Nieuwe artikelen:

 • Nieuw | hannah FlairoSun

  Nieuw | hannah FlairoSun
 • Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions

  Book Haul – 10 New Books! Romantic Suspense, Spicy, Why Choose & Special Editions
 • Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum

  Furla Unica & Furla Autentica Eau de Parfum
 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

MARIA MALKI SILKY HEATED EYE MASK REVIEW

MARIA MALKI SILKY HEATED EYE MASK REVIEW

Selfcare is the best care. Ontspannen, genieten en tot rust komen vanuit je eigen huis? Dat kan nu gemakkelijk met de nieuwe Silky Heated Eye Mask van Maria Malki. Dit nieuwe product heb ik ontvangen om te testen, maar had ik zelf ook al in mijn winkelmandje liggen…super leuk dus! Ik had namelijk gelezen dat de Silky Heated Eye Mask ook fijn is om te gebruiken bij o.a. migraine én dat wilde ik maar al te graag uitproberen.

Silky Heated Eye Mask €49.95 en is koop bij MariaMalki.com

“Een product dat niet alleen maar geschikt is voor de beauty liefhebber om haar fantastische verzorgende werking (zo helpt het gebruik van het masker tegen donkere kringen/wallen en vertraagt het het proces van fijne lijntjes) maar is het ook een relax must have. Zo helpt het masker om te ontspannen na een lange (digitale) dag, bij klachten zoals migraine, hoofdpijn & droge ogen (Warmte stimuleert de zenuwuiteinden die de pijnsignalen van dat gebied naar de hersenen kunnen blokkeren en verhoogt ook de bloedtoevoer naar het hoofdpijn gebied en ontspant spieren. Kou vernauwt dan weer de bloedvaten, wat mogelijk een verminderde stroomafwaartse bloedstroom veroorzaakt en de hoofdpijn vermindert.) en is de combinatie van warmte en lavendel tevens goddelijk voor een (schoonheids) slaapje.”

De Silky Heated Eye Mask set bevat de volgende producten:

 • Elektrisch bedienbaar warmte masker (aan te sluiten via usb en regulier via stopcontact )
 • Coolpack voor in het oogmasker
 • Lavendel kruiden masker
 • Luxe magnetische doos (verpakking)

Omdat ik al jaren last heb van migraine probeer ik ook regelmatig producten uit die helpen bij het verminderen van de pijn. Daarnaast heb ik snel last van droge ogen, dit komt o.a. door dat ik soms uren achter een beeldscherm zit van mijn laptop en/of mobiel. En wallen/donkere kringen tja daar heb ik net zoals iedereen ook wel eens last van. Deze set van Maria Malki klinkt dus alleen al geweldig als het hier allemaal tegen werkt en zorgt voor verlichting van de pijn.

Het oogmasker is van faux zijde, is vegan en dierproefvrij (zoals alle producten van Maria Malki). Ik heb zelf een zacht roze variant ontvangen, maar het oogmasker is ook in het zwart verkrijgbaar.

Het Silky Heated Eye Mask heeft de volgende drie functies:

 1. Warmte: Het masker heeft een verwarmbare optie. Deze optie is geheel naar eigen wens in te stellen door diverse timing en warmte instellingen zodat je zelf kan bepalen hoe lang het masker verwarmt moet worden en de temperatuur naar wens kan worden ingesteld.
 2. Cooling: Het masker heeft ook een verkoelende optie door de inbegrepen coolpack die men in de koelkast kan leggen en daarna in het masker kan stoppen.
 3. Kruiden: Ten slotte is het silky eye mask ook van een heerlijk lavendel kruidenmasker voorzien. Deze zorgt ervoor dat je, met name wanneer je de warmte functie gebruikt, ook meteen kunt genieten van een subtiele lavendelgeur die helpt om extra te ontspannen.

Ik heb dus het cooling masker standaard in onze koelkast liggen, deze gebruik ik o.a. tijdens een migraine aanval of als ik last heb van vermoeide ogen. Het kruiden masker ruikt naar lavendel en is heerlijk om te gebruiken voor het slapen gaan. De derde functie is de verwarmbare optie, dit gebruik ik inmiddels bijna dagelijks. Het instellen is vrij eenvoudig je kiest via een kastje zelf de warmte en hoelang je het oogmasker aan wilt hebben. Daarna ga je lekker ontspannen liggen en genieten!

Ik had deze set gedeeld via Instastories en ik heb heel veel reacties gekregen van volgers die ook graag willen weten of dit product helpt tegen migraine. Laat ik eerst beginnen met het feit dat elke migraine aanval anders is. Als ik een migraine aanval aan voel komen dan ga ik al rustiger aandoen, pak ik een pijnstiller en ga ik plat met het Silky Heated Eye Mask. Soms kies ik dan de verkoelende of juist het verwarmende masker. Als ik op tijd ben met dit ritueel heb ik de kans dat de migraine aanval voor 100% verdwijnt. Heb ik een zwaardere aanval? Dan helpt niks meer voor 100% zelfs geen pijnstillers. Het Maria Malki Sliky Heated Eye Mask zorgt dan wel écht voor verlichting en dat is bij zo’n zwaardere migraine aanval al heel erg fijn.

Maar ook voor de vermoeide en/of droge ogen, wallen, of juist als hulpmiddel om te ontspannen is het Maria Malki Silky Heated Eye Mask wat mij betreft zeker een aanrader. Het is een hele mooie set en dat maakt het ook geschikt om bijvoorbeeld iemand cadeau te doen.

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Misschien ook interessant om te lezen:
Tip Flamingo Scheermesjes
Gucci Beauty Natural Finish Fluid Foundation
M.A.C Glow Play blush review

Volg:

1 Reactie

 1. maart 19, 2021 / 10:15 am

  Oeh nee, ik denk niet dat dit iets voor me is. De combinatie van warmte en geur op mijn ogen trekt me niet. Ik heb zelf (gelukkig) nooit last van migraine. Wel af en toe van hoofdpijn, net zoals elk mens waarschijnlijk, maar ook dan kan ik me niet voorstellen dat ik zoiets op mijn ogen zou willen hebben.
  bychristiana onlangs geplaatst…Collistar Sublime melting cream en nog twee body favorieten!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge