Nieuwe artikelen:

 • PERROY Azureblush Eau de Parfum

  PERROY Azureblush Eau de Parfum
 • Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop

  Beauty Shoplog – Veel parfum, Wibra & Boozyshop
 • Collistar Magic Drops Glow

  Collistar Magic Drops Glow
 • DM Shoplog Juli 2024

  DM Shoplog Juli 2024
 • Hoe voel je je minder onzeker als puber?

  Hoe voel je je minder onzeker als puber?
 • Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn

  Nieuw | Ziaja Coconut & Orange Vibes Lijn
 • Fragile Sanctuary by Catherine Cowles

  Fragile Sanctuary by Catherine Cowles
 • Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?

  Waar komt toch de Nederlandse voorliefde voor wijn vandaan?
 • Kruidvat & Etos Shoplog

  Kruidvat & Etos Shoplog
 • UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

  UNIC Naturals Hair Perfume Vanille Gourmande & Coco Monoï

REVIEW| NYC -NEW YORK COLOR- GET IT ALL

REVIEW| NYC -NEW YORK COLOR- GET IT ALL

Stop met zoeken naar de perfecte make-up! Vanaf nu is kiezen verleden tijd, de nieuwe NYC NEW YORK COLOR foundation, lipstick en mascara bieden de ultieme basis voor een look waar iedereen van droomt. De enige optie: GET IT ALL! Ik heb een aantal producten ontvangen en ben er lekker mee aan de slag gegaan.

nyc2Kleuren van links naar rechts: 600 TerrifiCoral, 202 FabFuchsia, 400 ExtraordiBerry.

“De NYC NEW YORK COLOR GET IT ALL Lip Color biedt je lippen alles wat je wenst. De comfortabele crème textuur in combinatie met een long-lasting formule zorgt direct voor een intense kleur op je lippen.”

nyc3
Er zijn in totaal 10 verschillende kleuren verkrijgbaar. De hulzen zien er netjes en toch een tikkeltje “goedkoop” eruit, maar NYC is natuurlijk ook wel echt een leuk betaalbaar merk. De lipsticks brengen makkelijk aan, en hebben een hele mooie pigmentatie. Deze lipsticks zijn romig, drogen de lippen niet uit en blijven ongeveer 4 uur netjes zitten (het ligt er wel een beetje aan wat je eet/drinkt). Vooral 400 ExtraordiBerry blijft lekker lang aanwezig!

nyc9Kleuren van links naar rechts: 600 TerrifiCoral, 202 FabFuchsia, 400 ExtraordiBerry.

nyc4
“Maak kennis met de NYC NEW YORK COLOR GET IT ALL foundation, een compacte stick met alle voordelen waar de huid naar verlangt. Deze handige foundation is tevens ideaal voor een snelle touch up on-the-go en geeft jou zelf de controle over de hoeveelheid dekking. Zo tover je in slechts enkele minuten je look van overdag om naar een stralende party look. Kortom, de nieuwe basis in je make-up routine waarmee je in no time je look aanpast naar wat voor dag je ook hebt gepland.”

nyc5
Mijn eerste foundation in stickvorm, dat is wel even anders dan de gewone vloeibare foundation die ik dagelijks gebruik. Ik dacht dat het enorm wennen zou zijn, maar wat werkt dit makkelijk zeg! Je brengt een paar strepen aan op je gezicht, met de Beautyblender blend ik de foundation mooi met mijn huid. Ik heb zelf de kleur 002 Ivory ontvangen, en dat is gelukkig een goede match! Deze foundation stick is bijzonder omdat het alle goede eigenschappen heeft: matterend, long lasting effect, glow, perfecte dekking. Dit zijn natuurlijk heel veel beloftes, maar worden ze ook waar gemaakt?

nyc8Links zonder & rechts met de NYC GET IT ALL foundation

De dekking van de foundation is medium, maar je kan het opbouwen tot compleet dekkend. Zelf vind ik de medium dekking het mooiste effect geven. Gedurende dag blijft de foundation goed op zijn plek zitten, ik merk alleen niet echt de beloofte glow (daar gebruik ik dan maar een mooie highlighter voor). Ik had trouwens niet verwacht dat een foundation stick zo makkelijk en fijn werkt.

nyc6
“Maak je NYC NEW YORK COLOR GET IT ALL look compleet met de GET IT ALL mascara, een all in one mascara met speciaal 360° effect. Voorzien van een unieke formule met candelilla wax worden de wimpers sneller gekruld, extra verlengd en krijgen dubbel zoveel volume. De mascara is zowel boven als onder gemakkelijk aan te brengen door het smalle borsteltje, loopt niet uit en is tevens geschikt voor gevoelige ogen.”

nyc7
Mascara is voor mij echt een make-up product, wat ik elke dag moet dragen. Het geeft mijn gezicht/ogen gewoon meer dimensie. Ik ben daarom wel altijd erg kritisch. Deze NYC GET IT ALL mascara beloofd ook weer van alles : lengte & dubbel zoveel volume.

nyc10
Mijn wimpers worden door de NYC GET IT ALL mascara mooi gesepareerd, en qua lengte ben ik het helemaal eens met de belofte. Mijn wimpers zijn inderdaad “langer”, alleen mis ik de belofte van dubbel zoveel volume. Mocht je dus opzoek naar een zwarte mascara die voor lengte zorgt dan is deze mascara zeker een aanrader. Zoek je een mascara die voor volume zorgt, dan is dit helaas geen mascara die ik daar voor zou aanraden. Het effect vind ik bij mijzelf wel erg mooi en geslaagd.

De prijzen:

NYC NEW YORK COLOR GET IT ALL Lip Color € 4,49 #100 PINKdigious | #101 ExeptioNUDE | #102 MOCHAmazing | #201 FUCHSIAtastic | #202 FabFUCHSIA | #300 ImpREDssive | #301 WondeREDfull | #302 IncREDible | #400 ExtraordiBERRY | #600 TerrifiCORAL

NYC NEW YORK COLOR GET IT ALL Foundation € 4,99 
#002 Ivory | #102 Natural Beige | #202 Honey Beige | #203 Warm Beige

NYC NEW YORK COLOR GET IT ALL Mascara € 3,99 
#001 Extreme Black

Vooral de lipsticks zijn echt TOP! Maar ook de foundation stick en de mascara zijn prettig om te gebruiken. Hele mooie en vooral betaalbare producten heeft NYC weer uitgebracht. De producten van NYC zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat.

 

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

14 Reacties

 1. Sanne
  april 8, 2016 / 7:11 am

  die lipsticks staan je goed 🙂

 2. april 8, 2016 / 8:00 am

  Nou get it all gaat voor mij niet op haha! Maar ik vind ze zeker leuk!

 3. Nikita
  april 8, 2016 / 8:46 am

  Als swatch leek mij de rechtse lipstick het mooist, maar op je lip foto is de middelste echt prachtig

 4. april 8, 2016 / 12:40 pm

  Ben heel benieuwd naar de lipsticks. Ze zien er mooi uit.

 5. april 8, 2016 / 12:56 pm

  Ik zal niet snel foundation stick kopen, maar als ik hier lees begin ik toch een beetje te twijfelen. Misschien moet ik het een kans geven. 🙂

 6. april 8, 2016 / 6:41 pm

  Ja die lipsticks zijn echt fijn! Ik heb er ook een! En ik ga toch die stick even halen! Super!

 7. Manon
  april 8, 2016 / 6:49 pm

  Bij jou staan de lipsticks vele malen mooier dan bij mij hihi

 8. april 8, 2016 / 9:38 pm

  Ik vind vooral de lipsticks mooi, ze staan je dan ook zoals altijd prachtig!
  X

 9. Manouk
  april 10, 2016 / 10:51 pm

  Ik vind zelf de foundation ook erg fijn, jammer dat er een stuk minder in zit dan lijkt! De inhoud is maar een vierde van de hele verpakking..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge