Nieuwe artikelen:

 • Tis the Season for Revenge by Morgan Elizabeth

  Tis the Season for Revenge by Morgan Elizabeth
 • De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode

  De vernieuwde webshop van Beautywinkel.nl + kortingscode
 • Hier moet je op letten bij het ontwerpen van geboortekaartjes

  Hier moet je op letten bij het ontwerpen van geboortekaartjes
 • Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?

  Wat trek jij voor leuks aan tijdens de feestdagen?
 • Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!

  Tip | Trakteer jezelf met een ochtendjas deze kerst!
 • Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig

  Lifestyle | Een rijstkoker is altijd handig
 • Notino.nl Black Friday 2022

  Notino.nl Black Friday 2022
 • Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?

  Hoe kan je jouw vriendin verrassen in de slaapkamer?
 • Madison Kate by Tate James

  Madison Kate by Tate James
 • Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

  Top accessoires die elke vrouw zou moeten hebben

GILMORE GIRLS A YEAR IN THE LIFE

GILMORE GIRLS A YEAR IN THE LIFE

Vanmorgen vroeg om 09.00 uur was het eindelijk zo ver, de nieuwe afleveringen van Gilmore Girls A Year in the Life zijn geplaatst op Netflix. Ik had vandaag een Netflix dag ingelast, en heb de vier afleveringen á 90 minuten achter elkaar gekeken (#bingewatchen). In dit artikel vertel ik een beetje mijn gedachtes over de afleveringen. Mocht je deze afleveringen nog niet gezien hebben, dan is het misschien i.v.m. spoilers niet handig om dit artikel te gaan lezen.

Sinds Netflix het nieuws uitgebracht dat Gilmore Girls een nieuw seizoen ging uitbrengen, waren veel fans natuurlijk mega enthousiast. Ik was vroeger ook een trouwe kijker, en de afleveringen van de oude seizoenen zijn gelukkig ook op Netflix te zien. Mocht je deze serie dus nog niet kennen, dan kan je gewoon bij seizoen 1 beginnen.

Vanmorgen vroeg zat ik Netflix al in de gaten te houden, en gelukkig zijn de vier afleveringen al vrij vroeg geplaatst. Dat was het eerste waar ik mij over verbaasde, namelijk dat het maar vier afleveringen zijn. Gelukkig duren de afleveringen wel wat langer, maar ik had gehoopt op 20-25 afleveringen zoals de meeste serie’s hebben.

Ik had wel soms een beetje moeite om echt lekker in de afleveringen te komen, waar dit precies aan heeft gelegen weet ik eigenlijk niet. Er waren veel oude bekende die langs kwamen, alleen heb ik bijvoorbeeld Dean & Jess echt té weinig gezien. Ook waren Lorelai & Rory best veel van elkaar, de meeste scenes waren afzonderlijk van elkaar. Rory was vooral dwalend (qua werk, liefde enzovoort). Ik misde een beetje de vrolijkheid die de andere seizoenen wel hadden.

De afleveringen waren ingedeeld op de seizoenen van het jaar, vandaar natuurlijk ook de naam van deze “nieuwe” serie. Dat hebben ze op een leuke manier uitgewerkt. Ook ben ik blij dat Lorelei met haar grote liefde is (ik verklap lekker niet wie dat precies is haha). En wat ik ook mooi vind is hoe ze de opa van Rory (Edward Herrmann) ere in de serie, hij is helaas overleden maar was toch op een mooie/goede manier aanwezig. En Emily rocks!

Ik vind het jammer dat ik vandaag zo door de afleveringen heen ben gegaan (al heb ik een klein beetje gemengde gevoelens) het blijven natuurlijk wel de Gilmore Girls <3

Op social media zag ik best veel kritiek over Lauren Graham, omdat zij zichtbaar wat ouder is geworden en waarschijnlijk plastische chirurgie heeft gehad. Ja ze is wat veranderd, maar dat is haar eigen keuze. Vind het dan best een beetje misplaatst dat mensen daar over gaan oordelen (op een negatieve manier)…live and let live.

De laatste aflevering eindigt met een open-einde en ik hoop dat er nog veel meer afleveringen erbij zullen komen. Al denk ik niet dat het gaat gebeuren, omdat veel acteurs nu al weinig tijd/zin hadden om mee te spelen (Sookie, Dean, Jess en nog een paar acteurs zijn veelte kort voorbij gekomen…snif snif).

Zijn jullie al begonnen aan de nieuwe afleveringen van Gilmore Girls A Year in the Life? 

Volg:

3 Reacties

 1. november 25, 2016 / 11:31 pm

  Toen ik hoorde dat er een nieuw seizoen uitkwam, ben ik begonnen met de serie. Het zei me nooit echt veel tot nu. De eerste zeven seizoen waren zalig dus de lat lag redelijk hoog voor de nieuwste episodes. Maar zoals je zei, ik kwam nooit echt in het verhaal. Er werd teveel van de hak op de tak gesprongen. Teveel en geen verhaal door elkaar. Het acteren was wat minder en de verhaallijnen vond ik ronduit slecht.. klinkt redelijk cru en misschien komt het ook omdat ik gisteren pas klaar was met seizoen 7.. De episodes waren te lang met te weinig inhoud.. en dan het open einde.. natuurlijk is het kind van Logan, want daar had ze toch iets mee in deze afleveringen.. anders zou het wel heel vergezocht zijn 😀 leuk artikel!

 2. november 26, 2016 / 12:01 pm

  Ik ben zo benieuwd naar deze afleveringen, inderdaad jammer dat er maar 4 zijn! Ik ben nu nog bij seizoen 7, dus dat ga ik eerst afkijken voordat ik deze ga kijken. Wel jammer dat Jess er niet lang in voorkomt, ik vind hem zo leuk in de serie!
  Wies | Nature of Happiness onlangs geplaatst…Lifestyle | Bolletjeskleden uit NepalMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge