Nieuwe artikelen:

 • YVRA 07 L’Essence de L’Excellence

  YVRA 07 L’Essence de L’Excellence
 • Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!

  Notino Beauty Haul Unboxing ???? 5 nieuwe parfums!
 • Pinky Promise by Rebecca Rennick

  Pinky Promise by Rebecca Rennick
 • Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️

  Spicy Book Haul – 10+ New Books ????️
 • 5 basistips voor het trainen van je hond

  5 basistips voor het trainen van je hond
 • Action Haul Shoplog Juni 2024

  Action Haul Shoplog Juni 2024
 • Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush

  Nieuw | Huda Beauty Blush Filter Liquid Blush
 • Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024

  Mijn favoriete beauty producten van dit moment – mei 2024
 • Kneipp Foot Care is vernieuwd!

  Kneipp Foot Care is vernieuwd!
 • Tips en tricks bij online winkelen

  Tips en tricks bij online winkelen

EVENT | BEAUTY KITCHEN – NATUURLIJKE BEAUTY PRODUCTEN

EVENT | BEAUTY KITCHEN – NATUURLIJKE BEAUTY PRODUCTEN

Door Sonja – Donderdag 1 september j.l. was het dan zover. Ik mocht namens Pinkit.nl naar het event van Beauty Kitchen. Dit werd gehouden in Amsterdam op de prachtige locatie van meneer Nieges. In dit verslag vertel ik wat meer over het merk zelf en natuurlijk over het mooie event!

Quote: I may not be perfect but at least i’m not fake | Jo-Anne Chidley

Ik vertrok rond de klok van 11.00 uur vanuit mijn woonplaats Gemert naar Amsterdam. Wij hadden vooraf aan dit event nog een uitnodiging open staan bij Q42. Hierover vertel ik een andere keer meer. Na dit gesprek zijn we nog even Amsterdam zelf in gegaan en een stukje gewandeld. Om kwart over 4 ben ik naar het station gegaan waar we Lonneke zijn gaan opwachten, zodat ik met haar mee kon lopen naar Meneer Nieges. Het was even lastig om elkaar te vinden, maar na een telefoontje en buiten staan zwaaien, werd ik opgemerkt en konden we elkaar eindelijk eens live ontmoeten.

beautykitchen1

Om 17.00 uur, volgens mij was dat ook echt klokslag… kwamen Lonneke en mijzelf bij Meneer Nieges aan. We werden erg lief onthaald door enkele dames en binnen zaten al enkele dames geduldig te wachten. Een paar nieuwe gezichten voor mij, maar ook oude bekenden! De sfeer was heel relaxed en na een welkomstdrankje (met munt, limoen en volgens mij gember erin… nee geen alcohol) begon de presentatie.

We werden welkom geheten door niemand minder dan Jo-Anne Chidley. De oprichtster van Beauty Kitchen, welke als doel heeft om geen enkele compromis te sluiten en 100% natuurlijke, 100% effectief en 100% betaalbaar te zijn. Ook enkele andere medewerkers van Beauty Kitchen Glasgow waren aanwezig. En zodra Jo-Anne begon te praten (Schots) voelde ik een ‘ik ben thuis’ kriebel in mijn buik. Oh wat is dit toch een heerlijke taal, vooral klank. Ik bleef maar met een big smile naar haar kijken en vooral luisteren.
beautykitchen2
Ze hebben ontzettende leuke designs gemaakt voor de presentatie en deze zijn ook terug te vinden op de website van Beauty Kitchen. Jo-Anne ging daarna een kleine presentatie in de primitieve keuken geven. Ze liet ons zien hoe we in enkele simpele stappen een eigen lipbalm konden maken.

beautykitchen3
Wat een heerlijke vrouw, ze kan heerlijk praten over haar producten en je merkt dat hier passie in zit. Ondanks dat blijft ze heel gewoontjes en plakt ze de stickertjes op de doosjes en lacht dat dit niet altijd perfect gaat. Na de presentatie mochten wij naar buiten waar een kleine Beauty Kitchen was ingericht waar we allemaal leuke dingen konden doen.

Een grabbelkist, waar allemaal producten van Beauty Kitchen in lagen en we (ja toch wel met de ogen dicht, maar ook een beetje gericht, want een badbomb daar had ik zelf niks aan) iets mochten grabbelen!
beautykitchen4

In mijn handen een heerlijk stukje zeep LOVE ME: Patchouli, Honing en Haver zit hierin verwerkt. Natuurlijk moest ik ook even een mooi plaatje maken van de heerlijke producten die daar stonden opgesteld. En Lonneke maakte daar weer een foto van…

beautykitchen5
beautykitchen6

Je zou bijna alles in je auto willen laden, wat ziet dit er leuk uit. Ik kreeg er het oude jampotjes gevoel bij van oma, waar ze de vers gekookte jam in maakte. Dan mocht je nadat ze klaar waren ze in de kelder neer gaan zetten en dan waande je jezelf in een mini winkeltje! We mochten er ook nog onze eigen 60 seconden manicure scrub maken! Dit is zelfs bekroond met een award dit jaar. Op een fiets en trappen maar… zodat de blender alle ingrediënten heerlijk door elkaar kan husselen!
beautykitchen7
Wat leuk dat Lonneke van mij wat actief foto’s maakte! Ik zeg je eerlijk ik heb de meest normale er nog uit weten te plukken. Ik ging helemaal los 😉

Daarna heb ik nog een potje Body Polish mogen maken. Je kon uit diverse ingrediënten kiezen. Ik maakte een keuze van Seaweed omdat ik al een rijpere huid heb. Ik voegde daar Britse suiker aan toe voor het scrub effect en dat moest ik eerst even lekker schudden. Daarna mocht pas de olie toegevoegd worden. De keuze was niet zo moeilijk en ook daarvan koos in een Anti Age en tevens geschikt voor de gevoelige huidjes.

beautykitchen8
Dit schijnt ook zo in de winkels te staan! Erg leuk! Al was dit dan een mini uitvoering! Na al dit leuks werden we ook nog eens verrast op een heerlijk hapje! Wauw… wat sjiek!

beautykitchen9
Ik durfde niet zo te eten als ik thuis doe, je houd je tegenover de andere dames toch wat in en heb een klein bordje vol gepakt. Het liefst had ik alle garnalen verorberd, wat waren die lekker! Gelukkig kwamen ze ook nog met en toetje na langs en dat liet ik mij goed smaken.

Aan tafel met andere bloggers, gesprekjes, uitwisselen en keuvelen, werd het langzaam aan tijd om naar huis te keren. Ik heb erg genoten van dit event en was ook bij om dit een keer mee te mogen maken. Ik wil Bianca dan ook hartelijk bedanken voor deze kans en zeer zeker ook het pr-bureau voor de geweldige organisatie!

Ik werd opgehaald door mijn man en zoontje. Dus bleef wachten tot ze mij zouden oppikken. De andere dames liepen naar het station of gingen met eigen vervoer naar huis. We kregen ook nog een prachtige goody-bag mee en wauw wat daar allemaal in zat… wil je het zien? Ik heb een animatie gemaakt!

Goodybag

Liefs Sonja

PS wil je nog iets winnen? Steun dan deze actie!

beautykitchen11

 

Volg:

18 Reacties

 1. september 5, 2016 / 2:24 pm

  Ik kon helaas niet, maar het leek me zo’n leuk event! En het merk spreekt me ook héél erg aan 🙂

  • september 6, 2016 / 7:30 am

   Oh wat jammer! Ja zeker omdat het ook zo lekker puur is!

 2. september 5, 2016 / 5:33 pm

  Ik vond het super leuk je te ontmoeten Sonja! Mooi verslag heb je geschreven. En wat sta je geweldig op de foto’s

  • september 5, 2016 / 7:36 pm

   Ooooh lief? Ja die heeft Lonneke weer perfect genomen!

 3. Tonnia
  september 5, 2016 / 7:42 pm

  wat een leuk merk ziet er goed uit allemaal

  • september 6, 2016 / 7:28 am

   Dit word een nieuwe hit hoop ik. Het ruikt ook heerlijk, puur natuur!

 4. Maaike
  september 5, 2016 / 7:58 pm

  Wat leuk dat je allemaal dingen zelf mocht maken!

  • september 6, 2016 / 7:27 am

   Ik vond de sfeer echt geweldig, wat zijn mensen uit Glasgow ook gastvrij.

  • september 6, 2016 / 7:26 am

   Ja de producten ga ik nog uitproberen. Komt nog een review van!

 5. september 5, 2016 / 8:50 pm

  Wat een leuk verslag, de lol spat ervan af. En die foto’s zijn geweldig! (God, ik was die garnalen helemaal vergeten, ik wil terug voor meer!)

  • september 6, 2016 / 7:24 am

   Ze waren heerlijk, de garnalen. Het was ook een ontspannen sfeertje! We want more!

 6. september 6, 2016 / 7:02 am

  Zo een leuk verslag en prachtige foto’s!
  Fijn om Sonja eens op zo een geweldig event te zien 😉

  Xoxo

  • september 6, 2016 / 7:25 am

   Dank je wel! En ook een ‘duim omhoog’ voor Lonneke!

 7. september 6, 2016 / 9:05 am

  Ziet er echt super leuk uit! Ik had deze uitnodiging ook gekregen maar ik was nog op vakantie, leuk om deze manier even de sfeer te proeven. Had je graag weer gezien op een event 🙂 Volgende keer beter, liefs x

 8. september 10, 2016 / 7:05 pm

  Wat een mooie producten! En leuke foto’s Son 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge