Nieuwe artikelen:

 • Moschino Toy 2 Bubble Gum

  Moschino Toy 2 Bubble Gum
 • Charlotte Tilbury Nudegasm Face Palette

  Charlotte Tilbury Nudegasm Face Palette
 • Mijn (of eigenlijk onze) liefde voor sneakers

  Mijn (of eigenlijk onze) liefde voor sneakers
 • Abysk Facial Oil & Facial Cleanser

  Abysk Facial Oil & Facial Cleanser
 • SHOP TIP | DE BIJENKORF BEAUTY ADVENTSKALENDER 2021

  SHOP TIP | DE BIJENKORF BEAUTY ADVENTSKALENDER 2021
 • Diego Dalla Palma Struccatutto Detox Make-up Cleansing Butter

  Diego Dalla Palma Struccatutto Detox Make-up Cleansing Butter
 • Zara Universal Oud

  Zara Universal Oud
 • Kate Spade New York Eau de Parfum

  Kate Spade New York Eau de Parfum
 • Diego Dalla Palma The Elixir

  Diego Dalla Palma The Elixir
 • Heb jij ook te veel rente betaald?

  Heb jij ook te veel rente betaald?

DE TIJD VOOR MOOIE CADEAUS IS BIJNA WEER AANGEBROKEN…

DE TIJD VOOR MOOIE CADEAUS IS BIJNA WEER AANGEBROKEN…

De feestdagen komen er weer aan en terwijl ik dit schrijf kan ik gewoon niet geloven hoe snel 2018 voorbij vliegt. Het is gewoon alweer midden oktober en ik ben alweer volop bezig om leuke, originele cadeaus te bedenken voor mijn dochter en vriend. Natuurlijk gaat het tijdens de feestdagen niet alleen maar om cadeaus, maar wij vinden het wel belangrijk om elkaar wat leuks te geven en te verrassen onder de kerstboom (aangezien Sterre 10 is slaan we Sinterklaas over).

Ik ben niet alleen voor een ander opzoek naar een mooi cadeau, maar ook voor mezelf. Mijn vriend stelde de vraag “Bianc wat zou jij nog graag willen hebben” en daar moest ik toch even over nadenken. Je kan mij en vele andere vrouwen vooral blij maken met een mooi parfum zoals Lancôme La Vie Est Belle. Mannen maak je meestal wel blij met een mooi overhemd, parfum of zoals mijn vriend een nieuwe spel voor de Playstation 4 😉 Voor een klassiek cadeau scoren bretels bij mannen ook altijd erg goed, mijn vader zou daar zeker blij mee zijn.

Maar wat als je een cadeau voor iemand wilt kopen en geen idee hebt wat zij zou willen? Of als je niks voor jezelf weet te bedenken? Of door drukte last minute er toch niet echt aan toe bent gekomen om de stad in te duiken en te gaan shoppen?  Gelukkig kan je tegenwoordig ook veel cadeaus online bestellen zoals bij S.I. Gifts, een site met luxe beauty pakketten voor een betaalbare prijs. Tips: Dat zijn deze leuke cadeautjes: A New Day geschenkset, Badbruisballen Frosted Donut geschenkset of bijvoorbeeld een Olive badset. Het voordeel van online bestellen is dat je een cadeau kan uitzoeken zonder dat je vriendin, vriend, partner of goede vriendin/vriend iets in de gaten heeft.

Natuurlijk zijn er ook andere momenten om elkaar een cadeau te doen, zoals een verjaardag of om een vriendschap te vieren. Onthou dat de grootte van het cadeau niet belangrijk is of de prijs, maar dat het iets mooi’s of leuks is vanuit je hart. Pak het mooi in en schrijf een lieve kaart, ik weet zeker dat je cadeau een hint is tijdens de feestdagen of welke gelegenheid dan ook.

Dit jaar is het voor mijn dochter ook wel lastig om iets te verzinnen. Sterre is te “oud” voor Barbie’s en poppen en te jong voor cosmetica. Het liefste zit te uren lang te gamen of achter haar mobiel berichtjes te sturen met vriendinnen. Mochten jullie nog leuke cadeau ideeën hebben voor een meisje van 10…let me know!

Voor mijn vriend heb ik al wat items gekocht zoals een parfum waarvan ik zeker weet dat hij er héél blij mee gaat zijn. Nu nog een goede verstop plek vinden zodat niemand de cadeautjes eerder vinden en al stiekem gaan openmaken 😉

Zijn jullie al bezig met cadeautjes kopen voor de komende feestdagen? En wat staat er zoal op jouw verlanglijst?

post signature

Volg:

5 Reacties

 1. Tonnia
  oktober 19, 2018 / 7:00 am

  moet alles nog kopen gelukkig heb ik nog even

 2. oktober 19, 2018 / 11:30 am

  Als ik iets zie dat perfect is voor mijn familie of vrienden, dan koop ik het gelijk. Zo is mijn beste vriendin in augustus jarig en had ik in Januari al cadeautjes voor haar gekocht.
  Tessa onlangs geplaatst…Let’s get Naked!My Profile

 3. chucky1012
  oktober 20, 2018 / 12:09 pm

  Fijne kado tips 👌
  De parfum moet ik hebben die staat op mijn wishlist.

  Xoxo

 4. Sanne Brattinga
  oktober 21, 2018 / 2:39 pm

  Ik ben er zeker al mee bezig. Wij hebben nog geen kinderen, maar het leek mij leuk om dit jaar toch sinterklaas te vieren, gourmetten en kleine cadeautjes. Daarnaast heb ik ook de eerste kerstcadeautjes al binnen. Ik doe tegenwoordig ook aan Swappen en doe dit jaar mee met twee swaps die thema kerst hebben. Daarvoor heb ik bijna alles al in huis 🙂

 5. oktober 24, 2018 / 3:13 pm

  Wij hebben van de week ook weer loodjes getrokken met mijn schoonfamilie voor de kerst! Dan is de vraag wat je wil hebben natuurlijk onvermijdelijk. Daar moest ik wel even goed over nadenken maar uiteindelijk heb ik maar een nachthemd op mijn verlanglijstje gezet. Lijkt me wel handig voor tijdens en na de bevalling, toch nog iets wat ik kan gebruiken dan. La vie est Belle is trouwens wel echt een lekkere geur, ook mijn favoriet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge