Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

OLAZ REGENERIST 3-ZONE REINIGINGSSYSTEEM

OLAZ REGENERIST 3-ZONE REINIGINGSSYSTEEM

De producten van Olaz ken ik al jaren, maar ik had nog nooit zelf iets gebruikt. Waarom niet? Geen idee! Omdat ik de laatste tijd wat meer met huidverzorging bezig ben, was mijn nieuwsgierigheid wel enorm gewekt. Eindelijk ben ik wat producten gaan proberen, om te beginnen met het Olaz Regenerist 3-Zone Reinigingssysteem.


“Olaz Regenerist 3-Zone Super Reinigingssysteem exfolieert zachtjes en effectief en bereidt de huid voor op jouw anti-veroudersroutine. Na het eerste gebruik voelt je huid direct schoner en frisser aan. Na een maand ziet de huid er zichtbaar gezonder uit (Getest door 140 vrouwen in de UK gedurende 4 weken).”

Het Olaz Regenerist 3-Zone Reinigingssysteem is een complete set met zelf de batterijen erbij geleverd. Waarom ik daar al gelijk enthousiast over ben? Vaak als ik wat koop kom ik er thuis pas achter dat er nog batterijen in moeten, die ik dan vaak niet in huis heb… Gelukkig kan je met deze set gewoon hup gelijk aan de slag!De reinigingsborstel is heel makkelijk in gebruik, je klikt de borstel er op en je plaatst de twee batterijen…en hij is klaar voor gebruik. Het design van de reinigingsborstel is netjes, maar basic. Er zijn luxere varianten te koop van andere merken, maar vaak betaal je dan ook minstens 5x zoveel qua prijs.


Hoe te gebruiken:
Maak je gezicht en de borstelkop nat met water. Brengde Regenerist Huid Optimaliserende Reiniger (bijgevoegde tube) aan op je hand en masseer over je gezicht. Zet de reinigingsborstel aan en beweeg zachtjes over je gezicht gedurende ongeveer 60 seconden. Vermijd het gebied rond de ogen. Daarna reinig je gezicht (en de reinigingsborstel) met water en ben je klaar voor de rest van je huidverzorgingsroutine.

Zo zie je maar dat je gezicht reinigen helemaal niet zoveel tijd in beslag neemt, met een minuut is je gezicht lekker schoon! Na ongeveer drie maanden is het wel verstandig om de reinigingsborstel te vervangen, deze worden gelukkig ook los verkocht. Ik merk dat mijn huid er beter uitziet en dat ik ook veel minder last heb van die vervelende droogte velletjes.


Ik gebruik het Olaz Regenerist 3-Zone Reinigingssysteem nu al enkele weken, en dit is een hele fijne en vooral betaalbare reinigingsborstel. De bijgeleverde cleanser werkt ook prima, en doet samen met de reinigingsborstel goed zijn werk. Je kan deze reinigingsborstel twee keer per dag gebruiken (ochtend en avond), maar ik kies zelf er voor om het alleen in de avond te gebruiken.

Olaz Regenerist 3-Zone Reinigingssysteem kost €24,49 en is o.a. te koop bij de Kruidvat, Bol.com & Etos.

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge