Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

SHOP TIP | NOTINO.NL BLACK FRIDAY SALE

SHOP TIP | NOTINO.NL BLACK FRIDAY SALE

Het is alweer bijna december een gezellige maand i.v.m. de feestdagen, maar ook een duurdere maand! Daarom heb ik vandaag een shop tip, namelijk de Notino.nl Black Friday Sale die binnenkort van start gaat!

Black Friday

Het fenomeen Black Friday is ontzettend populair in Amerika (serieus zoek een naar video’s op Youtube, daar gaat het echt extreem er aan toe) en sinds een paar jaar ook in Nederland. Niet zo gek natuurlijk, want wie shopt er nou niet graag als er korting is? Ik wel!

Shoppen voor de feestdagen

Omdat december al een redelijk dure maand is, shop ik de cadeaus meestal al wat eerder. Je kan het natuurlijk zo duur/goedkoop maken als je zelf wilt en het draait niet alleen maar om cadeaus…maar om de gezelligheid en liefde! Maar mocht je net zoals ik wél doen aan cadeaus, dan is het shoppen met korting natuurlijk leuker en fijner voor de portemonnee 😉

Wat ik ga kopen

Natuurlijk ga ik zelf ook een bestelling plaatsen tijdens de Notino Black Friday 2019 sale. Niet alleen cadeaus voor anderen, maar ook voor mezelf! Omdat ik voor Pinkit.nl regelmatig zelf producten koop, is korting natuurlijk ook altijd een dikke pluspunt. Ik heb nog wat parfums op het oog o.a. van Mugler & Marc Jacobs. Ook zag ik nog wat make-up en een leuke giftset voor een vriendin. Voor mijn dochter heb ik een make-up kwastenset van Revolution op het oog en voor mijn vriend een Hugo Boss parfum (hij is gek op Hugo boss!). Omdat vrienden/familie mijn artikelen ook regelmatig lezen, ga ik verder niks meer verklappen…anders is het geen verrassing meer.

Wanneer begint de Notino.nl Black Friday Sale?

Zet alvast week 48 in jullie agenda, want vanaf maandag 25 november gaat de Black Friday 2019 sale bij Notino.nl van start. De hele week zijn er dan nog meer kortingen en dat terwijl de producten al vaak goedkoper verkrijgbaar zijn…dat maakt het winkelen nog leuker! Ik ben er zelf al helemaal klaar voor, zodat ik hopelijk binnenkort ook weer wat items van mijn eigen wishlist kan afstrepen.


Gaan jullie gebruik maken van de Notino.nl Black Friday sale?

Misschien ook interessant om te lezen>> Foreo Serum Serum Serum

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. november 19, 2019 / 8:22 am

  Ik heb nog wel wat dingetjes nodig, zoals een nieuwe foundation en een wenkbrauwpoedertje, ik ga dus eens kijken of ze ‘mijn’ merkjes bij Notino verkopen. Verder houd ik de Black friday sale sowieso in de gaten voor leuke woonspullen;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…5 Goede redenen om vaker op te ruimenMy Profile

 2. Loes
  november 20, 2019 / 4:12 pm

  Leuk dat je ons erop wijst. Ga wel even kijken of er dingen van mijn gading zijn. Zelf koop ik geen make-up op internet omdat de kleuren vaak niet echt goed worden weergegeven. Dat ligt natuurlijk anders als je precies weet welke kleurnummers je moet hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge