Nieuwe artikelen:

 • Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten

  Huda Beauty lanceert twee nieuwe producten
 • Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben

  Date of avondje uit? Dit parfum moet je hebben
 • Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos

  Beauty | e.l.f. verkrijgbaar bij Etos
 • Nieuwe producten van Kylie Cosmetics

  Nieuwe producten van Kylie Cosmetics
 • Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids

  Waarom sneakers de beste schoenen zijn voor kids
 • Home | Nieuw Trudon Versailles

  Home | Nieuw Trudon Versailles
 • Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken

  Tip : Amazon heeft 30% korting op veel Engelstalige boeken
 • Diverse haartrends van dit moment 2024

  Diverse haartrends van dit moment 2024
 • Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!

  Beginnen met botox? Dit zijn 4 tips!
 • Nieuw | Kate Spade Bloom

  Nieuw | Kate Spade Bloom

GIORDANI GOLD LIPPOTLODEN

GIORDANI GOLD LIPPOTLODEN

Een lippotlood gebruik ik pas echt sinds een aantal maanden, omdat de meeste lipsticks dan net wat langer en beter blijven zitten. Sinds de Kylie Jenner rage zijn lippotloden volgens mij helemaal hot om te gebruiken. Giordani Gold (het luxere zusje van Oriflame) heeft 5 nieuwe kleuren in het assortiment gekregen en die heb ik de afgelopen weken flink getest.

 photo oriflame2_zpskqd3pf50.pngDe verpakking is weer helemaal afgestemd op de lijn zoals ook de lipsticks en de foundation, namelijk zwart met gouden details. Ook op de lippotloden zelf zie je dit thema terug komen. Ook zie je een kleur detail er op die geeft aan om welke kleur het gaat. Persoonlijk vind ik de kleuren goed overkomen. Soms zie je wel eens een kleur op een verpakking die totaal er niet op lijkt, maar dat is nu niet het geval. Zo op het eerste gezicht zien de lippotloden er al goed en netjes eruit.

Wat zegt Oriflame Giordani Gold over deze producten:
“Oriflame Giordani Gold Lip Pencil is een luxe, crèmige lippotlood dat een hydraterend aminozuur bevat. Het zijdezachte potlood laat zich eenvoudig en vloeiend aanbrengen, voor een comfortabel en langhoudend kleurresultaat. Met het handige lipkwastje aan het uiteinde kan een bijpassende lipstick perfect worden aangebracht. Verkrijgbaar in de kleuren Nude, Coral, Rose, Pink en Red.”

 photo oriflame3_zpshg57dvfg.pngOok de swatches zien er goed uit en ik kon zonder moeite deze lijntjes zetten ze brengen dus niet stroef aan op mijn huid, maar hoe zal dat zijn op mijn lippen?

 photo oriflame4_zpsx4sm7zwm.pngNog een detail aan de achterkant van een lippotlood zit een kwastje, maar deze vind ik zelf te hard en onprettig om te gebruiken. Leuk dat het erbij zit, maar het had in mijn ogen niet gehoeven.

 photo oriflame5_zpse0hrtcnm.png

 photo oriflame6_zpso7pm3se8.png

 photo oriflame7_zpsfe9cos5o.png

 photo oriflame8_zpso643up7b.png* Dit is de kleur Pink helaas heb ik de originele foto niet meer om het goed te wijzigen. 

 photo oriflam10_zpsp0okjath.png
Zoals je ziet zijn de kleuren goed zichtbaar op mijn lippen, mijn twee favorieten zijn vooral Pink & red. Eigenlijk hebben ze allemaal wel iets mooi’s! De kleuren zijn allemaal goed aan te brengen en blijven ook lang zitten ( de rode overleefd zelfs meerdere glazen drinken haha). Je kan alleen een lippotlood gebruiken voor de kleur, maar je kan er ook een lipgloss er over heen dragen (zoals een doorzichtige zodat de kleur ook een mooie glans krijg). Natuurlijk kan je ook een lippotlood als basis gebruiken voor je lipstick het beste resultaat krijg je door de kleur van een lippotlood en lipstick op elkaar af te stemmen (of juist niet voor een gewaagder effect).

De Oriflame Giordani Gold Lip Pencils kosten €14,- per stuk  en zijn hier te bestellen. TIP: Op dit moment zijn de Oriflame Giordani Gold Lip Pencils in de aanbieding voor €9,99,- (ik weet niet tot wanneer deze aanbieding precies is) . De producten van Oriflame zijn naast dat ze online te bestellen op www.oriflame.nl ook verkrijgbaar bij Oriflame Adviseuses in de buurt of via een Oriflame webshop.

Ben jij bekend met de lippotloden van Giordani Gold? Welke kleur vind jij het mooiste?

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf voor een eerlijke review.

Volg:

17 Reacties

 1. mei 14, 2015 / 4:32 pm

  De swatches zijn echt prachtig, complimenten! Zelf heb ik niet echt iets met lippotloden. Ze zijn mooi, maar het voelt zo stroef aan!

  • Bianca
   Auteur
   mei 19, 2015 / 10:18 pm

   Dankjewel x

 2. mei 14, 2015 / 5:11 pm

  Lippotloden gebruik ik nog steeds te weinig, maar als ik ze gebruik, dan inderdaad als liner onder lipstick. Deze zien er goed uit trouwens!

 3. Mandy
  mei 14, 2015 / 5:15 pm

  je fotos zijn echt mooi vint vooral de rooie kleur mooi bij je staan

  • Bianca
   Auteur
   mei 19, 2015 / 10:18 pm

   Thanks 🙂

 4. mei 14, 2015 / 6:20 pm

  Ze zien er heel erg goed uit, zo op je lippen…Ik gebruik echt altijd een lippotlood bij mijn lipstick….Red vind ik zelf wel de meest sprekende kleur, die je hebt laten zien….

 5. mei 14, 2015 / 6:32 pm

  Mooie kleurtjes, alleen dat het kwastje niet fijn werkt 🙂
  X

 6. mei 14, 2015 / 11:18 pm

  vooral rose vind ik erg mooi ♥ jammer dat de kwastjes te hard zijn xx liefs

 7. mei 14, 2015 / 11:38 pm

  De Nude is schitterend, maar ook Red staat je weer prachtig! Ik houd van lippotloden, moet die krengen er weer eens bij gaan pakken, omdat je hiermee ook dat ombre effect kan creëren! Oh, trouwens, ik gebruik bijna dagelijks een nude pencil en die van mij is bijna op.. dit is een goed excuus om een nieuwe aan te schaffen! Fijn van de longer lasting trouwens!

 8. Manon
  mei 15, 2015 / 4:17 pm

  Ik vind ze er goed uitzien!

 9. Sonja
  mei 15, 2015 / 7:10 pm

  Ik kreeg er twee en net de kleuren die nog niet had! Helemaal blij mee en indanks dat ze iets minder romig zijn dan andere lippotloden gebruik ik de nude kleur heel vaak!

 10. mei 15, 2015 / 8:41 pm

  Wauw wat een mooie kleuren! Toch ben ik bang dat ik een lippotlood niet zal gebruiken en bespaar ik liever het geld hihi

 11. mei 16, 2015 / 7:11 am

  Mooie en zeer goed gepigmenteerde kleuren!
  Het staat je goed 😉

  • Bianca
   Auteur
   mei 19, 2015 / 10:19 pm

   Dankjewel x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge