Nieuwe artikelen:

 • Beauty Pillow Luxury Silk Mask

  Beauty Pillow Luxury Silk Mask
 • nuxe super serum [10] anti-ageing

  nuxe super serum [10] anti-ageing
 • KAYALI VANILLA | 28 EAU DE PARFUM REVIEW

  KAYALI VANILLA | 28 EAU DE PARFUM REVIEW
 • 3X ORLY BREATHABLE 1-STEP MANICURE SWATCHES

  3X ORLY BREATHABLE 1-STEP MANICURE SWATCHES
 • THE BODY SHOP COOL DAISY & FRESH RASPBERRY

  THE BODY SHOP COOL DAISY & FRESH RASPBERRY
 • HOUSE OF GISADA DONNA & UOMO

  HOUSE OF GISADA DONNA & UOMO
 • ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI

  ZO HOUD JE JE SIERADEN VOOR ALTIJD MOOI
 • M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION

  M.A.C STUDIO FIX TECH CREAM-TO-POWDER FOUNDATION
 • MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN

  MIJN TIPS OM BETER TE SLAPEN
 • SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

  SWATCHES PINK GELLAC RUBBER BASE COVER

#LOVEIT | MUGLER ALIEN EDP 30ML

#LOVEIT | MUGLER ALIEN EDP 30ML

Als je aan mij zou vragen wat mijn favoriete merk qua parfum is, dan is dat absoluut Mugler. Al vanaf mijn 15e/16e koop ik regelmatig Angel (of laat ik de flacon opnieuw vullen), maar er zijn inmiddels nog meer varianten aan mijn Mugler verzameling toegevoegd. Mijn nieuwste aanwinst is Alien, ook een ontzettend populaire parfum van Mugler. Ik heb Alien al eerder gehad, maar mijn flacon is door het verschuiven van een kast in heel veel stukjes gevallen, dat deed een beetje pijn!
Alien Mugler Notino

Alien Mugler EdP 30ml €49 o.a. verkrijgbaar bij Notino.nl

Wat maakt Mugler nou zó bijzonder? Ik ben al jaren een fan van dit merk vanwege de ontzettend goede kwaliteit. Als je een parfum van Mugler gebruikt of dat nou Angel, Alien of Aura is, met een klein beetje sprayen kan je gewoon al uren genieten. De parfums van Mugler zijn aanwezig, daar moet je van houden…en dat doe ik zeker! Niet alleen de kwaliteit is onwijs goed, maar de flacons zijn ook stuk voor stuk kunstwerkjes. Kijk maar naar de flacon van Alien, dit ziet er toch al gaaf uit? Ja, ik kan hier gewoon oprecht héél enthousiast van worden.

Mugler Alien heeft een oriëntaalse, houtachtige geursoort en is gewoon uniek. Als ik Alien “draag” herkennen andere mensen dit vaak gelijk, dat effect heb ik ook bij Angel. Omdat deze parfums redelijk aanwezig zijn, is het écht voldoende om maar 1 á 2 keer te sprayen. Zo geniet je langer van je parfum en krijgen de mensen om je heen geen hoofdpijn 😉


Topnoten: Jasmijn
Hartnoten: Kasjmier Hout
Basisnoten: Amber

Mugler heeft van de originele parfums ook limited editions zoals Mugler Alien Flora Futura (hier heb ik een tijdje terug nog een artikel over geschreven). De flacon en naam lijkt wel op de orginele Alien, maar deze geur is meer luchtig en bloemig. Mocht je Alien net wat te “zwaar” vinden dan is dat misschien een betere optie voor jou of voor een geliefde (een Mugler parfum onder de kerstboom doet het altijd goed haha).

Zoals jullie het vast wel kunnen merken, ben ik ontzettend blij dat ik Alien weer aan mijn collectie kan toevoegen. Tijdens de verhuizing naar Hengelo en het verschuiven van een kast is de vorige flacon (die net drie dagen oud was…) kapot gevallen. Dat was even een pijnlijk momentje en ik heb er ook flink van gebaald. Nu zijn we inmiddels 5,5 jaar verder en heb ik eindelijk een nieuwe flacon. Waarom het zolang heeft moeten duren? Ik wilde eerst andere parfums opmaken, mijn collectie was/is nog al groot…en soms moet je gewoon een beetje streng voor jezelf zijn. Maar nu kan ik er weer heerlijk van genieten en dat ga ik de komende maanden zeker doen!

Wat is jullie favoriete Mugler parfum?

post signature

Volg:

6 Reacties

 1. Tonnia
  december 21, 2018 / 11:50 am

  mooi deze ken ik nog niet

 2. december 21, 2018 / 5:06 pm

  Je kamer heeft dan wel heel heftig geroken! Ik heb ooit het parfum Angel or Demon (of iets in die trant ) van dit merk gehad
  Tessa onlangs geplaatst…Mijn make up must basicsMy Profile

 3. chucky1012
  december 22, 2018 / 12:45 am

  Jeetje wat erg dat er zo een prachtige flacon gevallen was…
  Dit is een prachtige nieuwe set.
  True star was ook zo mooi…
  Daar heb ik een mini flacon van….

  Xoxo

 4. december 24, 2018 / 1:39 pm

  He, wat zonde dat je flacon aan diggelen gevallen is! Ik heb het (gelukkig) nog nooit met een parfum gehad, maar wel al een paar keer met een blusher! Balen is dat. Ik ken de geuren van Thierry Mugler zelf niet zo goed. Mijn kapster rook een keer heel lekker en toen ik haar vroeg wat ze droeg, bleek dat dus ook Alien te zijn. Maar ik weet niet hoe de geuren op mijn huid ruiken.
  bychristiana onlangs geplaatst…Ons weekend in ParijsMy Profile

 5. Lisanne
  december 25, 2018 / 9:14 am

  Dit is ook absoluut mijn favoriete geur voor de avonden! Voor overdag vind ik hem een beetje heftig. En wat balen dat je flacon is gevallen! Fijne feestdagen! 🎄❤

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
Read previous post:
PERSONAL | LAST VAN EEN ONRUSTIG GEVOEL

Eigenlijk zegt de titel al wat er aan de hand is, maar sinds enkele weken of eigenlijk maanden heb ik...

Close