Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete parfumnoten van dit moment

  Mijn favoriete parfumnoten van dit moment
 • Black Friday 2023 + Beauty Favorieten

  Black Friday 2023 + Beauty Favorieten
 • Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?

  Hoe belangrijk is regelmatig reinigen van je dakgoot?
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière

  Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor freelancers: bescherming voor jouw carrière
 • KAYA Sieraden Urban Chic collectie

  KAYA Sieraden Urban Chic collectie
 • Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken

  Sim only abonnement afsluiten? Hier moet je aan denken
 • Zo vind je de ideale kapster 

  Zo vind je de ideale kapster 
 • Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen

  Op deze kosten ga ik de komende tijd besparen
 • Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar

  Parfums die perfect geschikt zijn voor het najaar
 • Montblanc Signature Eau de Parfum

  Montblanc Signature Eau de Parfum

FOOD| ZUIVELHOEVE BOER’N SPELT MIX & BOER’N HAVERMOUT FRUIT

FOOD| ZUIVELHOEVE BOER’N SPELT MIX & BOER’N HAVERMOUT FRUIT

Havermoutpap heeft niet langer een stoffig imago, het is tegenwoordig juist hipper dan hip. Dat is niet zo gek, want het is een zeer smakelijk en gezond ontbijt. Het is natuurlijk fijn om je dag healthy te beginnen en dat is een feit met Boer’n Havermout Fruit. Haver is namelijk super voedzaam door de vele vezelsen het bevat trage suikers die voorkomen dat je bloedsuikerspiegel gaat schommelen. Je zult je lang verzadigd voelen na het eten van een portieverpakking Boer’n Havermout Fruit. Ook spelt, het oergraan onder de granen, wint nog altijd aan populariteit. En met de speltpap komt Zuivelhoeve met een uniek product, want nergens anders zie je een pap op basis van spelt in de schappen staan. En waarom speltpap? Nou, allereerst omdat het zo lekker is. Maar ook spelt kent veel gezondheidsvoordelen.

zuivelhoeve2
Ik probeer nu al twee weken beter op mijn voeding te letten in het kader van #PinkitdestrijdtegenPCOS, en daar hoort ook bij dat ik geen maaltijden zoals het ontbijt of lunch moet overslaan. Soms ben ik gewoon te druk en dan is zo’n havermout of spelt pap super handig en lekker om te gebruiken. Je kan het makkelijk mee nemen ergens naar toe, en er zit ook nog een lepeltje erbij voor als je onder weg bent. De Boer’n Havermout Fruit bevat cranberry’s, appel & aardbei en de Boer’n Spelt Mix bevat rozijnen, amandelen & kaneel.

zuivelhoeve3
zuivelhoeve4
“Pap, velen smullen er iedere ochtend van. Voor wie pap nog geen dagelijkse kost is, is de Boer’n Havermout Fruit en/of de Boer’n Spelt Mix zeker het proberen meer dan waard. Want, in het deksel van de transparante portieverpakking vind je verschillende ingrediënten waarmee je de pap zelf op smaak brengt. En… wanneer je het fruit, dat bestaat uit stukjes aardbei, cranberry en appel, door de havermout of de stukjes appel, amandelen, rozijnen en kaneel door de speltpap mixt, krijgt het een lekkere bite!”

S’ochtends ben ik een hele lastige eter normaal hou ik het bij een shake of muesli, maar ik heb natuurlijk ook deze pap geprobeerd. Vooral de Boer’n Havermout Fruit vind ik als ontbijt erg lekker de Boer’n Spelt Mix eet ik liever als een tussendoortje of lunch (die valt voor mij wat zwaarder). Beide varianten vind ik lekker en zijn daar naast ook nog eens vullend, ik red het met één pap tot de volgende maaltijd. Elke pap bevat ongeveer 150kcal.

zuivelhoeve6
zuivelhoeve7
Het ziet er misschien op het oog niet heel smakelijk uit (vind dat sowieso altijd bij bijvoorbeeld Havermout), het is wel lekker. Mocht je toch nog wat extra smaak er aan willen toevoegen dan kan je bijvoorbeeld een beetje kaneel er over strooien.

De portieverpakkingen Boer’n Havermout Fruit (163 g) en de Boer’n Spelt Mix (168 g) van Zuivelhoeve zijn verkrijgbaar in het koelvak van de supermarkt voor circa € 1,29,-. per stuk.

Voor welke variant zou jij gaan?

 

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

5 Reacties

 1. Madeleine
  september 16, 2015 / 7:39 am

  Ziet er lekker uit. Ik wil sowieso met havermout gaan beginnen! Ben zo benieuwd hoe t smaakt. Ik ga dit onthouden deze cups 🙂

 2. september 16, 2015 / 8:09 am

  Havermout vind ik super lekker 😉 Dit lijkt me heerlijk!

 3. september 16, 2015 / 8:36 am

  Ik eet echt elke dag wel havermout vaak door mijn smoothie. Boer’n Havermout Fruit lijkt mij wel lekker.

 4. september 16, 2015 / 1:24 pm

  Hmm ziet er lekker uit, zou ik ook wel eens proberen 🙂 X

 5. september 21, 2015 / 12:27 am

  Wat een handige producten! Lekker makkelijk om mee te nemen of om snel een ontbijtje bij de hand te hebben. Heel erg benieuwd naar beide smaken. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge