Nieuwe artikelen:

 • Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn

  Dr. Organic Seaweed Ageless Skincare lijn
 • Romance Book Haul + WIN

  Romance Book Haul + WIN
 • Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer

  Nieuwe en populaire geuren voor deze zomer
 • By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette

  By Beauty Bay Botanical Eyeshadow Palette
 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

Wat word er gebruikt in de douche #1

Wat word er gebruikt in de douche #1

Hoi allemaal!

Eens in de zoveel tijd wil ik jullie laten zien wat wij voor producten gebruiken in de badkamer. Dit zijn de producten die zichtbaar te zien zijn dus producten die in de kast staan zul je niet zien, alleen producten die we nu gebruiken.

Dit zijn de douche producten die ik zelf gebruik (Sterre soms ook haha) links zie je de “After Oil” en dit blijft echt een super product helaas is die bijna op. Daar naast staan twee douche gels van “Treacle Moon” en die zijn ook heerlijk, al word ik de vanille wel een klein beetje zat. En dan nog een heerlijke douche gel van “Therme” als ik die gebruik lijk ik helemaal tot rust te komen, is dat ook echt mogelijk?

Op de verwarming heb ik deze flessen staan dit gebruiken Sterre en ik het meeste en alles wat je ziet is ook gelijk favoriet! De “Maroccan Argan Oil Shampoo en Conditioner” vind ik nog steeds erg fijn om te gebruiken, maar ik wissel het wel af met de Nivea shampoo en conditioner zodat mijn haar er niet aan kan “wennen”. De Etos elke dag shampoo gebruikt Sterre meestal en daarnaast staat haar ” Het huis Anubis” douche gel daar is ze helemaal gek op.
Naast onze shampoo’s staan Roy zijn Axe flessen deze gebruikt hij voor alles en hij vind bijna alle geuren wel fijn om te gebruiken. Ik heb wel eens een ander merk gekocht voor hem, maar hij heeft echt liever gewoon Axe. Op de grond hebben we ook een grote Hello Kitty fles staan met douche gel, maar dit staat er meer als decoratie.
Bij de wasbak (heet dat echt zo?) hebben we een plankje en daar staan ook heel wat producten op deze komen in de volgende foto’s voorbij. Hier boven zie je een Playboy mannen deodorant , Batiste droog shampoo ( dit is echt een topper!), Syoss haarspray (dat gebruik ik echt heel weinig) en de Taft gel van Roy.
Op dat zelfde plankje staat nog mijn Dove gezichtsreinig, Yves Rocher dag crème , Mario Badescu met de Seaweed night crème (heeeerlijk!), Bomb Cosmetics The Oh Zone gezichtsscrub (gebruik ik ongeveer 2x per week). Dan staat er nog een grote tube met Lanette crème deze is van Sterre, omdat ze soms een hele droge huid heeft (voor geschreven door de huisarts).
Als laatste staat er dit nog op het plankje (ik vraag mij nu serieus af waarom dat plankje nooit stuk is gegaan door alle spullen) de Oral B mondspoel water (gebruik ik braaf elke dag). Mijn Nivea Micellair water ( ook die gebruik ik elke dag), 4 tubes after shave balsem van Roy (en dan zeggen dat vrouwen erg zijn)! Twee tandpasta’s een Mega Mindy voor Sterre en de Etos huismerk (variant mint) is van Roy en mij. Dan staat er nog een potje Andrelon wax (gebruikt Roy soms als nood als zijn gel op is) en een heerlijke handzeep van The Body Shop.
Als ik het zo bekijk zijn het best veel producten maar we gebruiken ze wel heel erg graag! Binnenkort ga ik de fles vanille van Treacle Moon wel even omruilen voor een andere aangezien ik deze geur even een beetje zat ben, doen jullie dat zelf ook wel eens?
Liefs Bianca.

 

Volg:

4 Reacties

 1. mei 4, 2014 / 7:23 am

  Lekkere producten hoor! Ik wissel regelmatig douchegels af, zet ik er gewoon een paar terug in de kast. Ik heb echt van die periodes dat ik een bepaalde geur lekker vindt, maar dan na een tijdje wil ik weer wat anders.

 2. mei 4, 2014 / 7:58 pm

  Wat grappig dat Hello Kitty ding heeft Ella ook, die speelt er mee in bad nu die op is. Ik ben erg benieuwd naar de Treacle Moon, maar kom nooit in een supermarkt waar ze ze hebben.

 3. Svenja
  mei 4, 2014 / 10:10 pm

  Wauw wat een hoop producten! Die creme spoeling van het Kruidvat heb ik ook! En die droogshampoo van Batiste heb ik ook eens gehad, die is zo fijn en heeft echt een heerlijke geur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge