CHANEL BRONZE UNIVERSEL – SOLEIL TAN DE CHANEL

CHANEL BRONZE UNIVERSEL – SOLEIL TAN DE CHANEL

Chanel Bronze Universel – Soleil Tan de Chanel is één van de bekendste producten en misschien ook wel dé bekendste bronzer ever. Vanwege het zomerse weer ben ik momenteel ook in een bronzer fase en natuurlijk kan dit product van Chanel dan ook niet in mijn collectie ontbreken.

Chanel Bronze Universel Soleil Tan de Chanel €41 (inhoud 30 gram) o.a. te koop bij Chanel, Ici Paris XL & Douglas

“Een extreem zachte gelcrème voor een fluweelzachte finish. Breng, voor een natuurlijke zonnige teint, deze crème voor of na uw gebruikelijke Chanel foundation aan.”

In een Weekly Diary heb ik laten zien dat ik de Chanel Tan de Chanel had gekocht en ik kreeg meerdere reacties of ik dit product wilde reviewen. Tuurlijk wil ik dat! Dat is ook één van de redenen dat ik deze mega populaire bronzer heb gekocht.

Chanel Bronze Universel – Soliel Tan de Chanel zit in een prachtige, luxueuze verpakking. Het is een warme bronzer met een oranje ondertoon en cream-gel textuur. Ik verbaas mij trouwens over de inhoud, want met 30ml kan je mega lang vooruit en de prijs vind ik voor Chanel begrippen ook mee vallen.

De cream bronzer lijkt in de verpakking wat harder, maar eenmaal in aanraking met de huid “smelt” de bronzer en krijg je een heel mooi effect. Ik breng Chanel Bronze Universel – Soliel Tan de Chanel het liefste aan met een duo fibre kwast of een vochtige make-up spons.

Chanel Bronze Universel – Soliel Tan de Chanel blend makkelijk en mooi met de huid en is qua intensiteit goed op te bouwen. Vergeet niet om deze cream bronzer ook goed te blenden bij je hals, zodat alles net wat mooier overloopt.

Ik ben van iemand die nooit bronzer gebruikt, naar i love bronzer gegaan! En ik snap alle hype rondom Chanel Bronze Universel – Soliel Tan de Chanel, al denk ik wel dat niet iedereen een warme bronzer met een oranje ondertoon zal staan. Mocht je twijfelen? Ga dan naar een Chanel counter (of luxe parfumerie) en laat de cream bronzer bij je aanbrengen 😉

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is handtek2_zps05359d6b.png

Misschien ook interessant om te lezen:
Pixi Eye Reflection Shadow Palette- Natural Beauty
Chanel Les Beiges Water-Fresh Tint
Laura Mercier Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick

Volg:

9 Reacties

 1. juni 10, 2019 / 12:18 pm

  Oh wauw, deze bronzer staat echt al heel lang bovenaan mijn wishlist. Ik vind hem zo super mooi! De formule klinkt ook echt heel fijn, dat hij echt op de huid smelt. En ik vind het resultaat ook echt heel erg mooi staan bij je, heel natuurlijk! Ik denk wel dat de kleur voor mij misschien aan de warme kant is, maar daar verzin ik dan wel een oplossing voor. Deze ga ik echt proberen!
  Nicole onlangs geplaatst…Lush Harajuku Strawberries & Cream Bath BombMy Profile

 2. monique
  juni 10, 2019 / 12:22 pm

  Ik heb hem van de week al gelijk meegenomen met de Chanel Les Beiges water
  Foundation. Even wennen met opbrengen maar ik ben fan!!!! Nog even zoeken welke kwast het fijnst is.

 3. Jouvence.nl
  juni 10, 2019 / 6:34 pm

  Wat een mooie bronzer, ik was bang dat hij door de cream-gel textuur heel hard zou overkomen op het gezicht.

 4. chucky1012
  juni 10, 2019 / 9:33 pm

  Wauw….
  Dit staat jou prachtig…..
  Schitterende look.
  Ik hou van bronzers.

  X

 5. juni 13, 2019 / 12:32 pm

  Wat een mooi resultaat inderdaad! Ik gebruik ook niet vaak bronzer omdat ik gewoon altijd heel licht ben, ook in de zomer. Ik ben bang dat het met bronzer snel too much wordt. Dit resultaat is echter heel natuurlijk. Ik heb trouwens laatst voor het eerst een foundation van Chanel gekocht en daar ben ik ook super tevreden mee.
  bychristiana onlangs geplaatst…Valentino Sea winter cross body bagMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Hollister Festival Nite
NIEUW | HOLLISTER FESTIVAL NITE FOR HIM & HER

De zon mag dan al ondergaan, het festival begint pas! Jij zit nog boordevol nachtelijke energie die je boost met...

Sluiten