Nieuwe artikelen:

 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen
 • Lattafa Yara Eau de Parfum

  Lattafa Yara Eau de Parfum
 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

MARR COSMETICS GROW OIL

MARR COSMETICS GROW OIL

Een paar weken geleden heb ik de Grow Oil van MARR Cosmetics ontvangen. Aangezien volle wenkbrauwen nu ontzettend populair zijn, ben ik dit product natuurlijk gaan testen.

MARR Cosmetics Grow Oil €25

“Het beste geheim op beautygebied mag MARR cosmetics eindelijk met jullie delen, weg met alle chemische middeltjes. MARR cosmetics mag met trots de 100% natuurlijke olie voor Full Brows & Long Lashes op de markt brengen. Wij kregen vaak de vraag: hoe krijg ik mijn wimpers en wenkbrauwen voller? Ons nieuwe serum is de oplossing – de juiste combinatie van natuurlijke oliën samengesteld die de haargroei perfect stimuleren! Probeer het en je ziet het resultaat na 6-8 weken!”

Hoe te gebruiken:

 • Maak voor het slapen gaan je ogen goed schoon met de MARR Cosmetics Face pads.
 • Breng de Grow Oil elke avond voor het slapen gaan aan op de wenkbrauwen & wimpers.
 • Reinig in de ochtend je gezicht weer goed met de MARR Cosmetics Face pads.
 • Houdt dit mimimaal 6 tot 8 weken vol voor het beste resultaat.

Over MARR Cosmetics:

Wenkbrauwen en wimpers hebben nog nooit zo in de spotlight gestaan als de laatste jaren, en toch was er nogg een 100% natuurlijk product om ze te verzorgen en te verbeteren. Onderneemster in hart en nieren Marjolein Verhart ging opzoek naar een wonder fabricaat en ontwikkelde zo haar eigen, natuurlijke, wimper-en wenkbrauwproducten onder de naam: MARR Cosmetics. Een beautymerk dat in Nederland 100% natuurlijke, vegan en dierproefvrije producten produceert.

Ik heb MARR Cosmetics zelf ontdekt via Instagram en was eigenlijk vrijwel direct nieuwsgierig. De Grow Oil zit in een roze verpakking, heeft een standaard kammetje en een inhoud van 10ml. Voor het beste resultaat is het belangrijk om de Grow Oil elke avond voor 6-8 weken te gebruiken. Je kamt de Grow Oil binnen enkele seconde door je schone wenkbrauwen en brengt het aan als een soort mascara voor je wimpers. Let er wel op dat je niet te veel aanbrengt, dat is namelijk niet nodig en natuurlijk zonde van het product.

In het setje wat ik heb ontvangen zaten ook twee MARR Cosmetics Face Pad. Deze makeup remover pads zijn los te koop voor €19,95 (inhoud 2 stuks). Het fijne aan dit product is dat de make-up remover pads herbruikbare zijn, je gooit ze namelijk na gebruik gewoon in de was (let op gebruik tijdens het wassen geen wasverzachter). Ik heb meerdere van dit soort herbruikbare wattenschijfjes, maar deze zijn met 12cm ook nog eens lekker groot en behoorlijk zacht!

De ingrediënten:

 • Castor Oil: Castor oil’s high content of ricinoleic acid makes it the perfect oil for accelerating hair growth and repairing damaged hair follicles. Our castor oil is cold-pressed and certified organic to make sure it keeps all its great qualities.
 • Borage Oil: Not only does borage oil contain omega-6 fatty acids that promote hair growth, it also has powerful anti-inflammatory properties. Sourced from the Mediterranean Borage plant, also known as the starflower, this oil is organic and cold-pressed.
 • Vitamin E: Vitamin E is a natural anti-oxidant; it creates a protective barrier to ensure the Marr Grow Oil keeps all its beneficial properties over time.
 • Sunflower Oil: Cold-pressed and organic to ensure highest quality, sunflower oil helps reduce the occurrence of thinning hair.

Vanaf de eerste dag dat ik de Grow Oil binnen heb, ben ik ook gelijk gaan testen. Inmiddels is dat ongeveer alweer 6 weken geleden. Mijn wenkbrauwen zijn al best vol van zichzelf, maar vooral bij de staartjes kon ik wel wat volume gebruiken. Ik merk oprecht verschil en dat terwijl ik toch wel een beetje sceptisch was (geen idee waarom, dat gevoel heeft iedereen wel eens tijdens het testen van producten). Het mooiste resultaat zie ik bij mijn wimpers, deze zien er gezonder en voller uit. En dit effect uit zich weer beter als ik bijvoorbeeld mascara aanbreng.

Ik snap inmiddels dat dit zo’n bestseller is, want ook ik gebruik de Grow Oil en de make-up remover pads dagelijks met veel plezier. De producten van MARR Cosmetics zijn o.a. te koop via MARRCosmetics.com.

*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Maison Margiela Replica By The Fireplace
BE Creative Make Up Midnight Red
Lethal Cosmetics Velvet Dusk Eyeshadow Palette

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge