PLOG | WOENSDAG 11 MEI VERJAARDAG VAN STERRE

PLOG | WOENSDAG 11 MEI VERJAARDAG VAN STERRE

Gisteren was Sterre jarig en om die reden wilde ik weer eens een dagje gaan PLOGGEN. Ook al hebben wij de verjaardag al gevierd, toch zijn wij nog met zijn alle naar de bioscoop geweest. Maar voor dat het middag was, moest ik eerst nog wat dingen doen in huis. Kijk je gezellig mee naar de nieuwe PLOG?

plog1
Normaal is Sterre in de ochtend haar bed niet uit te krijgen, maar nu zat ze voor half acht al helemaal klaar beneden. Ze wilde heel graag haar hartjes jurk aan, en haar mini hakjes (mini sleehak)…wat een tutje is het ook he?!

plog2
Wij willen iedereen bedanken voor alle lieve en leuke reacties op het artikel, en op social media. Er zijn gisteren echt onwijs veel felicitaties binnen gekomen, en ik heb ze ook allemaal laten lezen aan Sterre. Daar door voelde zij zich extra jarig, dus allemaal super bedankt <3

plog3
Zo Sterre zit op school, Roy is naar zijn werk dus ga ik de traktatie vast klaar zetten. De avond er voor heeft Roy hartjes wafels staan bakken, en voor de juf een doosje chocolade. De traktatie is bij alle kindjes heel goed in de smaak gevallen. Sterre nam 1 hap van haar hartjes wafel en daar door ging haar losse tand eruit, je zou bijna denken dat die wafel zo hard en taai was haha.

plog4
Dinsdag is de vaatwasser kapot gegaan (tenminste iets werkt niet goed, er komt geen water in de vaatwasser wel op de keukenvloer). En aangezien deze vaatwasser pas een paar weken oud is moeten we wachten op een monteur. Tot die tijd gewoon met de hand afwassen, en wat heb ik daar een hekel aan zeg bleehh (#verwend i know)

plog5
Even de reservering opslaan en controleren, want Sterre wilde graag voor haar verjaardag met Roy en mij naar de nieuwe Violetta film.
plog6
De postbode brengt zes nieuwe kleuren MUA Velvet Lip Lacquers, en wat zijn ze gaaf! Binnenkort kunnen jullie deze natuurlijk in een artikel terug verwachten.

plog7
Plus kaartjes voor Sterre…yeah!

plog8
Uit school geeft Sterre mij de folder van de schoolfotograaf, met een preview van haar foto. Natuurlijk ga ik die weer bestellen voor in haar fotoalbum voor later.

plog9
En de pakketbezorger komt ook langs, wat een feest zeg hier kan ik nog steeds niet helemaal aan wennen.

plog10
In een pakket zit een fles Licor 43, glazen, notitieboekje inclusief pen. Op het kaartje is een persoonlijke boodschap geschreven, ik ontvang deze fles om te proosten op Sterre haar 8e verjaardag. Wat super lief zeg, zo’n kaartje maakt het gelijk een stuk persoonlijker en ik wist echt van niks. Soms weet ik wel wat ik opgestuurd krijg, maar dit was een echte verrassing.

plog11
Voor Moederdag had ik een cadeaubon gekregen van de Douglas, en daar heb ik het Smashbox L.A. Lights Blush & Highlight Palette in de kleur Pacific Coast Pink voor gekocht. Wat een plaatje, maar ik ga dit palette eerst de komende dagen even goed testen.

plog12
Na ongeveer twee uur was de film Tini, het nieuwe leven van Violetta afgelopen (let niet op de slechte belichting) en wat heeft ze genoten van deze nieuwe Disney film. En eerlijk is eerlijk, ik vond het ook een mooie film om te zien, een leuke afsluiting van de serie Violetta.

plog13
In de auto krijg ik bijna een hartverzakking als ik een spin op de ruit zie lopen (ja hij is klein maar dat maakt voor mij niks uit haha), gelukkig zat die aan de buitenkant.

plog14
De leuke middag sluiten we af met een Happy Meal, Sterre mocht kiezen wat we gingen eten en dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Na het eten zijn we weer richting huis gegaan, en kreeg ik een dikke knuffel voor de leuke dag. Ik ben blij dat ze het vandaag zo naar der zin heeft gehad, dat is natuurlijk het aller belangrijkste.

Thuis ben ik onder de douche gesprongen, en ben ik de PLOG aan het bewerken en klaar maken. Zo ga ik genieten van een borrel Licor 43 (geen alcohol onder de 18 jaar, drink met mate), en verder even helemaal niks meer. Met de voeten omhoog en lekker een serie kijken op Netflix (buiten terwijl het zachtjes aan het waaien is…heerlijk!).

post signature

Volg:

9 Reacties

 1. Sanne
  mei 12, 2016 / 7:51 am

  wat een gezellige dag nog gefeliciteerd 🙂

 2. mei 12, 2016 / 8:50 am

  Wat een leuk fotoverslag (krijg het p woord niet uit mijn keeltje)… ? En ooooh die foto van Sterre is zo mooi! Wat een prachtige dame!

 3. mei 12, 2016 / 12:33 pm

  Wat een leuke dag hebben jullie gehad. En een super mooie jurk had Sterre aan.

 4. mei 12, 2016 / 12:44 pm

  Ik ben een beetje te laat, maar alsnog een gelukkige verjaardag voor Sterre! Fijn om te lezen dat ze het zo naar haar zin heeft gehad. Wat is ze trouwens mooi in haar hartjes jurkje. Pakketjes krijgen is inderdaad altijd een feestje. En haha, ik haat het ook om alles met de hand af te wassen. Hier is dat dagelijkse kost aangezien we geen plaats hebben voor een vaatwasser X

 5. mei 12, 2016 / 12:45 pm

  wat superleuk foto`s. Leuk zo veel pakketjes binnen.

 6. Faat
  mei 13, 2016 / 3:58 am

  Wat een leuke plog! Sterre straalt hekemaal op de fotos, leuk om te zien. Ik ga dit weekend ook naar violetta met mijn dochter. Ze wil de film ook zo graag zien!

 7. mei 13, 2016 / 11:55 am

  Gefeliciteerd nog met Sterre! Toevallig zijn we tegelijk jarig ?

 8. Nikita
  mei 14, 2016 / 4:23 pm

  En bedankt voor spinnenfoto lol had deze week twee keer een mega spin op de muur lopen bbrrrr

  Verders een hele leuke plog

 9. Beautycutiestyle
  mei 15, 2016 / 10:09 am

  ☆҉‿↗⁀☆҉♥♡⊰ Ziet er super gezellig uit! ღ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge