Nieuwe artikelen:

 • HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS

  HÈRMES ROUGE HÈRMES SATIN LIPSTICK ROSE OASIS
 • NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL

  NIEUW ESCADA SUMMER FESTIVAL
 • MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021

  MIJN MOEDERDAG WISHLIST 2021
 • NIVEA SUN UV GEZICHT

  NIVEA SUN UV GEZICHT
 • WEEKLY DIARY WEEK 17 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 17 2021
 • NIEUW CLARINS SELF TANNERS

  NIEUW CLARINS SELF TANNERS
 • VIE DE SEL FACIAL MUD MASK

  VIE DE SEL FACIAL MUD MASK
 • M.A.C STUDIO RADIANCE FACE AND BODY RADIANT SHEER FOUNDATION

  M.A.C STUDIO RADIANCE FACE AND BODY RADIANT SHEER FOUNDATION
 • WEEKLY DIARY WEEK 16 2021

  WEEKLY DIARY WEEK 16 2021
 • CLAY AND GLOW STRAW-JELLY CLEANSER

  CLAY AND GLOW STRAW-JELLY CLEANSER

OLAZ REGENERIST 3-ZONE REINIGINGSSYSTEEM

OLAZ REGENERIST 3-ZONE REINIGINGSSYSTEEM

De producten van Olaz ken ik al jaren, maar ik had nog nooit zelf iets gebruikt. Waarom niet? Geen idee! Omdat ik de laatste tijd wat meer met huidverzorging bezig ben, was mijn nieuwsgierigheid wel enorm gewekt. Eindelijk ben ik wat producten gaan proberen, om te beginnen met het Olaz Regenerist 3-Zone Reinigingssysteem.


“Olaz Regenerist 3-Zone Super Reinigingssysteem exfolieert zachtjes en effectief en bereidt de huid voor op jouw anti-veroudersroutine. Na het eerste gebruik voelt je huid direct schoner en frisser aan. Na een maand ziet de huid er zichtbaar gezonder uit (Getest door 140 vrouwen in de UK gedurende 4 weken).”

Het Olaz Regenerist 3-Zone Reinigingssysteem is een complete set met zelf de batterijen erbij geleverd. Waarom ik daar al gelijk enthousiast over ben? Vaak als ik wat koop kom ik er thuis pas achter dat er nog batterijen in moeten, die ik dan vaak niet in huis heb… Gelukkig kan je met deze set gewoon hup gelijk aan de slag!De reinigingsborstel is heel makkelijk in gebruik, je klikt de borstel er op en je plaatst de twee batterijen…en hij is klaar voor gebruik. Het design van de reinigingsborstel is netjes, maar basic. Er zijn luxere varianten te koop van andere merken, maar vaak betaal je dan ook minstens 5x zoveel qua prijs.


Hoe te gebruiken:
Maak je gezicht en de borstelkop nat met water. Brengde Regenerist Huid Optimaliserende Reiniger (bijgevoegde tube) aan op je hand en masseer over je gezicht. Zet de reinigingsborstel aan en beweeg zachtjes over je gezicht gedurende ongeveer 60 seconden. Vermijd het gebied rond de ogen. Daarna reinig je gezicht (en de reinigingsborstel) met water en ben je klaar voor de rest van je huidverzorgingsroutine.

Zo zie je maar dat je gezicht reinigen helemaal niet zoveel tijd in beslag neemt, met een minuut is je gezicht lekker schoon! Na ongeveer drie maanden is het wel verstandig om de reinigingsborstel te vervangen, deze worden gelukkig ook los verkocht. Ik merk dat mijn huid er beter uitziet en dat ik ook veel minder last heb van die vervelende droogte velletjes.


Ik gebruik het Olaz Regenerist 3-Zone Reinigingssysteem nu al enkele weken, en dit is een hele fijne en vooral betaalbare reinigingsborstel. De bijgeleverde cleanser werkt ook prima, en doet samen met de reinigingsborstel goed zijn werk. Je kan deze reinigingsborstel twee keer per dag gebruiken (ochtend en avond), maar ik kies zelf er voor om het alleen in de avond te gebruiken.

Olaz Regenerist 3-Zone Reinigingssysteem kost €24,49 en is o.a. te koop bij de Kruidvat, Bol.com & Etos.

post signature
*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg:

4 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
HOME | MUURSTICKERS ZIJN HOT!

Op Pinkit.nl heb ik al vaker geschreven over muurstickers, en daar krijg ik nog dagelijks diverse vragen over. In dit...

Close