Nieuwe artikelen:

 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024

NIEUW | GERMAINE DE CAPUCCINI THE BODY CREAM GNG

NIEUW | GERMAINE DE CAPUCCINI THE BODY CREAM GNG

Op de Beauty Trade Special beurs heb ik een aantal nieuwe merken leren kennen, zoals Germaine de Capuccini. Ik was gelijk verkocht door de mooie luxueuze verpakkingen! Nieuw van Germaine de Capuccini is The Body Cream GNG en die heb ik ontvangen om lekker te testen. Inmiddels ben ik een aantal weken verder en kan ik wat meer vertellen over mijn eerste écht kennismaking….
Germaine de Capuccini The Body Cream GNG

Germaine de Capuccini The Body Cream GNG €153 (inhoud 200ml) exclusief te verkrijgen bij een Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste

“Vanaf 30 jaar beginnen we optimale ceramiden- en lipidenniveaus te verliezen, hierdoor wordt de huid droog en ruw. Dit is een progressieve verslechtering die met het stijgen van de leeftijd alleen maar krachtiger zal worden. De huid heeft nood aan vernieuwing van de textuur, ze moet zich revitaliseren en de beschermende barrière versterken. Hierdoor wordt ze steviger, is ze beter gehydrateerd en zal ze veerkrachtiger en zachter worden Dit kan voortaan allemaal met de The Body Cream GNG van Germaine de Capuccini.” 

Germaine de Capuccini is een beauty/huidverzorgingsmerk uit het luxe segment. De producten zoals The Body Cream GNG  maken door de luxueuze verpakking al gelijk een goede eerste indruk. Het prijskaartje ligt misschien wat hoger, maar als een product écht heel fijn is…dan heb ik dat zeker er voor over (soms mag jezelf wel eens verwennen toch?!).

Germaine de Capuccini The Body Cream GNG

Over Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini werd in 1964 in Spanje gecreëerd door Carmen Vidal en is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal cosmeticamerk. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en een steeds vernieuwende technologie maakt het mogelijk om telkens weer invloedrijke cosmeticaproducten op de markt te brengen. Elke behandeling of elk product wordt onderheven aan hoge kwaliteitsnormen en controles om een evenwicht te vinden tussen schoonheid en welzijn. Bovendien worden de producten enkel verkocht door opgeleide schoonheidsspecialisten. Het luxemerk wordt verdeeld in meer dan 80 landen en dit in de beste spacentra en de meest exclusieve schoonheidsinstituten en vijfsterrenhotels.

The Body Cream GNG is één van de nieuwste Germaine de Capuccini producten en mijn drogere huid kan dit zeker goed gebruiken. Dit jaar word ik 30…dus dat zou dan toch de perfecte match moeten zijn 😉

Germaine de Capuccini The Body Cream GNG
The Body Cream GNG heeft een luchtige textuur en trekt heerlijk snel in de huid. De crème heeft een subtiele geur, ook dit geeft weer een extra luxe gevoel. Net zoals de verpakking met goudkleurige dop en de pot voelt redelijk zwaar aan, het is dus niet een item die je meeneemt voor op vakantie, maar die je laat pronken op je make-up tafel!

Effectiviteitstest *

93% van de proefpersonen merkt een onmiddelijke verbetering van de huidtextuur en 84% voelt zich de hele dag door verkwikt.

Volgende eigenschappen worden na één maand behandeling opgemerkt:

Zachter                                                                      100%

Beter gehydrateerd                                                    97%

Beter gevoed en soepeler                                          95%

Gladder en gelijkmatiger                                            90%

Stralender                                                                  85%

Steviger en krachtiger                                               69%

 

*Gebruikstest uitgevoerd onder 61 vrijwilligers (29 – 68 jaar).

Germaine de Capuccini The Body Cream GNG
Ook al is dit een luxueuze product dat ik heb ontvangen, mijn mening blijft gewoon eerlijk. Ik heb voor mijn lichaam al diverse crèmes gebruikt en dit is toch écht een van de fijnste. The Body Cream GNG heeft niet alleen een heerlijke geur en trekt redelijk snel in de huid, maar de werking (wat natuurlijk het belangrijkste is) doet ook serieus wat voor mijn huid. Mijn huid is gehydrateerd en ziet er een stuk “gezonder” uit en na vele producten gebruikt te hebben…ben ik blij met dit resultaat! Ik gebruik de Germaine de Capuccini The Body Cream GNG na het douchen, per keer breng ik een dun laagje aan zo kan ik lekker lang van deze pot genieten 😉 Mocht jezelf eens willen verwennen met een luxueuze huidverzorgingsproduct dan is dit zeker een aanrader!

Zijn jullie al bekend met de producten van Germaine de Capuccini?

post signature

Volg:

4 Reacties

 1. Tonnia
  mei 28, 2018 / 10:33 am

  dit wil ik wel eens proberen

 2. mei 28, 2018 / 11:12 am

  Oeh, dat ziet er lekker uit zeg! Alleen de verpakking is al heel erg luxe;-) Maar ik moest wel even twee keer kijken naar de prijs. Nee, dit zou ik geen honderddrieenvijftig jaar over hebben voor een lichaamscreme;-) Voor gezichtsverzorging heb ik wel altijd een groot budget, maar dat is gewoon meer omdat de huid van mijn gezicht veel gevoeliger is en ook echt meer ‘nodig heeft’. Maar wel heerlijk hè, dat je zo’n lekker luxe product eens kunt uitproberen. Mmmmmm;-)
  bychristiana onlangs geplaatst…9 Jaar samen met André en eten bij Il Sogno in ZuylsteinMy Profile

 3. chucky1012
  mei 29, 2018 / 6:30 am

  Klinkt goed.
  Maar zou er nooit zoveel geld voor betalen.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge