Follow:
Beauty, Reviews

BEAUTY | YLONN ONTHAREN ZONDER ONGEMAK

Ylonn ontharen zonder ongemak

Sinds enkele weken zie ik op Facebook steeds de producten van Ylonn voorbij komen. Deze producten zijn gericht op het ontharen, zonder ongemak! Ik onthaar mijn lichaam bijna dagelijks (overbeharing door PCOS) en vooral in de lente/zomer maanden ben ik daar wat meer mee bezig. Na het ontharen heb ik alleen regelmatig last van ingegroeide haartjes, rode bultjes en scheerirritaties. Van Ylonn heb ik twee producten opgestuurd gekregen en die ben ik eigenlijk meteen gaan testen…werken deze producten écht zo fijn?!
Ylonn ontharen zonder ongemak

Ylonn Kjarr Scrub & Peeling op biologische basis €21,70 (inhoud 125ml)

“Door regelmatig te scrubben houd je de huid jong en vitaal. Het verwijdert dode huidcellen, en geeft een extra “boost” aan de huid die geplaagd wordt door ingegroeide haartjes. Het biologische ingredient Bacillus Ferment is een natuurlijke en zachte variant op scrubben met fruitzuren. Hierdoor is deze 2-in-1-scrub-en-peeling uitermate geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige. Veilig te gebruiken op alle delen van je lichaam, dus ook op de tere huid van je bikinilijn.”

Voordat je begint met ontharen breng je een kleine hoeveelheid van de Ylonn Kjarr Scrub & Peeling aan op de vochtige huid. Dit doe je met ronddraaiende bewegingen en daarna laat je het enkele minuten inwerken. Als er een paar minuten voorbij zijn ga je verder met het licht masseren van de huid (ronddraaiende bewegingen), vervolgens afspoelen met warm water. Voor het beste resultaat is het advies om dit product 2-3 keer in de week te gebruiken, daar heb ik tijdens het testen ook rekening mee gehouden. De scrub verwijdert dode huidcellen en verzorgt de huid.

Ylonn ontharen zonder ongemak
De Ylonn Scrub & Peeling is wat dikker van textuur, heeft een subtiele geur (pluspunt!) en is mild voor de huid. Ik breng dit product eigenlijk bijna overal aan waar ik ga ontharen en omdat ik steeds maar een beetje nodig heb is mijn tube na twee weken nog steeds niet leeg.

Ylonn ontharen zonder ongemak

Ylonn Raka met helende Kamferolie €25,90 (inhoud 90ml)

“Je gebruikt YLONN RAKA als een aanvulling op je huidige onthaarmethode en brengt het dagelijks gemakkelijk dun aan op het probleemgebied. Het dagelijks gebruik rekent af met de ongemakken rond ontharen. De natuurlijke ingrediënten zoals wilgenbast, kamferolie en kamille verlichten direct de jeuk, voorkomen ingegroeide haartjes en bestrijden rode (scheer)bultjes.”

Ylonn Raka komt met een handige roller, wat het product handig en snel aanbrengt. Voor gebruik goed schudden en daarna breng je een dun laagje aan op het probleem gebied, het is wel belangrijk om dit elke dag te herhalen (dus niet alleen als je gaat ontharen). Bij grotere oppervlaktes zoals bijvoorbeeld de onderbenen mag Raka worden uitgesmeerd met de handen. Breng 1 of 2 strepen aan met de roller en smeer uit. Ik breng dit product elke avond aan voor het slapen, dan heeft het voldoende tijd om goed in te trekken.

Het dagelijks ontharen vind ik al niet heel prettig om steeds te doen, maar de ongemakken zoals ingegroeide haartjes en bultjes maken het nog onprettiger. Een product zoals Ylonn Raka is voor mij echt een uitkomst, want in iets meer dan twee weken tijd heb ik veel minder last van deze ongemakken. Ik heb bijna geen (nog maar heel minimaal) ingegroeide haartjes en bultjes meer, als ik dit duo wat langer ga gebruiken hoop ik dat alles helemaal verdwijn.

Ylonn ontharen zonder ongemak
Wauw wat ben ik blij met dit merk! Deze producten van Ylonn helpen mij en mijn huid echt om van diverse scheer ongemakken af te komen. Nog niet alles is voor de volle 100% verdwenen, maar ik ben al enorm blij met het resultaat. Ik blijf dit duo zeker gebruiken en ik ga ook nog een kijkje nemen naar de andere producten die in het assortiment zitten. De producten van Ylonn zijn momenteel alleen verkrijgbaar in de Ylonn webshop, er zijn regelmatig leuke aanbiedingen en kortingen.

Hebben jullie na het ontharen ook wel eens last van huidirritaties, ingegroeide haartjes of bultjes?

post signature
*Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Share on
Leave a comment

Nog meer artikelen:

11 Comments

 • Reply Nicole Orriëns

  Nee gelukkig niet. Ik onthaar mijn benen meestal met een epilator en mijn oksels met een scheermesje. En dat gaat wel goed.
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Hoe houd jij je menstruatie bij?My Profile

  mei 23, 2018 at 9:09 am
 • Reply Tonnia

  vooral die ingegroeide haartjes doen soms ook pijn hier ga ik eens na kijken

  mei 23, 2018 at 9:13 am
 • Reply Lodi

  Wat fijn dat het werkt, vooral die ingegooide haartjes zijn zo naar en pijnlijk soms, ik ken dit merk helemaal nog niet. Huidirritatie heb ik vooral onder mijn oksel na het ontharen.

  mei 23, 2018 at 9:51 am
  • Reply Macblogster

   Je zou kunnen overstappen op een andere deo. Sinds ik Salt of the earth deo stick gebruik heb ik hier geen last meer van.

   mei 23, 2018 at 10:16 am
 • Reply Mariëlle | Me-licious

  Lekker hoor dat je met deze producten afkomt van je ingegroeide haren, want dat is natuurlijk nooit fijn! Ik ken het merk nog helemaal niet. Ook ik heb wel eens last van scheerirritaties. Dus wie weet is dit een mooi alternatief.
  Mariëlle | Me-licious onlangs geplaatst…Make-up look in 60 seconden met Catrice productenMy Profile

  mei 23, 2018 at 10:06 am
 • Reply Macblogster

  Oh dit is een uitkomst denk ik. Ik heb ook snel last van ingegroeide haartjes of ik nu was of scheer. Het loont om er naar te kijken.

  mei 23, 2018 at 10:16 am
 • Reply Tania

  Dit merk kende ik nog niet. Goed om te weten dat je er minder ingegroeide haartjes van krijgt
  Tania onlangs geplaatst…Me-timeMy Profile

  mei 23, 2018 at 12:22 pm
 • Reply Sonja

  Ooooh dit is weer een leuke, nieuwe ontdekking zeg! Ik heb wat dat betreft geluk qua scheren, nergens last van!

  mei 23, 2018 at 8:16 pm
 • Reply priscilla

  Wat fijn dat het werkt! Ik probeer zelf altijd zo min mogelijk te gebruiken omdat ik juist anders uitslag en irritaties krijg.

  mei 24, 2018 at 3:44 pm
 • Reply Joyce

  Klinkt handig, ik heb het zelf gelukkig niet meer nodig sinds ik IPL doe

  mei 24, 2018 at 6:11 pm
 • Reply bychristiana

  Interessant vooral die roller. Ik heb namelijk ook vaak last van bultjes, vooral bij de biniki-lijn.
  bychristiana onlangs geplaatst…Shopping tour door Maho | Het nieuwe SOHO van RotterdamMy Profile

  mei 25, 2018 at 11:41 am
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  IN THE MIX | NYX SMASHBOX & UTSUKUSY

  De afgelopen weken heb ik diverse nieuwe mascara's gekocht en vandaag laat ik er drie zien! Het is namelijk weer...

  Sluiten