Nieuwe artikelen:

 • Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)

  Cytonic – Brandon Sanderson (Skyward deel 3)
 • Je outfit compleet maken met een tas

  Je outfit compleet maken met een tas
 • Deze fashion items gaan mee op vakantie

  Deze fashion items gaan mee op vakantie
 • Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil

  Kylie Skin Lavender Body Lotion & Lavender Body Oil
 • Goede tips om een jarige te verrassen

  Goede tips om een jarige te verrassen
 • Mijn lieve lijf – Emma Linckx

  Mijn lieve lijf – Emma Linckx
 • Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 

  Wat kunnen sextoys aan jouw leven toevoegen? 
 • 6 leuke ideeën om te doen in de zomer

  6 leuke ideeën om te doen in de zomer
 • Haarverzorging tijdens de zomermaanden

  Haarverzorging tijdens de zomermaanden
 • Eens in je leven – Marijke Vos

  Eens in je leven – Marijke Vos

THE BODY SHOP MAKE YOUR SKIN SMILE

THE BODY SHOP MAKE YOUR SKIN SMILE

The Body Shop is deze maand een nieuwe campagne gestart genaamd Make Your Skin Smile. Deze maand zijn er diverse goede aanbiedingen op o.a. huidverzorging. Ter ere van deze campagne ben ik een paar dagen terug op bezoek bij The Body Shop in Enschede geweest. Tijdens mijn bezoek heb ik diverse leuke nieuwtjes ontdekt, leuke aanbiedingen gespot en een persoonlijk skincare-advies gekregen.
The Body Shop Make Your Skin Smiile
Bij binnenkomst valt mijn oog gelijk op de Make Your Skin Smile tafel, hier op staan de lijnen die bij deze campagne horen. De lijnen en producten zijn voor The Body Shop fans vast al wel bekend (zoals de Shea en Aloë Vera lijn), maar er staat ook een totaal nieuw product in the spotlight. Deze campagne staat in het teken van huidverzorging…Make Your Skin Smile, wie wilt dit nou niet?! Mocht je last hebben van een drogere/gevoelige huid, dan is het zeker een aanrader om eens naar de gekozen lijnen en producten te kijken…vooral omdat er nu ook zoveel leuke aanbiedingen zijn.

The Body Shop Make Your Skin Smiile
En dit is het nieuwste product wat op de Make Your Skin Smile tafel staat the shinen: Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothing Mask. Dit masker ruikt lekker, is geschikt voor de gevoelige huid en zorgt voor zachte/schone huid. Dit masker zat in mijn goodiebag en ben ik gelijk gaan testen, natuurlijk neem ik voor het testen goed de tijd…dus ik kom binnenkort nog even terug op dit product in een aparte review.

The Body Shop Make Your Skin Smiile
Op dit moment heeft The Body Shop diverse leuke aanbiedingen zoals het 2e product voor de halve prijs (bad, body en haarverzorging). Als tip kan ik zeker de nieuwe Body Yogurts aanraden.

The Body Shop Make Your Skin Smiile
The Body Shop Make Your Skin Smiile
Omdat ik toch bij The Body Shop in Enschede was, ben ik ook bij de andere nieuwe producten een kijkje gaan nemen. Op het gebied van make-up zijn er ook weer leuke nieuwtjes. Zo heeft The Body Shop nieuwe vegan lipsticks uitgebracht in heel veel te gekke kleuren en dat voor maar €10 per stuk. Mijn oog is ook gevallen op de nieuwe 100% sweatproof make-up, speciaal voor je wenkbrauwen en wimpers…of wat dacht je van de nieuwe poeders?!

The Body Shop Make Your Skin Smiile
Liefde voor de Banana producten, de geur van deze lijn is zó lekker! Ik heb tijdens mijn bezoek ook gelijk de douchegel gekocht als cadeautje voor Sterre (al ga ik dit product natuurlijk ook af en toe wel “lenen” haha).

The Body Shop Make Your Skin Smiile
The Body Shop Make Your Skin Smiile
Ik werd wederom weer heel vriendelijk geholpen door de verkoopster Jennefer en aan het einde van de rondleiding heeft zij mij geholpen met een gratis skincare-advies. Binnen 10 seconde laten deze trips zien wat voor type huid je hebt, op mijn strips is te zien dat mijn huid momenteel droog is en wat extra liefde/verzorging kan gebruiken.

The Body Shop Make Your Skin Smiile
Na afloop werd ik verwend met een prachtige goodiebag, wat een heerlijke producten #dankbaar! Van sommige producten gaan jullie zeker nog reviews terug zien, eerst maar eens goed testen 😉 Van mijn vorige bezoek komen ook nog reviews, dus er staat heel wat van The Body Shop op de planning. Omdat ik niet alle producten zelf wil houden, kan ik alvast verklappen dat er ook een te gekke giveaway binnenkort live gaat.

Mocht je opzoek zijn naar nieuwe huid of lichaamsverzorging dan is het nu tijdens de Make Your Skin Smile campagne zeker een aanrader om even binnen te lopen of online te shoppen.

post signature
*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een merk/bedrijf.

Volg:

3 Reacties

 1. Tonnia
  september 8, 2018 / 2:42 pm

  leuke winkel

 2. chucky1012
  september 10, 2018 / 10:31 pm

  Prachtige producten en een fijne shoptip!
  Ik hou van TBS 👌

  Xoxo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge