Nieuwe artikelen:

 • Waterproof make-up aanraders voor deze zomer

  Waterproof make-up aanraders voor deze zomer
 • Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging

  Tip | Nieuwe Clarins lichaamsverzorging
 • Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry

  Het zomerse geheim van Marigold – Kirsty Ferry
 • Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30

  Clay and Glow Protecting Face Sunscreen SPF30
 • Het wachten waard – Chloe Liese

  Het wachten waard – Chloe Liese
 • GUESS Bella Vita Rosa

  GUESS Bella Vita Rosa
 • Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging

  Paula’s Choice Omega+ Complex huidverzorging
 • The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN

  The Love Hypothesis – Ali Hazelwood + WIN
 • CK One Summer Daze

  CK One Summer Daze
 • Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!

  Vergeet niet te smeren, het zonnebrand seizoen is weer begonnen!

Neem mij mee – Sarra Manning

Neem mij mee – Sarra Manning

Het nieuwe boek Neem mij mee geschreven door Sarra Manning, is een absolute feelgoodroman. Niet alleen als je dol bent op de liefde, maar ook op honden. Dat tegenpolen elkaar aantrekken bewijzen de (deel)baasjes van Blossom in dit leuke verhaal!

Synopsis ‘Neem mij mee’

“Margot en Will ontmoeten elkaar bij het plaatselijke asiel, waar ze dankzij een reeks misverstanden allebei dezelfde hond komen adopteren: de schuwe maar lieve Blossom. Geen van beiden willen ze de adoptie opgeven, dus ze besluiten de hond te delen. Hoewel ze allebei dol zijn op Blossom, kunnen ze elkaar niet úítstaan, en dat maken ze elkaar duidelijk ook – tot ze ontdekken dat Blossom er alleen maar onrustiger van wordt. Voor hun hond doen ze alles, zélfs netjes met elkaar omgaan – en wanneer ze ophouden continu op elkaar te vitten, ontdekken ze al snel dat er ook heel veel wél leuk is aan de ander…”

Margot is een gezellige vrouw, soms een tikkeltje aanwezig en ze heeft vooral ook last van rammelende eierstokken aangezien ze al midden-dertig is. Will daarentegen is wat rustiger, komt soms beetje nors over en heeft bindingsangst. Beide zijn ze bij het asiel verliefd geworden op Blossom, een hond die al veel heeft mee gemaakt en wel wat extra liefde verdient. Margot en Will gaan de zorg voor Blossom delen zo heeft ieder haar om de week. Het contact tussen de (deel)baasjes gaat alleen niet zo soepel en zo mopperen ze héél wat op elkaar.

Omdat Blossom rusteloos wordt van het gekibbel gaan ze beide extra hun best doen, om daarmee op te houden. Ineens merken ze ook de leuke eigenschappen van elkaar op en gaat er toch iets tussen Margot en Will veranderen…

Het nieuwe boek Neem mij mee geschreven door Sarra Manning, is een absolute feelgoodroman. Niet alleen als je dol bent op de liefde, maar ook op honden. Dat tegenpolen elkaar aantrekken bewijzen de (deel)baasjes van Blossom in dit leuke verhaal!


Ik was nog niet eerder bekend met Sarra Manning, maar dit is een leuk boek om haar schrijfstijl te ontdekken. Het is een feelgoodroman met humeur en een flinke dosis (honden)liefde.

Over Sarra Manning

Sarra Manning is van huis uit journalist. Naast romans schrijft ze artikelen voor bladen als  Red,  The Guardian,  Elle, en  Grazia. Ze woont in het noorden van Londen. Sarra schreef eerder de populaire romans De laatste dans en Het verlaten huis.

Extra informatie

Neem mij mee – Sarra Manning
Uitgeverij: De Fontein
ISBN: 9789026156595
Prijs: €20 o.a. te koop bij Bol.com, Paagman & Bruna
Paperback, 384 pagina’s

Lees ook: Italië voor altijd – Nicky Pellegrino

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge