Nieuwe artikelen:

 • Moschino Toy 2 Bubble Gum

  Moschino Toy 2 Bubble Gum
 • Charlotte Tilbury Nudegasm Face Palette

  Charlotte Tilbury Nudegasm Face Palette
 • Mijn (of eigenlijk onze) liefde voor sneakers

  Mijn (of eigenlijk onze) liefde voor sneakers
 • Abysk Facial Oil & Facial Cleanser

  Abysk Facial Oil & Facial Cleanser
 • SHOP TIP | DE BIJENKORF BEAUTY ADVENTSKALENDER 2021

  SHOP TIP | DE BIJENKORF BEAUTY ADVENTSKALENDER 2021
 • Diego Dalla Palma Struccatutto Detox Make-up Cleansing Butter

  Diego Dalla Palma Struccatutto Detox Make-up Cleansing Butter
 • Zara Universal Oud

  Zara Universal Oud
 • Kate Spade New York Eau de Parfum

  Kate Spade New York Eau de Parfum
 • Diego Dalla Palma The Elixir

  Diego Dalla Palma The Elixir
 • Heb jij ook te veel rente betaald?

  Heb jij ook te veel rente betaald?

KIDS| LEUK VERKLEDEN MET VEGAOO.NL

KIDS| LEUK VERKLEDEN MET VEGAOO.NL

Wat is er nou leuker dan jezelf verkleden tot een super ster, held of een écht prinses? De meeste kinderen zijn gek op verkleden, en niet alleen met carnaval! Sterre heeft een eigen lade vol met verkleedkleding, meestal doet zij dit gezellig als er een vriendinnetje komt spelen. Van de webshop Vegaoo.nl mocht Sterre wat leuks uitzoeken, en dat was best moeilijk met zoveel keuze. Niet alleen kinderen kunnen daar terecht, maar er zijn ook zat kostuums voor volwassenen.

verkleed1

verkleed2
Welk meisje wilt er nou gaan elfje zijn zoals Tinkerbell! Dit kostuum is verkrijgbaar in diverse maten, Sterre heeft maat 7-8 jaar (valt ongeveer als maat 122-128). Op de rug zitten er nog vleugeltjes, die mogen natuurlijk niet ontbreken! Het Tinkerbell kostuum kost €39,99,- (momenteel is dit kostuum afgeprijsd!). Een elfje hoort ook een staf te hebben deze zit er niet bij, die kan je los bestellen samen met nog veel meer andere accessoires. Deze toverstaf met ster kost €2,49,- en maakt dit Tinkerbell kostuum helemaal af!

verkleed3
verkleed4
In de webshop zag ik in eens een verkleedjurkje van Violetta, en daar is Sterre al maanden helemaal fan van. Natuurlijk was de keuze dan snel gemaakt! Op de borst/buik staat een afbeelding van Violetta, plus het design van het jurkje is ook echt wat Violetta heeft gedragen in de serie. Toen Sterre dit jurkje zag (ze wist niet dat ik dit had uitgekozen), was ze helemaal blij en enthousiast. Natuurlijk vind ze Tinkerbell ook leuk, maar Violetta is natuurlijke het einde…haha!

Ook dit jurkje van Violetta is verkrijgbaar in diverse maten, ik ben wederom weer gegaan voor maat 7-8 jaar. Ik was eigenlijk bang dat dit te krap zou zijn voor Sterre (ze heeft kleding maat 128-134), maar het jurkje zit prima. Het rok gedeelte bevat veel glitters en ik zag het al voor mij dat de woonkamer ook onder zou komen te zitten, maar dit valt gelukkig mee. Het Violetta verkleedjurkje kost €24,99,- en is van goede kwaliteit.

verkleed5
Sterre is hartstikke blij dat ze deze verkleedkleding heeft ontvangen! Voor het aankomend carnaval, juffendag en speel afspraakjes kan ze er weer de show stelen in haar nieuwe outfits haha.

Kan jouw kindje(s) zich ook uren vermaken met verkleden?
post signature
*Dit artikel bevat items die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

5 Reacties

 1. Manon
  december 29, 2015 / 2:47 pm

  AH wat een leuke kleertjes !

 2. december 29, 2015 / 3:03 pm

  Onze kids zijn ook gek op verkleden! Wat een leuke jurkjes <3

 3. Evelien
  december 29, 2015 / 6:52 pm

  Met verkleden kon ik me vroeger zo vermaken! En dan paraderen door de woonkamer alsof het een modeshow was waar alleen de grote namen bij konden zijn 😉

 4. Beautycutiestyle
  december 31, 2015 / 9:05 am

  ღ Schattig ღ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge