Nieuwe artikelen:

 • Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 

  Ga jij deze zomer ook weer genieten in Spanje? 
 • Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials

  Mijn nieuwe sieraden van TOV Essentials
 • Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen

  Geniet onbezorgd van het leven met de juiste verzekeringen
 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

Goodiebox Adventskalender 2021

Goodiebox Adventskalender 2021

Persbericht – Elk jaar kampen vrouwen met gevoelens van stress tijdens de kerstperiode en worstelen ze met de druk om niet te kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen van familie en vrienden. Met de lancering van de adventskalender van dit jaar wil Goodiebox vrouwen inspireren om deze druk weg te nemen en Kerstmis echt als een feest te laten voelen. De 24 verwenproducten van verschillende beautymerken in de adventskalender helpen vrouwen herinneren om tijdens de kerstperiode zichzelf voorop te stellen en me-time te claimen.

Over enkele weken staat de december feestmaand voor de deur en terwijl in de etalages de vrolijke kerstsfeer al ruim vóór 5 december te voelen is, kampen veel vrouwen rond deze tijd met schuldgevoelens. Volgens een onderzoek van YouGov ervaart een groot deel tijdens de kerstperiode gevoelens van stress en spanning.

Terugkerende vragen als “Waarom heb je niet …”, “Wanneer wil je …”, “Zou je niet …” komen tijdens de kerstdagen weer boven en daardoor vergeten we ons eigen welzijn en wat goed voor ons is. De oplossing voor dit probleem is het uitgangspunt geworden van de nieuwe en gewaagde adventskalender campagne gelanceerd door Goodiebox: Make Christmas feel like a holiday.

De Goodiebox Adventskalender 2021 is vanaf heden verkrijgbaar voor €99,95. De kalender is niet alleen een origineel cadeau voor jezelf, maar kan er ook een zijn voor je dierbaren. Vanwege de beperkte voorraad is de adventskalender verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

‘Alles wat we bij Goodiebox doen is gericht op goed voor jezelf zorgen en te kiezen voor wat jou gelukkig maakt. Met onze adventskalender willen we vrouwen herinneren dat ze zichzelf ook mogen verwennen en me-time op de agenda mogen zetten. Zelfs tijdens de 24 meest stressvolle dagen van het jaar – zodat kerst echt weer aanvoelt als een feestje en welverdiende vrije tijd. We willen het stigma van de ‘all-time-perfect-wonder woman that always does everything perfectly’ afschaffen’, zegt Mieke Jansen, Country Manager Benelux.

Aftellen naar Kerstmis met de Goodiebox Adventskalender 2021

In samenwerking met toffe merken zoals Avant Skincare, NailsINC, Starskin, Ecooking en Sandstone, wordt de Goodiebox Adventskalender 2021 gelanceerd met 24 verwenproducten die absoluut het wachten waard zijn.

De adventskalender helpt vrouwen door de uitdagende pre-kerstperiode heen en herinnert hen eraan om tijdens deze tijd wat gas terug te nemen en er ook van te genieten door zichzelf te verwennen met hoogwaardige beauty- en verzorgingsproducten. De adventskalender is gemaakt van herbruikbaar materiaal en het handige stapelbare design zorgt ervoor dat de kalender ook na kerst herbruikbaar is als bewaarbox.

De Goodiebox Adventskalender 2021 is vanaf heden verkrijgbaar voor €99,95. De kalender is niet alleen een origineel cadeau voor jezelf, maar kan er ook een zijn voor je dierbaren. Vanwege de beperkte voorraad is de adventskalender verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de inhoud van de Goodiebox Adventskalender 2021? Vanaf 1 december ga ik op Instagram (stories) beginnen met het dagelijks uitpakken van een vakje.

Lees ook: In The Mix Collistar Impeccable lijn

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge